- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.661
Valla pogo her yeri oynatırEğlenmekten pişman olunmaz zaten ya olma tabii. Yalnız pogonun bende yaptığı çağrışımın "Eyvah vertigo" olması çogzelHey gidi Miss Bride ilaçlarıyla geziyor diye kendine nine diyordu
Havamız leş cidden. İki gün arayla 29'dan 21'e düştü. Şimdi yine ısındı, pazar yine düşecek. Buyur gel hasta ol diyor tam
Ohhhh yakisiiiirrrrrr
Kuşum iyiyiz şükür, 18inde kontrolüm var 4 gözle ben de o günü bekliyorum. Dün aşırı hareketliydi bence. Hissettiğim şeyin bebiş olduğundan tam emin olamıyorum ama dün karnım çok değişiktihepinize tşkler kızlar..
merhabalar nasılsınız
N Neal neoşum ne güzel haberler almışsınız çok şükür... gördünmü bak iyi olacak herşey... daha da iyi olacak inşallah cnm
Paresilaaa cnm eğlenmeye cok sevindim.. uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacın vardı
@Hemsirecik evi agrantiye aldnmı kuzu
Katre_g pipilin iyimi
@Matmazella bebeğim nabersin
@cukulatam vurduğun gol olsun bebeim
Geçen gün misafirliğe gittim. Ilaç alarmın çalıyor. Bir baktım evdeki ninenin de çalıyor. Ilaç saatlerimiz aynıymış meğer.Eğlenmekten pişman olunmaz zaten ya olma tabii. Yalnız pogonun bende yaptığı çağrışımın "Eyvah vertigo" olması çogzelHey gidi Miss Bride ilaçlarıyla geziyor diye kendine nine diyordu
Havamız leş cidden. İki gün arayla 29'dan 21'e düştü. Şimdi yine ısındı, pazar yine düşecek. Buyur gel hasta ol diyor tam
Günaydın, bu ateşli gece bildiğimiz ateşli gecelerden değil galibaAteşli bir gecenin sabahından herkese günaydın. Bizde ateş artık sadece ateşölçerle ölçülebilen ateşten ibaret. Hepinize benden çay️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Değil işte o yüzden ateşölçer mesaisiGünaydın, bu ateşli gece bildiğimiz ateşli gecelerden değil galiba
İçimi bastılar yeminle öyle bir hava var ki bu ney yaBen de çok korkuyorum hasta olmaktanhava bir tereleylim, bugün istanbul yağmurlu görünüyor, zaten kara bulutlar dolu her yerde
Geçmiş olsunAteşli bir gecenin sabahından herkese günaydın. Bizde ateş artık sadece ateşölçerle ölçülebilen ateşten ibaret. Hepinize benden çay️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Sağ ol canım. İkimiz de hastalandık da benim ateşim çıktı ya. Sabaha karşı düşürebildim neyse kiGeçmiş olsunşimdi nasıl
Aaa seninmiydi. Artık o kadar odak noktamız yeğenler ki.Sağ ol canım. İkimiz de hastalandık da benim ateşim çıktı ya. Sabaha karşı düşürebildim neyse ki
Sorma valla. Önce onda başladı. Acile götürdük grip dedi. O gece bende de başladı hastalık. Bence biz üşüttük havanın değişimine ayak uyduramayıp çünkü gündüz uyumadığı için parka götürüyorum, bebek arabasında uyuyor. Bu hafta hava bir anda soğudu biliyorsun :/Aaa seninmiydi. Artık o kadar odak noktamız yeğenler ki.Bu havalarin gelgitligi, birşeylere koşturmaktan bağışıklık düşüyor düştüğüne sevindim. Tekrar geçmiş olsun..
Çocuk bir yaşına girecek daha yeni yeni toparlamaya çalışıyoruz.Ateşli bir gecenin sabahından herkese günaydın. Bizde ateş artık sadece ateşölçerle ölçülebilen ateşten ibaret. Hepinize benden çay️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Çocuk bir yaşına girecek daha yeni yeni toparlamaya çalışıyoruz.
Onca kavga kıyametten sonra.
Evet sanki Haziran ayında değiliz. Umarım şu an sen ve bebiş iyidir.Sorma valla. Önce onda başladı. Acile götürdük grip dedi. O gece bende de başladı hastalık. Bence biz üşüttük havanın değişimine ayak uyduramayıp çünkü gündüz uyumadığı için parka götürüyorum, bebek arabasında uyuyor. Bu hafta hava bir anda soğudu biliyorsun :/
Bir şeyler oluyor ama çözemedim. İnşallah hallolmuşturEvet sanki Haziran ayında değiliz. Umarım şu an sen ve bebiş iyidir.
Sanırım banlandinçok uzun sürmez umarım
inşallah satılmaz bu ne böyle yaYok askos garanti degil, 15ine kadar satilmazsa bizimdir. Kader kismet artik
Allah razı olsun bulutum
nasıl olayım parem.. görmüşsündür belki...Kesinlikle vardı avazim çıktığı kadar bağırdım.
Asıl sen nasıl oldun
cukomAmin baluşum canım
iyiyim kuzum ne olsunİyidir canım benim senden naber. Nasılsın
artık hareketler hissedilmeye başlamış maşallahKuşum iyiyiz şükür, 18inde kontrolüm var 4 gözle ben de o günü bekliyorum. Dün aşırı hareketliydi bence. Hissettiğim şeyin bebiş olduğundan tam emin olamıyorum ama dün karnım çok değişikti
Sen nasılsın canım, daha iyi misin?
dişmi çıkarıyor neoş ?Ateşli bir gecenin sabahından herkese günaydın. Bizde ateş artık sadece ateşölçerle ölçülebilen ateşten ibaret. Hepinize benden çay️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
blacık bize söylemeden gitti die gelince yerleri çamaşır suyuyla silecek
bizim 1 ayımız kaldı inanaması güç ama vallahide öyle kalmş
sen ne memnuniyetsiz olsun yahu daylerle kanka olduktan snraŞu sitenin renk ayarlarıyla niye oynayıp duruyorlar ya çok çirkin oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?