• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmaz 🤣🤣çok gırgır yapıyordum biraz durulmak istedim. Jane bana uğur getirir belki shsjsm
images (18).jpeg

Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuş 😱 sanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk 😱
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi 🤤
Di mi ya ilk zamanlar geçmiyordu bir türlü ama şimdi anlamıyorum nasıl geçtiğini

Ateşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik 🙈
Geçmiş olsun neoş ya...
Kocadan emekli oldn die hasta oluosn
Dışari vuruo diyim sana :D

İyiyim baluşum sen nasılsın❤️
Uykusuz aksi lanet :D

Iyiyiz askosum, cok korktuk sadece
Allah beterinden korusun aşkoş :(

Minnoş iyi teyzesiii büyümeye devam. Artık hareketleri canımı yakmaya başladı 🙄
Bugnlerini özliecek kuzum tadını cıkar 🙈

@Katre_g erkek miymiş bebiş atladım mı o kısmı 🙈
Sünnet düğünü bedavaya gelcek :D

Nealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)
Ben black hiç sevmemiştim ilk nickin en güzeliydi..
Ama buda fena olmamş minnoşum
Neden moraln bozktu

Ben zaten BAYANım 👸🏻

"Ser çava"dır o, iyi dinne
Bayan değil Kadın..
Dayloş duymasn seni.
Kankişton

Geçmiş olsun neoş ya...
Kocadan emekli oldn die hasta oluosn
Dışari vuruo diyim sana :KK70:

Uykusuz aksi lanet :KK70:

Allah beterinden korusun aşkoş :KK43:

Bugnlerini özliecek kuzum tadını cıkar 🙈

Sünnet düğünü bedavaya gelcek :KK70:

Ben black hiç sevmemiştim ilk nickin en güzeliydi..
Ama buda fena olmamş minnoşum
Neden moraln bozktu

Bayan değil Kadın..
Dayloş duymasn seni.
Kankişton
Kankicim benim ilk nickim blacklight idi zaten, sonra kabaca Black Light yaptım. Bence jane güzel oldu çok sevdiğim bir isim zaten 🥰
Ya bilmiyorum şu sıralar herşeyden uzaklaştım, iyi geliyor böyle. Telefon hep sessizde, tüm bildirimler kapalı falan 😅

Kankicim benim ilk nickim blacklight idi zaten, sonra kabaca Black Light yaptım. Bence jane güzel oldu çok sevdiğim bir isim zaten 🥰
Ya bilmiyorum şu sıralar herşeyden uzaklaştım, iyi geliyor böyle. Telefon hep sessizde, tüm bildirimler kapalı falan 😅
Ben nickleri karıştırdıysam 🙄🙄🙄

Neyse böyle kal daha iyi black ne yaho :D

Back