Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla pogo her yeri oynatır ben ilk baş ne olduğunu anlamadım.eşim diyor sakın oldugun yerden kalkma anam arkamı döndüm millet alt alta üst üste sanki kavga ediyorlar
Ohhhh yakisiiiirrrrrr

Kuşum iyiyiz şükür, 18inde kontrolüm var 4 gözle ben de o günü bekliyorum. Dün aşırı hareketliydi bence. Hissettiğim şeyin bebiş olduğundan tam emin olamıyorum ama dün karnım çok değişikti
Sen nasılsın canım, daha iyi misin?

Geçen gün misafirliğe gittim. Ilaç alarmın çalıyor. Bir baktım evdeki ninenin de çalıyor. Ilaç saatlerimiz aynıymış meğer.

Ben de çok korkuyorum hasta olmaktan hava bir tereleylim, bugün istanbul yağmurlu görünüyor, zaten kara bulutlar dolu her yerde

Aaa seninmiydi. Artık o kadar odak noktamız yeğenler ki. Bu havalarin gelgitligi, birşeylere koşturmaktan bağışıklık düşüyor düştüğüne sevindim. Tekrar geçmiş olsun..
Sorma valla. Önce onda başladı. Acile götürdük grip dedi. O gece bende de başladı hastalık. Bence biz üşüttük havanın değişimine ayak uyduramayıp çünkü gündüz uyumadığı için parka götürüyorum, bebek arabasında uyuyor. Bu hafta hava bir anda soğudu biliyorsun :/

Evet sanki Haziran ayında değiliz. Umarım şu an sen ve bebiş iyidir.
Sanırım banlandin çok uzun sürmez umarım

Yok askos garanti degil, 15ine kadar satilmazsa bizimdir. Kader kismet artik
inşallah satılmaz bu ne böyle ya
hayırlısıyla yerleş artık aşkoş ya

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. başınız sağolsun mekanı cennet olsun canısı
Allah razı olsun bulutum

Kesinlikle vardı avazim çıktığı kadar bağırdım.
Asıl sen nasıl oldun
nasıl olayım parem.. görmüşsündür belki...
birgün geçmiyorki yeni bir haber almayayım...
hayat kısa.. kuşlar uçuyor...

Amin baluşum canım
cukom
nasılsın bebeğim

İyidir canım benim senden naber. Nasılsın
iyiyim kuzum ne olsun
minnoş nasıl haberleri nasıl

artık hareketler hissedilmeye başlamış maşallah
pipililer erkenden hareket ediyorlar zaten

Ateşli bir gecenin sabahından herkese günaydın. Bizde ateş artık sadece ateşölçerle ölçülebilen ateşten ibaret. Hepinize benden çay
dişmi çıkarıyor neoş ?

Black Light profilinde üyelik iptali yazıyor
blacık bize söylemeden gitti die gelince yerleri çamaşır suyuyla silecek

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 'a saydıra saydıra ben de bir yılı görecek gibiyim
bizim 1 ayımız kaldı inanaması güç ama vallahide öyle kalmş

Şu sitenin renk ayarlarıyla niye oynayıp duruyorlar ya çok çirkin oluyor :/
sen ne memnuniyetsiz olsun yahu daylerle kanka olduktan snra
herşeye bık bık bık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…