- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.501
Olursen de cirak ossana hdhwhdhs
Ayy neden yaa
Kuaferlerde cok para var olur, balus da manikurcu
Soyleris ne var
Sen hayirdir sen?
Ya birak ya, hareketlere bak bak
Anaaaaaaaa, ne dediiiiiiiiğ
Aynn yhaaa! Kenksyakın olunca birlik oluyorsunuz
platin yaptırına fön zaten bedavaAynn yhaaa! Kenksdayler dayler Sen kahveleri söyle öğlene. Kuafer işini de konuşuruz. Ben "Platine fön bedava" kampanyası düşündüm ama senin aklında başka çılgın purojeler varsa onlara da açığım. Ajandamı alayım geliyorum hemen 🗓
Yaptırmış ordan biliyorplatin yaptırına fön zaten bedavasen nie öyle bir kampanya yaptın kendi kendine
hyr normalde bizim burdaYaptırmış ordan biliyor
Hepimiz birimiz icin, birimiz benim icinyakın olunca birlik oluyorsunuz
Taam ben hallediyom haciii. Simdi benim aklima şu geldi, 9parmak manikür yaptirana 10. BizdenAynn yhaaa! Kenksdayler dayler Sen kahveleri söyle öğlene. Kuafer işini de konuşuruz. Ben "Platine fön bedava" kampanyası düşündüm ama senin aklında başka çılgın purojeler varsa onlara da açığım. Ajandamı alayım geliyorum hemen 🗓
O kadar hızlı dalarsak batarız. Sürümden bile kazanamayız. Manikürle başlayalım pediküre sonra bakarızHepimiz birimiz icin, birimiz benim icin
Taam ben hallediyom haciii. Simdi benim aklima şu geldi, 9parmak manikür yaptirana 10. Bizdennasil? Hatta bunun pedikür versiyonunu da yapariz ki ses getirsin
iyide kuaförden anlayan dayloş değilkiO kadar hızlı dalarsak batarız. Sürümden bile kazanamayız. Manikürle başlayalım pediküre sonra bakarız
Ha eniste ha ben, ne fark eder hıh hshdhdiyide kuaförden anlayan dayloş değilki
enişteee
Sagol askos❤Aaa geçmiş olsunüst üste gelmiş herşey
Lojman istemiyor esim ya, mecbur gidip kendim geze geze bulucamYakın bir yerde değil ki
Lojmana başvurdunuz mu
İnşallah balusum❤anaa.... o emlakçıyı fururum ulan ben...
herşeyde üst üste gelmiş
sonu güzel olsun aşkoş
Canim bsye alerjisi cikmis olabilir. Kakada mi görüldü?Bebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Evet ya ben gözle gördüm diye yaptırdık tahlili ama asıl gizli kan çıktı, görünen kana yok diyor. Tırstım vallahi ne yapacağım bilmiyorum. Alerji için daha önce diyet yaptın zaten dedi gastroya yönlendirdi. Perşembe gideceğiz bakalım ben o zamana kadar tımarhanelik olmazsamCanim bsye alerjisi cikmis olabilir. Kakada mi görüldü?
El becerisi fark ederHa eniste ha ben, ne fark eder hıh hshdhd
Hem alerji hemde hormonal olabilir cnmBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Ben çaya da gelirim kahveye de yeterki kafein olsun
Gizlisi nasıl oluyormuşBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
El becerisi fark eder
Senden ortak olunmaz
Hem alerji hemde hormonal olabilir cnm
1 yaşına kdar
Bizdede 1 kere olmuştu
Bilmiyorum ya devam ediyor. Kopkoyu renk ishal ve kan var dağınık dağınık yerlerde azar azarBen çaya da gelirim kahveye de yeterki kafein olsun
Gizlisi nasıl oluyormuşgözümle gördüm de demişsin zaten kafandan uydurup mu gittin doktora zaten zor işler doktorlar da ayrı çıldırtıyor bazen
Cok haklisin, birden gaza geldim ben resmen dupeduzO kadar hızlı dalarsak batarız. Sürümden bile kazanamayız. Manikürle başlayalım pediküre sonra bakarız
Gizli kan ilk kez duydum. Kasim annelerinde kakada kan gören oldu cok, onlarinki alerjikti, sizin de oyledir muhtemelen. İyi dusun canim stres yapma hemen.Evet ya ben gözle gördüm diye yaptırdık tahlili ama asıl gizli kan çıktı, görünen kana yok diyor. Tırstım vallahi ne yapacağım bilmiyorum. Alerji için daha önce diyet yaptın zaten dedi gastroya yönlendirdi. Perşembe gideceğiz bakalım ben o zamana kadar tımarhanelik olmazsam
Yine naptim ben ya, neden olunulmazmissmissssEl becerisi fark eder
Senden ortak olunmaz
Hem alerji hemde hormonal olabilir cnm
1 yaşına kdar
Bizdede 1 kere olmuştu
neyseki aram pek ykBen çaya da gelirim kahveye de yeterki kafein olsun
gizli kan nedir yahu...Bilmiyorum ya devam ediyor. Kopkoyu renk ishal ve kan var dağınık dağınık yerlerde azar azar
daha napcanYine naptim ben ya, neden olunulmazmissmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?