- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.098
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.841
doğumdan sonra benSenden bunları da mı duyacağıdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğumdan sonra benSenden bunları da mı duyacağıdık
Aynen ikiz dışardan severken mükemmel tatlı bir şey ama bakım aşamasını düşünmek bile istemiyorum ben de sırf bakım kısmından dolayı mümkünse tekil isterim İkizin hamileliği hele riskli olmasının yanı sıra çok zor ve ağrılıdır yaEvet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar ya tabi uzaktan
herifleri kuruttunuz
keşke benmde diğer bebemin kalbi durmasaydı
ara sıra hatırlar efkarlanırım
ama olsun sen tek hamilesin.. HAMİLESİN
Sağlıcakla gelsin minnoş.yakışıklılara bir fındık daha katılıyor deseneBir şeyler hissediyoruz kuzum minik minik bakalım daha çok yeni ama geçen karnım yamuldu sağa toplandı bebek şok oldum
Böyle devam ben de izinden geliyorum allahın izniyle
Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuş sanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi
Ay evet pipili aldım geliyorum inş
İyi ol da... Black light kaba değildi yaaa senin üyeliğin bu isimle bayağı eski değil mi sanki? Bence gayet karizman var o isimle forumda, şimdi eskiler seni tanımayacak böyle
Tatile gittim geldim şimdi de çocuğun öğünü arttı ona ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum.emeklemeyi öğrendi yerinde de durmuyor.hareketli bir döneme girdik anlayacağın
Ooo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelimSağlıcakla gelsin minnoş.yakışıklılara bir fındık daha katılıyor desene
Tatile gittim geldim şimdi de çocuğun öğünü arttı ona ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum.emeklemeyi öğrendi yerinde de durmuyor.hareketli bir döneme girdik anlayacağın
Yediğini içtiğini de anlatsınDusunceBulutu yediğin içtiğin senin olsun nie anlatmıon kız bacı
nie gözünmü varYediğini içtiğini de anlatsın
Yuoo anlatacak işte biz de Milor'luk yapacağız. Neal Milor 🍽nie gözünmü var
sein kankan nerde ondn bahsetYuoo anlatacak işte biz de Milor'luk yapacağız. Neal Milor
Sen de beni tanıyamadın gitti hasein kankan nerde ondn bahset
yani dayler karga ve kankan değilmiiiiiiiiiii
Geldim bacim, cok yogun okulun son haftasi diyedayler dayler Nerede? Biriniz çırağı yollayın çağırsın gelsin
O yazıdan onu anlamaya calismak da ayrı bi beceri. Karga, döner.. baska?yani dayler karga ve kankan değilmiiiiiiiiiii
O yazıdan onu anlamaya calismak da ayrı bi beceri. Karga, döner.. baska?
Anlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diyeyediğin içtiğin senin olsun nie anlatmıon kız bacı
5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymışOoo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelim
valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangalYuoo anlatacak işte biz de Milor'luk yapacağız. Neal Milor 🍽
Kimseye karga demedim la. Anafikri o değil o lafınyani dayler karga ve kankan değilmiiiiiiiiiii
Allah kolaylık versin bacımGeldim bacim, cok yogun okulun son haftasi diye
Dusunsene Neoscum, biri sana 'sen anca döner olursun' dese? Sadece soruyorum.
Ayyy okurken kendim gitmiş gelmiş gibi oldum. Az daha ayrıntı vereydin iyiydi. Güzel gidiyordu kısa sürdüAnlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye
5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymış
valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangal
ölecem gülmektenAnlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye