- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.701
2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmaz çok gırgır yapıyordum biraz durulmak istedim. Jane bana uğur getirir belki shsjsm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmaz çok gırgır yapıyordum biraz durulmak istedim. Jane bana uğur getirir belki shsjsm
Eski haline dön bremin ya jane meyn bilmeyiz biz
Olgun bi BAYAN olmaya mı karar verdin? Yani benim gibi2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmaz çok gırgır yapıyordum biraz durulmak istedim. Jane bana uğur getirir belki shsjsm
Kürtçe bilin mi gızEski haline dön bremin ya jane meyn bilmeyiz biz
Evet evet aynen öyle, daldan dala çok atlıyorum agsjdkdödOlgun bi BAYAN olmaya mı karar verdin? Yani benim gibi
Anlıyorum bazi seyleri ama konuşamıyorum zgsfzjsgshsh mesela komsularla vedalasirken serceva diyoruz ahsfsjshshKürtçe bilin mi gız
Ooo iyisin iyi. Öğreteyim mi sanaAnlıyorum bazi seyleri ama konuşamıyorum zgsfzjsgshsh mesela komsularla vedalasirken serceva diyoruz ahsfsjshsh
Ben zaten BAYANım
"Ser çava"dır o, iyi dinneAnlıyorum bazi seyleri ama konuşamıyorum zgsfzjsgshsh mesela komsularla vedalasirken serceva diyoruz ahsfsjshsh
Di mi ya ilk zamanlar geçmiyordu bir türlü ama şimdi anlamıyorum nasıl geçtiğiniYaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuş sanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi
Valla biz çava demiyoz, ser çeva diyoruz ahsjsksmBen zaten BAYANım
"Ser çava"dır o, iyi dinne
Allah kabul etsinValla biz çava demiyoz, ser çeva diyoruz ahsjsksm
Neyi gızAllah kabul etsin
Geçmiş olsun neoş ya...Ateşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik
Uykusuz aksi lanetİyiyim baluşum sen nasılsın
Allah beterinden korusun aşkoşIyiyiz askosum, cok korktuk sadece
Bugnlerini özliecek kuzum tadını cıkarMinnoş iyi teyzesiii büyümeye devam. Artık hareketleri canımı yakmaya başladı
Sünnet düğünü bedavaya gelcek@Katre_g erkek miymiş bebiş atladım mı o kısmı
Ben black hiç sevmemiştim ilk nickin en güzeliydi..Nealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)
Bayan değil Kadın..Ben zaten BAYANım
"Ser çava"dır o, iyi dinne
Kankicim benim ilk nickim blacklight idi zaten, sonra kabaca Black Light yaptım. Bence jane güzel oldu çok sevdiğim bir isim zatenGeçmiş olsun neoş ya...
Kocadan emekli oldn die hasta oluosn
Dışari vuruo diyim sana
Uykusuz aksi lanet
Allah beterinden korusun aşkoş
Bugnlerini özliecek kuzum tadını cıkar
Sünnet düğünü bedavaya gelcek
Ben black hiç sevmemiştim ilk nickin en güzeliydi..
Ama buda fena olmamş minnoşum
Neden moraln bozktu
Bayan değil Kadın..
Dayloş duymasn seni.
Kankişton
Bence de ahsjjskdBayan değil Kadın..
Dayloş duymasn seni.
Kankişton
Ben nickleri karıştırdıysamKankicim benim ilk nickim blacklight idi zaten, sonra kabaca Black Light yaptım. Bence jane güzel oldu çok sevdiğim bir isim zaten
Ya bilmiyorum şu sıralar herşeyden uzaklaştım, iyi geliyor böyle. Telefon hep sessizde, tüm bildirimler kapalı falan
Oh be sonunda beğenen biri çıktı, cansın baluşaynen siyah ışık falan valla sırf negatif enerjiBen nickleri karıştırdıysam
Neyse böyle kal daha iyi black ne yaho
Ser çeva'yıNeyi gız