- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.801
Astımcıma randevu aldım, uyumak bilmeyen birisi inadına uyudu. Öyle bir uyku ki banyo yaptım, ütü yaptım. Cinsel seks bitti kardeş bizde kalmadı. Siz yola bensiz devam edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astımcıma randevu aldım, uyumak bilmeyen birisi inadına uyudu. Öyle bir uyku ki banyo yaptım, ütü yaptım. Cinsel seks bitti kardeş bizde kalmadı. Siz yola bensiz devam edin
O zaman hepinize benden de çayAstımcıma randevu aldım, uyumak bilmeyen birisi inadına uyudu. Öyle bir uyku ki banyo yaptım, ütü yaptım. Cinsel seks bitti kardeş bizde kalmadı. Siz yola bensiz devam edin
Tekrar doğu gorevi oluyor askos yaaVardır ondada bi hayırr 6 sene sonra edirne olur inşallah
Ay evet izmire yakin diye seviniyorum. Benim camlar renk degistirdi. Tasinicam diye inatla silmedim qhafsjshshGözümüz aydın
Mahmuta yoook
Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdır
cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick
Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınız
Benim camları en son transferlerden önce silmiştim. Sonra sağolsun annem geldi sildi çoğunu. Mutfakla balkon kaldı, eşime sil diyorum silmiyor haftasonu kahvaltılarını, pohlu camların ardından istanbulu seyrederek yapıyorum
Afrodizyakli tutsu öneriyorum atsgsgxgxgAstımcıma randevu aldım, uyumak bilmeyen birisi inadına uyudu. Öyle bir uyku ki banyo yaptım, ütü yaptım. Cinsel seks bitti kardeş bizde kalmadı. Siz yola bensiz devam edin
O zaman hepinize benden de çay
Jale olmasın o tüh ahsjdj
Tatlım tatlım benim aklımla oynamaVarmıs aaaaaa Paresilaaa yeni gördüm. Tarzan ve Jane ahskdkd
Adliyede çalışmak bunu gerektirirHahahhajajaj nereden geldi aklına ahshshshhshsjsjsj
Sen unutulmazsin ki prensesssssuyumazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ateş basar
aaaa beni beniii beni hatırladın
Vuvvvvv bu süper bir haberKızlaaar bebeğimin kalbindeki delik kapanmış
O kadar oldu mu yaHelloooğğğğ! Test gününü saymaaaazsak son 3 gün! Heyecandan gümbüdü güm bam bam Umarım yere çakılmam
Tekrar doğu gorevi oluyor askos yaa
Ay evet izmire yakin diye seviniyorum. Benim camlar renk degistirdi. Tasinicam diye inatla silmedim qhafsjshsh
Afrodizyakli tutsu öneriyorum atsgsgxgxg
Tatlım tatlım benim aklımla oynama
Adliyede çalışmak bunu gerektirir
Sen unutulmazsin ki prensesssss
Vuvvvvv bu süper bir haber
O kadar oldu mu ya
Zaman ne çabuk geçti
Çok güzel haberle geleceksin üç gün sonra
Neye son üç günHelloooğğğğ! Test gününü saymaaaazsak son 3 gün! Heyecandan gümbüdü güm bam bam Umarım yere çakılmam
Yaaa ben seninle boğaza karşı oturur sohbet ederBoğazda balık ekmek yeriz
Bişeyden eksik kal die yaptıkYa siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz. İki dakka gittim mükemmel muhabbet dönmüş tam lafları gediğine oturtmalık. Yazacağım her şey yazılmış. Okudum, emojiledim, geçtim Olmaz ki böyle hallahallaaaaa
Katroş sen nie beni satıon
Keşke banyo ve ütü yapacağınaAstımcıma randevu aldım, uyumak bilmeyen birisi inadına uyudu. Öyle bir uyku ki banyo yaptım, ütü yaptım. Cinsel seks bitti kardeş bizde kalmadı. Siz yola bensiz devam edin
Kızzzz işe yarıomuTekrar doğu gorevi oluyor askos yaa
Ay evet izmire yakin diye seviniyorum. Benim camlar renk degistirdi. Tasinicam diye inatla silmedim qhafsjshsh
Afrodizyakli tutsu öneriyorum atsgsgxgxg
Test sonucuuuNeye son üç gün
Ay inşallah yaTest sonucuuu
Tüpppp taktırdı oda
Gazı iyimi kötümü onca bakcez
Minnoş senin eşinin spermler ne alemdeAy inşallah ya
Bir erkek annesi olarak biraz kendimi belli etmeliyim diye düşünüyorumYaaa ben seninle boğaza karşı oturur sohbet eder
Hiç bişi yemesemde olur bee cukoşşş
Bişeyden eksik kal die yaptık
Yorulma sen die
Bu pipili annelerinin hepsi aynı
Keşke banyo ve ütü yapacağına
Enişte evde yoksa bir sexsi foto atıp eve çağırdaydn hazır bebede uyumuş
Kızzzz işe yarıomu
Canımsın sen benim inşallah tatlım inşallahParesilaaa nedense bugn içimde bi his var
Yakn zamanda gebe kalacakn
Ve nednse bugn aklıma hep senin pipilin olcakmış gibi geleyooo
MaalesefAa cidden mii
Oldu valla ya hızlı geçmiyo zaman diyorum ama geçiyo sanırım parem ah inşallah
Uff hemde nasil fahsfshshsYaaa ben seninle boğaza karşı oturur sohbet eder
Yorulma sen die
Kızzzz işe yarıomu
Ağağağağağa bu ne lan balik yemi gibi agsgxhsvxhs Eminönünde vardir kesin gelince alam sfsjxhshshBir erkek annesi olarak biraz kendimi belli etmeliyim diye düşünüyorum
Hemsirecik bu foto sana gelsin captionu çohzel de ben de ban yemim şincik kendim yazmaya çekindim
Valla 2 yıldır doktora gitmiyoruzMinnoş senin eşinin spermler ne alemde
Neye son üç gün
allah seniiii güldürdün beni agjshsjsjjdk umarım iyidir sgjshsjdhjdTest sonucuuu
Tüpppp taktırdı oda
Gazı iyimi kötümü onca bakcez
O zaman sana kayfe ️gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla beni çayla kandıramasın
Çok şükür canımmGözümüz aydın
İçim inanılmaz rahatladı yaVuvvvvv bu süper bir haber
Assgsdff o evden çalışıyor. Annemi çağırdım o baktı çocuğaYaaa ben seninle boğaza karşı oturur sohbet eder
Yorulma sen die
Yakn zamanda gebe kalacakn
Ve nednse bugn aklıma hep senin pipilin olcakmış gibi geleyooo
Bence Pare'nin kızı olacakCanımsın sen benim inşallah tatlım inşallah