• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar ya🥰🥰 tabi uzaktan🙄
Aynen ikiz dışardan severken mükemmel tatlı bir şey ama bakım aşamasını düşünmek bile istemiyorum 😳 ben de sırf bakım kısmından dolayı mümkünse tekil isterim 🙈 İkizin hamileliği hele riskli olmasının yanı sıra çok zor ve ağrılıdır ya :KK17:

Bir şeyler hissediyoruz kuzum minik minik bakalım 🙈 daha çok yeni ama geçen karnım yamuldu 🤭🤭 sağa toplandı bebek şok oldum 😳

Böyle devam ben de izinden geliyorum allahın izniyle 👌🏻

Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuş 😱 sanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk 😱
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi 🤤

Ay evet pipili aldım geliyorum inş 🙈

İyi ol da... Black light kaba değildi yaaa senin üyeliğin bu isimle bayağı eski değil mi sanki? Bence gayet karizman var o isimle forumda, şimdi eskiler seni tanımayacak böyle 🤣
Sağlıcakla gelsin minnoş.yakışıklılara bir fındık daha katılıyor desene 😄
Doğumdan ne kadar sonra onu da de hele

DusunceBulutu DusunceBulutu Nerede?
Tatile gittim geldim 😃 şimdi de çocuğun öğünü arttı ona ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum.emeklemeyi öğrendi yerinde de durmuyor.hareketli bir döneme girdik anlayacağın 🙈😄

Sağlıcakla gelsin minnoş.yakışıklılara bir fındık daha katılıyor desene 😄

Tatile gittim geldim 😃 şimdi de çocuğun öğünü arttı ona ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum.emeklemeyi öğrendi yerinde de durmuyor.hareketli bir döneme girdik anlayacağın 🙈😄
Ooo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelim

sein kankan nerde ondn bahset :KK70:
Sen de beni tanıyamadın gitti ha
1655285261501.jpeg

yediğin içtiğin senin olsun nie anlatmıon kız bacı
Anlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik 🤣 gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye 🤣
Ooo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelim
5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi 💕 onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymış
Yuoo anlatacak işte biz de Milor'luk yapacağız. Neal Milor 👩🏻‍🍳🍽
valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangal 🤣

Anlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik 🤣 gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye 🤣

5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi 💕 onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymış

valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangal 🤣
Ayyy okurken kendim gitmiş gelmiş gibi oldum. Az daha ayrıntı vereydin iyiydi. Güzel gidiyordu kısa sürdü 🤣🙈

Back