- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.421
eskiden nasıldık millet doğurup doğurup gitti be neoşKendi kendine mi kavga edeceksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiden nasıldık millet doğurup doğurup gitti be neoşKendi kendine mi kavga edeceksin?
Demek ki bizde bir sıkıntı vareskiden nasıldık millet doğurup doğurup gitti be neoş
doğurup gelios diemiDemek ki bizde bir sıkıntı var
Ben doğurduğum gün kafam bende değildi. Hala çocukla ilk karşılaşmamı hatırlamıyorum. Çok kötü yadoğurup gelios diemi
ben doğurduğum gün bile burdaydım
duygusuzBen doğurduğum gün kafam bende değildi. Hala çocukla ilk karşılaşmamı hatırlamıyorum. Çok kötü ya
ben seni yerim yer
al işte bir pipili daha dayler dayler koşşşşşşş kız koşşşşşşşşşş
Buradayız tabii ki hamile kalacaksın ve doğuracaksın. Katre_g gibi yapma yeter. Laf sokmuş bak pembe battaniye ördüm diye
Gelenek bozulmasın, sünnet tayfa çoğalıyor
Ay yeni transfer miiğ
eminini severim
ben mutfak ve yatakodasından başlardım
ıvır zıvır herşeyi önümden kaldırırdım
oyy beni haber etttttttttttttttttttttt
vbebek deterjanımı?
hiç kullanmadım
ne giysilerde nede başka şeylerde
He ya pipi en sevdiğimizduygusuz
ben seni yerim yer
sen hamile kal doğur davul zurna çalıp oynayacazzzzzzzzzzzzzzzzzz
lenayla gelecem sözüm sözzzzzzzzzzzzzzz
bayram yapcaz
sünnete biri daha eklendi
düğünler çoğaldı
allah analı babalı büyütsün katroş sağlıkla gelsin
Artık ümidim cukulatam da Bu son erkekzedeler grubuna o çok istenen kız bebeği getirecekBuradayız tabii ki hamile kalacaksın ve doğuracaksın. Katre_g gibi yapma yeter. Laf sokmuş bak pembe battaniye ördüm diye
Eki Görüntüle 3078041
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuİşler azcık karıştıı haber ediciim kesinleşince
He ya pipi en sevdiğimiz
Sağol kuzum inş dediğin gibi sağlıkla gelsin, tek duamız o
Artık ümidim cukulatam da Bu son erkekzedeler grubuna o çok istenen kız bebeği getirecek
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Erkekzede olur mu ya totişini yerim. Çok pişmanım kız diye tutturduğum için. Allah sağlık versin hepimize, bebişler de sağlıkla gelsinHe ya pipi en sevdiğimiz
Sağol kuzum inş dediğin gibi sağlıkla gelsin, tek duamız o
Artık ümidim cukulatam da Bu son erkekzedeler grubuna o çok istenen kız bebeği getirecek
Ooo çok sevindim sağlıkla sihhatle kucağına al canım
Ama sen beni ağlatacak mısınduygusuz
ben seni yerim yer
sen hamile kal doğur davul zurna çalıp oynayacazzzzzzzzzzzzzzzzzz
lenayla gelecem sözüm sözzzzzzzzzzzzzzz
bayram yapcaz
sünnete biri daha eklendi
düğünler çoğaldı
allah analı babalı büyütsün katroş sağlıkla gelsin
Cık cık ben kim laf sokmak kimBuradayız tabii ki hamile kalacaksın ve doğuracaksın. Katre_g gibi yapma yeter. Laf sokmuş bak pembe battaniye ördüm diye
Eki Görüntüle 3078041
Ama böyle söyleyince huzursuz oldum problem mi varAnlatırım baluşumm belli olsun bi yarın kontrolüm var doktorumla konusucam yazarım buraya
Bende oyle yapiyim bari yaeminini severim
ben mutfak ve yatakodasından başlardım
ıvır zıvır herşeyi önümden kaldırırdım
oyy beni haber etttttttttttttttttttttt
vbebek deterjanımı?
hiç kullanmadım
ne giysilerde nede başka şeylerde
Hayırlı uğurlu olsuuuun Öncesinde gitmeyecek misiniz?Kizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Kendimi bana daha piskopat gibi hissetiriyosunuz boyle boyle. Bal0ncukBiz aldık. Süs bitkisi gibi duruyor kenarda. Ek gıdaya geçince kullanır mıyız bilmem
Sagol neoss, ben gidicem muhtemelen evi begenirsek esyalari esim yollayacak. Yanliz bir sey sorucam benim istedigim ev merkezi isitmaliymis dogalgaz gelince hemen binaya baglatilacakmis ama banyo ve mutfak nasil kullanilacak boyleHayırlı uğurlu olsuuuun Öncesinde gitmeyecek misiniz?