- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.481
Geçmiş olsun canım, gönlünü ferah tut.. herşey tam zamanında olacak ben inanıyorumŞok üstüne şoklar yaşıyorum bi kaç gündür parem. Pıhtılaşmam varmış benim, sonucum yeni çıktı daha. Bugün doktor görüşüm vardı sadece eğilimin var gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanmicaz, gebe kalınca kullanıcaz dedi. Normalde 8-9’u gibi transfer olcaktı fakat yumurtam çatlamış erkendenKan aldılar Lh ve progestan sonucuna göre ya transfer olacak yada ertelenecek. Öyle yani bende tam kesin bişey olmadan yazmiyim dedim durum bu
Ben o dizilerde sevmedim onu izlemezdim de ama evlilik hakkında herşey de bayıldım. Dizi de bitti puffHayat Bilgisi ve Kayıp Şehir'de oynarken bu kadını severdim. Bir noktadan sonra, tam olarak o kopuş nerede oldu bilmiyorum, acayip soğudum. Şimdi çok itici geliyor
Başınız sağolsun canımMirhabaaaaaa dün bakamadmmmmmm
Komşunun oğlu vefat etti cenaze felan
Nasılsınız gençlerrrrrr
Nasil yaAy kizlar ya, size attigim evin bir fotoğrafında camda numara vardi, ev sahibi diye aradik adam ev satilik, kiralik degil dediemlakci dolandiricimidir nedir anlamadik
Hüff geçmiş olsun. Çok hasar var mı?Moralim cok bozuk ya, ustune birde gariban arabamiza arkadan vurdular kirmizi isikta beklerken. Ev yok araba yok ne yana aglasam bilemedim
Aa yeni başlamamış mıydı o?Geçmiş olsun canım, gönlünü ferah tut.. herşey tam zamanında olacak ben inanıyorum
Ben o dizilerde sevmedim onu izlemezdim de ama evlilik hakkında herşey de bayıldım. Dizi de bitti puff
Valla çok eğleniyordum izlerken. Özellikle Sanem'eHüff geçmiş olsun. Çok hasar var mı?
Aa yeni başlamamış mıydı o?
Entrika değil de artık dümdüz ahlaksızlık iş yapıyor dizilerdeValla çok eğleniyordum izlerken. Özellikle Sanem'ehe ya bitti. Entrika yok ya sanırım ondan
Valla paris sorma, nasil guvenicez simdi neye gore evi tasiyacagiz bilmiyorumGeçmiş olsun canım, gönlünü ferah tut.. herşey tam zamanında olacak ben inanıyorum
Ben o dizilerde sevmedim onu izlemezdim de ama evlilik hakkında herşey de bayıldım. Dizi de bitti puff
Başınız sağolsun canım
Nasil yaşok oldum
Sagol neos, arka tampon gitti tamamen 10 gun serviste kalacakmisHüff geçmiş olsun. Çok hasar var mı?
Aa yeni başlamamış mıydı o?
Aaa geçmiş olsunMoralim cok bozuk ya, ustune birde gariban arabamiza arkadan vurdular kirmizi isikta beklerken. Ev yok araba yok ne yana aglasam bilemedim
Yakın bir yerde değil kiValla paris sorma, nasil guvenicez simdi neye gore evi tasiyacagiz bilmiyorum
Sagol neos, arka tampon gitti tamamen 10 gun serviste kalacakmis
anaa.... o emlakçıyı fururum ulan ben...Ay kizlar ya, size attigim evin bir fotoğrafında camda numara vardi, ev sahibi diye aradik adam ev satilik, kiralik degil dediemlakci dolandiricimidir nedir anlamadik
Çay söyle de gelemgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dayler söylesin sana çayınıÇay söyle de gelem
O kahveci. Kahveyi öğleden sonra parkta içiyorumdayler söylesin sana çayını
çayıda getirsin kankan sonuçtaO kahveci. Kahveyi öğleden sonra parkta içiyorum
Sen niye kendini dışladın
O nasıl usluluk olum "Gidin kendi aranızda çayınızı için" diyonbugün uslu kız olaym dedm
beğenmednmi
bana uzak olundaO nasıl usluluk olum "Gidin kendi aranızda çayınızı için" diyon
bana uzak olunda
Olur
Ayy neden yaaMirhabaaaaaa dün bakamadmmmmmm
Komşunun oğlu vefat etti cenaze felan
Nasılsınız gençlerrrrrr
Kuaferlerde cok para var olur, balus da manikurcuTatil olana kadar gelme mi dedin? Adama niye sürekli ambargo uyguluyon olum sen? Belki hizmet sektörüne gireceğiz ne bildin? Kuaför salonu açalım mıdayler dayler ? Bir öğretmen bir öğretmene "Gel beraber kuafer tükkanı açalım" demiş
Soyleris ne vardayler söylesin sana çayını
Sen hayirdir sen?
Ya birak ya, hareketlere bak bakSen niye kendini dışladın
Anaaaaaaaa, ne dediiiiiiiiğbana uzak olunda
yakın olunca birlik oluyorsunuzOlursen de cirak ossana hdhwhdhs
Ayy neden yaa
Kuaferlerde cok para var olur, balus da manikurcu
Soyleris ne var
Sen hayirdir sen?
Ya birak ya, hareketlere bak bak
Anaaaaaaaa, ne dediiiiiiiiğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?