• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepinize tşkler kızlar..

merhabalar nasılsınız

N Neal neoşum ne güzel haberler almışsınız çok şükür... gördünmü bak iyi olacak herşey... daha da iyi olacak inşallah cnm

Paresilaaa Paresilaaa cnm eğlenmeye cok sevindim.. uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacın vardı

Hemsirecik Hemsirecik evi agrantiye aldnmı kuzu

Katre_g Katre_g pipilin iyimi

Matmazella Matmazella bebeğim nabersin

cukulatam cukulatam vurduğun gol olsun bebeim

hepinize tşkler kızlar..

merhabalar nasılsınız

N Neal neoşum ne güzel haberler almışsınız çok şükür... gördünmü bak iyi olacak herşey... daha da iyi olacak inşallah cnm

Paresilaaa Paresilaaa cnm eğlenmeye cok sevindim.. uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacın vardı

Yok askos garanti degil, 15ine kadar satilmazsa bizimdir. Kader kismet artik

hepinize tşkler kızlar..

merhabalar nasılsınız

Kesinlikle vardı avazim çıktığı kadar bağırdım.
Asıl sen nasıl oldun
Onlar emdikçe sen dün geceyi düşün. Kaçta söndürdün feneri?
Gece 2ye geliyordu eve geldigimiz

Ben de 21.30-22.00 civarı yatağa girdim. Yaz günü hasta olmayı başardım. Senin konser bana acayip ütopik bir işmiş gibi görünüyor şu anda 🤣🙈 Vay bee diyorum
Aaa gecmis olsun. Ama bizim buralar dengesiz biliyorsun. Hava bir açıyor bir kapıyor. Şu an bana da öyle geliyor. Bütün gün iş yeri sonra da saat 5ten neredeyse gece 2ye kadar ayakta, ziplamali, bagirmali, kafa sallamali, pogolu ve 🍺🍺
Şu an her yerim ağrıyor. Sabah 6.30da kalktim. Simdi birde tanıklık yapmaya istinaf mahkemesine gidiyorum. Ama dünden pişman mıyım hayır yine olsa yine yaparım :rapci: :rapci:

Aaa gecmis olsun. Ama bizim buralar dengesiz biliyorsun. Hava bir açıyor bir kapıyor. Şu an bana da öyle geliyor. Bütün gün iş yeri sonra da saat 5ten neredeyse gece 2ye kadar ayakta, ziplamali, bagirmali, kafa sallamali, pogolu ve 🍺🍺
Şu an her yerim ağrıyor. Sabah 6.30da kalktim. Simdi birde tanıklık yapmaya istinaf mahkemesine gidiyorum. Ama dünden pişman mıyım hayır yine olsa yine yaparım :rapci: :rapci:
Eğlenmekten pişman olunmaz zaten ya olma tabii. Yalnız pogonun bende yaptığı çağrışımın "Eyvah vertigo" olması çogzel 🤣🤣 Hey gidi Miss Bride Miss Bride ilaçlarıyla geziyor diye kendine nine diyordu

Havamız leş cidden. İki gün arayla 29'dan 21'e düştü. Şimdi yine ısındı, pazar yine düşecek. Buyur gel hasta ol diyor tam 🤦🏻‍♀️

hepinize tşkler kızlar..

merhabalar nasılsınız

İyidir canım benim senden naber. Nasılsın

Back