- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.461
Trakyaliyim beyaaa, epsi bizim buralarin hahahahaDememişsin işte belki dersin diye... asgdaaasddssdasd
Şaka yapıyorum ya benim ifşayla pek bi olayım yok. Bolon seviyor o işleri. Benim olayım kaosTrakyaliyim beyaaa, epsi bizim buralarin hahahaha
Kooston boslonoyosoooogggnnŞaka yapıyorum ya benim ifşayla pek bi olayım yok. Bolon seviyor o işleri. Benim olayım kaos
Ooo çok sevindim sağlıkla sihhatle kucağına al canım
Ama sen beni ağlatacak mısın
Cık cık ben kim laf sokmak kim
Ama böyle söyleyince huzursuz oldum problem mi var
Geç fark edilmesi hiç fark edilmemesinden iyi tabii. Geçmiş olsunŞok üstüne şoklar yaşıyorum bi kaç gündür parem. Pıhtılaşmam varmış benim, sonucum yeni çıktı daha. Bugün doktor görüşüm vardı sadece eğilimin var gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanmicaz, gebe kalınca kullanıcaz dedi. Normalde 8-9’u gibi transfer olcaktı fakat yumurtam çatlamış erkendenKan aldılar Lh ve progestan sonucuna göre ya transfer olacak yada ertelenecek. Öyle yani bende tam kesin bişey olmadan yazmiyim dedim durum bu
Geç fark edilmesi hiç fark edilmemesinden iyi tabii. Geçmiş olsunİnşallah tüm koşullar müsait olduğunda yapılır, sağlıkla tutunur
Hayat Bilgisi ve Kayıp Şehir'de oynarken bu kadını severdim. Bir noktadan sonra, tam olarak o kopuş nerede oldu bilmiyorum, acayip soğudum. Şimdi çok itici geliyorBenden size gelsin
MucukkkkkBenden size gelsin
Siz N Neal le ortak iş kurun benceNe demisim kiz agdhshd
Oyy super, çok sevindim temiz cikmasina
VE İSTE errrrrrkekkkjk anasi olmak naaaggsip olmus, ayricalik buna denirhahdhsh
İyi iyi toplu yapcaz masraftan kurtarcaz ahshahsh
Yaa superr, orda oturan bir arkadas vardı, orayi hic bilmeden uzaktan bi pasta göndermiştim, pastane harikaymis megerse, dur adini hatrlayayim da yazaym aklnda bulunsun
Korksan iyi edersin
Superrr, gule güle huzurla oturun cok guzel valla
Neden neden neden?
Ben de içimden dedim bunun dedim kocişkosu gelmiş dedim kim bilir ne işler pişiriyorlar dedim. Allah rahmet eylesinMirhabaaaaaa dün bakamadmmmmmm
Komşunun oğlu vefat etti cenaze felan
Nasılsınız gençlerrrrrr
Zaman suuuBugün benim transfer günüm. Hızlı
Neden neden neden?
Ben de içimden dedim bunun dedim kocişkosu gelmiş dedim kim bilir ne işler pişiriyorlar dedim. Allah rahmet eylesin
Tatil olana kadar gelme mi dedin? Adama niye sürekli ambargo uyguluyon olum sen? Belki hizmet sektörüne gireceğiz ne bildin? Kuaför salonu açalım mıZaman suuu
Bu gnlerde beynimizi yiyodn
Kız iş kurarsınız aynı kafasınız ama satış yapamazsn millet kaçar sizden
Yk kız 18ine kdar herif yk 3 hafta bekarm
Evime çipmi taktn le..Tatil olana kadar gelme mi dedin? Adama niye sürekli ambargo uyguluyon olum sen? Belki hizmet sektörüne gireceğiz ne bildin? Kuaför salonu açalım mıdayler dayler ? Bir öğretmen bir öğretmene "Gel beraber kuafer tükkanı açalım" demiş
Çipe gerek yok be gözüm. Ciğerini biliyoz. Burnunun dibine çalışmaya geldiğinde ne yapacaksın acaba? Fazıl Say'nan karısı gibi aynı şeherde ayrı evlerde mi yaşayacaksınız?Evime çipmi taktn le..
Nerden bildin
Herkesi sünnet annesi kafası yapacaksnz demi
Kara kara onu düşünüormÇipe gerek yok be gözüm. Ciğerini biliyoz. Burnunun dibine çalışmaya geldiğinde ne yapacaksın acaba? Fazıl Say'nan karısı gibi aynı şeherde ayrı evlerde mi yaşayacaksınız?
Daha fenası var, "Platine fön bedava" kampanyası yapacağım
Biri söylese de yapmasa bak o zaman nasıl kıymetli oluyor o adam. Şimdi böyle şikayet edebileceğin bir şeysi yok ya vur kırbacı tabiiKara kara onu düşünüorm
Eş durumdan gelmesn die diormki evrakta boşanalm ama birlikte yaşayalm
Sen normal değilsn dio
Bide dioki ütü temizlik yemek herşey yapıorm sana ne zararm var..?
Varlığın diorm
Yk neoş ya2016dan beri birlikteyiz ve hep ayrıydık böyle aşk taze kalıorBiri söylese de yapmasa bak o zaman nasıl kıymetli oluyor o adam. Şimdi böyle şikayet edebileceğin bir şeysi yok ya vur kırbacı tabii
O neydi gızAy kizlar ya, size attigim evin bir fotoğrafında camda numara vardi, ev sahibi diye aradik adam ev satilik, kiralik degil dediemlakci dolandiricimidir nedir anlamadik
Moralim cok bozuk ya, ustune birde gariban arabamiza arkadan vurdular kirmizi isikta beklerken. Ev yok araba yok ne yana aglasam bilemedimO neydi gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?