Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa kıyamam kız tutsunda
sen bişi yapmasanda olur

çalışmıyor olsaydım alırdık bizde ama onlarda can
haksızlık yapmak istemiyorm
İnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤
Hahahhahah çokkk sıcak bayılcak gibi oluyorum dersin hahahah van, manisa, yavas yavas istanbula doğru geliyonuz mu napıyonuz?
Ahafahsgsgss camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelen

Vardır ondada bi hayırr 6 sene sonra edirne olur inşallah

Kızlaaar bebeğimin kalbindeki delik kapanmış
Gözümüz aydın
Herkeşe benden çay
Mahmuta yoook
Helloooğğğğ! Test gününü saymaaaazsak son 3 gün! Heyecandan gümbüdü güm bam bam Umarım yere çakılmam
Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdır
daha işime yarıyacak şeyler olmalı
cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick
Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınız

Benim camları en son transferlerden önce silmiştim. Sonra sağolsun annem geldi sildi çoğunu. Mutfakla balkon kaldı, eşime sil diyorum silmiyor haftasonu kahvaltılarını, pohlu camların ardından istanbulu seyrederek yapıyorum

Ahahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh

Ahahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh
Boğazda balık ekmek yeriz
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. buna da yemek değil diyemeyiz sonuçta
Hayırdır nerelerdeydin?
Yoksaaaaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…