How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol neoss, ben gidicem muhtemelen evi begenirsek esyalari esim yollayacak. Yanliz bir sey sorucam benim istedigim ev merkezi isitmaliymis dogalgaz gelince hemen binaya baglatilacakmis ama banyo ve mutfak nasil kullanilacak boyle
Hummm merkezi ısıtmada banyo mutfak işi nasıl oluyor hiç bilmiyorum ben

Kizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim
Sagol neoss, ben gidicem muhtemelen evi begenirsek esyalari esim yollayacak. Yanliz bir sey sorucam benim istedigim ev merkezi isitmaliymis dogalgaz gelince hemen binaya baglatilacakmis ama banyo ve mutfak nasil kullanilacak boyle
Bizimde merkezi ısıtma. Ben memnun değilim aslında. Doğalgaz faturasını biri ödemezse katlanıyor. Herkesin ödemesi gerek. Banyo ve mutfak için ayrı doğalgaz var. Onların ücretini ayrı ödüyorsun canım.

Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim

Bizimde merkezi ısıtma. Ben memnun değilim aslında. Doğalgaz faturasını biri ödemezse katlanıyor. Herkesin ödemesi gerek. Banyo ve mutfak için ayrı doğalgaz var. Onların ücretini ayrı ödüyorsun canım.
Sagol parisimm❤❤ dogalgaz henuz gelmemis mahalleye gelince dogalgaza gececeklermis, pay olcer takiliymis her dairede boyle oluncada odememe durumu oluyormu ki? Evin icini cok begendim cunku baya icime sindi

Sagol parisimm❤❤ dogalgaz henuz gelmemis mahalleye gelince dogalgaza gececeklermis, pay olcer takiliymis her dairede boyle oluncada odememe durumu oluyormu ki? Evin icini cok begendim cunku baya icime sindi
Pay ölçer sayesinde ne kadar harcama yaptığın sana ne kadar düştüğü belli oluyor. Herkes odeyecekse gayet iyi. Eğer ödenmez ise Bizde aidatta toplanıyor işte bina temizligi bahçe temizliği vs için .. geri kalan para kasada toplanıyor. Eğer faturada açık çıkarsa ordan tamamlıyorlar.

Ooo çok sevindim sağlıkla sihhatle kucağına al canım🤲🏻🤲🏻

Ama sen beni ağlatacak mısın 😔😔

Cık cık ben kim laf sokmak kim😜😜

Ama böyle söyleyince huzursuz oldum problem mi var 😔
Sen hep gül ♥️
Bende oyle yapiyim bari ya
Aynen önünden yük gider
Kizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Gözün aydn bebeğimmm
Ohhh sonunda güldün

Kendimi bana daha piskopat gibi hissetiriyosunuz boyle boyle. 😂 Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Kendi kendini edion kız
Sal biraz :D

Pay ölçer sayesinde ne kadar harcama yaptığın sana ne kadar düştüğü belli oluyor. Herkes odeyecekse gayet iyi. Eğer ödenmez ise Bizde aidatta toplanıyor işte bina temizligi bahçe temizliği vs için .. geri kalan para kasada toplanıyor. Eğer faturada açık çıkarsa ordan tamamlıyorlar.
Aa cok sacma oyle şeymi olur
Sen hep gül ♥️

Aynen önünden yük gider

Gözün aydn bebeğimmm
Ohhh sonunda güldün

Kendi kendini edion kız
Sal biraz :KK70:
Sagol balusum ❤
Bize de göndeeer
Screenshot_20220603-214058_Chrome.jpg
Screenshot_20220603-214121_Chrome.jpg
Screenshot_20220603-214143_Chrome.jpg

3+1 evebeyn banyolu, mutfağı cok begendim ozellikle

Böyle dediğin için mecbur kullanacağım

dayler dayler dayler dayler Kendini ifşalamış, niye söylemiyorsun bolon?
Ne demisim kiz agdhshd
Hellöö kızlarrrrr,
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı ve de bebek erkekmiiişşşş :confused:
Erkek anası olacaaaammmmmm, Allah'tan kız bebek aşkıma yenik düşüp N Neal gibi battaniyeleri pembe örmemiştim :KK70:

Sizler nasılsınız güzeller iyi misiniz? Keyifler yerinde mi?
Oyy super, çok sevindim temiz cikmasina ☺️
VE İSTE errrrrrkekkkjk anasi olmak naaaggsip olmus, ayricalik buna denirhahdhsh
duygusuz :KK70:

ben seni yerim yer
sen hamile kal doğur davul zurna çalıp oynayacazzzzzzzzzzzzzzzzzz
lenayla gelecem sözüm sözzzzzzzzzzzzzzz
bayram yapcaz

al işte bir pipili daha dayler dayler dayler dayler koşşşşşşş kız koşşşşşşşşşş
sünnete biri daha eklendi
düğünler çoğaldı

allah analı babalı büyütsün katroş sağlıkla gelsin
İyi iyi toplu yapcaz masraftan kurtarcaz ahshahsh
Yaa superr, orda oturan bir arkadas vardı, orayi hic bilmeden uzaktan bi pasta göndermiştim, pastane harikaymis megerse, dur adini hatrlayayim da yazaym aklnda bulunsun 🤭🤭
3 pipili oldnz korkuorm :KK70:
Korksan iyi edersin 😎😎🤣🤣
Aa cok sacma oyle şeymi olur

Sagol balusum ❤

Eki Görüntüle 3078348 Eki Görüntüle 3078349 Eki Görüntüle 3078350
3+1 evebeyn banyolu, mutfağı cok begendim ozellikle
Superrr, gule güle huzurla oturun cok guzel valla 🥰💜💜

Back