Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur sen de cirak ossana hdhwhdhs

Ayy neden yaa

Kuaferlerde cok para var olur, balus da manikurcu

Soyleris ne var

Sen hayirdir sen?

Ya birak ya, hareketlere bak bak

Anaaaaaaaa, ne dediiiiiiiiğ
yakın olunca birlik oluyorsunuz
Aynn yhaaa! Kenks dayler dayler Sen kahveleri söyle öğlene. Kuafer işini de konuşuruz. Ben "Platine fön bedava" kampanyası düşündüm ama senin aklında başka çılgın purojeler varsa onlara da açığım. Ajandamı alayım geliyorum hemen 🗓

platin yaptırına fön zaten bedava sen nie öyle bir kampanya yaptın kendi kendine

yakın olunca birlik oluyorsunuz
Hepimiz birimiz icin, birimiz benim icin
Taam ben hallediyom haciii. Simdi benim aklima şu geldi, 9parmak manikür yaptirana 10. Bizden nasil? Hatta bunun pedikür versiyonunu da yapariz ki ses getirsin

Hepimiz birimiz icin, birimiz benim icin

Taam ben hallediyom haciii. Simdi benim aklima şu geldi, 9parmak manikür yaptirana 10. Bizden nasil? Hatta bunun pedikür versiyonunu da yapariz ki ses getirsin
O kadar hızlı dalarsak batarız. Sürümden bile kazanamayız. Manikürle başlayalım pediküre sonra bakarız

Bebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum

Canim bsye alerjisi cikmis olabilir. Kakada mi görüldü?

Canim bsye alerjisi cikmis olabilir. Kakada mi görüldü?
Evet ya ben gözle gördüm diye yaptırdık tahlili ama asıl gizli kan çıktı, görünen kana yok diyor. Tırstım vallahi ne yapacağım bilmiyorum. Alerji için daha önce diyet yaptın zaten dedi gastroya yönlendirdi. Perşembe gideceğiz bakalım ben o zamana kadar tımarhanelik olmazsam

Ha eniste ha ben, ne fark eder hıh hshdhd
El becerisi fark eder
Senden ortak olunmaz

Hem alerji hemde hormonal olabilir cnm
1 yaşına kdar
Bizdede 1 kere olmuştu

çayıda getirsin kankan sonuçta
yada çayı Katre_g getirsin
pipililer grubu
Ben çaya da gelirim kahveye de yeterki kafein olsun
Gizlisi nasıl oluyormuş gözümle gördüm de demişsin zaten kafandan uydurup mu gittin doktora zaten zor işler doktorlar da ayrı çıldırtıyor bazen

El becerisi fark eder
Senden ortak olunmaz

1 yaşına kdar
Bizdede 1 kere olmuştu
Ben çaya da gelirim kahveye de yeterki kafein olsun

Gizlisi nasıl oluyormuş gözümle gördüm de demişsin zaten kafandan uydurup mu gittin doktora zaten zor işler doktorlar da ayrı çıldırtıyor bazen
Bilmiyorum ya devam ediyor. Kopkoyu renk ishal ve kan var dağınık dağınık yerlerde azar azar

O kadar hızlı dalarsak batarız. Sürümden bile kazanamayız. Manikürle başlayalım pediküre sonra bakarız
Cok haklisin, birden gaza geldim ben resmen dupeduz
Gizli kan ilk kez duydum. Kasim annelerinde kakada kan gören oldu cok, onlarinki alerjikti, sizin de oyledir muhtemelen. İyi dusun canim stres yapma hemen.
El becerisi fark eder
Senden ortak olunmaz

1 yaşına kdar
Bizdede 1 kere olmuştu
Yine naptim ben ya, neden olunulmazmissmissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…