- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.441
Hummm merkezi ısıtmada banyo mutfak işi nasıl oluyor hiç bilmiyorum benSagol neoss, ben gidicem muhtemelen evi begenirsek esyalari esim yollayacak. Yanliz bir sey sorucam benim istedigim ev merkezi isitmaliymis dogalgaz gelince hemen binaya baglatilacakmis ama banyo ve mutfak nasil kullanilacak boyle
Adama mesaj atip soriyim bariHummm merkezi ısıtmada banyo mutfak işi nasıl oluyor hiç bilmiyorum ben
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindimKizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Bizimde merkezi ısıtma. Ben memnun değilim aslında. Doğalgaz faturasını biri ödemezse katlanıyor. Herkesin ödemesi gerek. Banyo ve mutfak için ayrı doğalgaz var. Onların ücretini ayrı ödüyorsun canım.Sagol neoss, ben gidicem muhtemelen evi begenirsek esyalari esim yollayacak. Yanliz bir sey sorucam benim istedigim ev merkezi isitmaliymis dogalgaz gelince hemen binaya baglatilacakmis ama banyo ve mutfak nasil kullanilacak boyle
Sagol parisimm❤❤ dogalgaz henuz gelmemis mahalleye gelince dogalgaza gececeklermis, pay olcer takiliymis her dairede boyle oluncada odememe durumu oluyormu ki? Evin icini cok begendim cunku baya icime sindiHadi gözünüz aydın canım çok sevindim
Bizimde merkezi ısıtma. Ben memnun değilim aslında. Doğalgaz faturasını biri ödemezse katlanıyor. Herkesin ödemesi gerek. Banyo ve mutfak için ayrı doğalgaz var. Onların ücretini ayrı ödüyorsun canım.
Pay ölçer sayesinde ne kadar harcama yaptığın sana ne kadar düştüğü belli oluyor. Herkes odeyecekse gayet iyi. Eğer ödenmez ise Bizde aidatta toplanıyor işte bina temizligi bahçe temizliği vs için .. geri kalan para kasada toplanıyor. Eğer faturada açık çıkarsa ordan tamamlıyorlar.Sagol parisimm❤❤ dogalgaz henuz gelmemis mahalleye gelince dogalgaza gececeklermis, pay olcer takiliymis her dairede boyle oluncada odememe durumu oluyormu ki? Evin icini cok begendim cunku baya icime sindi
Sen hep gülOoo çok sevindim sağlıkla sihhatle kucağına al canım
Ama sen beni ağlatacak mısın
Cık cık ben kim laf sokmak kim
Ama böyle söyleyince huzursuz oldum problem mi var
Aynen önünden yük giderBende oyle yapiyim bari ya
Gözün aydn bebeğimmmKizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Kendi kendini edion kız
Bize de göndeeerSagol parisimm❤❤ dogalgaz henuz gelmemis mahalleye gelince dogalgaza gececeklermis, pay olcer takiliymis her dairede boyle oluncada odememe durumu oluyormu ki? Evin icini cok begendim cunku baya icime sindi
Ee bana hiçbir şey dememişinSen hep gül
Aynen önünden yük gider
Gözün aydn bebeğimmm
Ohhh sonunda güldün
Kendi kendini edion kız
Sal biraz
3 pipili oldnz korkuormEe bana hiçbir şey dememişin
Kanatsız melek gibiyim bee neyimden korkacaaaağn3 pipili oldnz korkuorm
Aa cok sacma oyle şeymi olurPay ölçer sayesinde ne kadar harcama yaptığın sana ne kadar düştüğü belli oluyor. Herkes odeyecekse gayet iyi. Eğer ödenmez ise Bizde aidatta toplanıyor işte bina temizligi bahçe temizliği vs için .. geri kalan para kasada toplanıyor. Eğer faturada açık çıkarsa ordan tamamlıyorlar.
Sagol balusum ❤Sen hep gül
Aynen önünden yük gider
Gözün aydn bebeğimmm
Ohhh sonunda güldün
Kendi kendini edion kız
Sal biraz
Bize de göndeeer
Her yer aynı yapmaz belki de bizim yönetici de iş yokturAa cok sacma oyle şeymi olur
Sagol balusum ❤
Eki Görüntüle 3078348 Eki Görüntüle 3078349 Eki Görüntüle 3078350
3+1 evebeyn banyolu, mutfağı cok begendim ozellikle
Canımsın biliyorsun değil miSen hep gül
Aynen önünden yük gider
Gözün aydn bebeğimmm
Ohhh sonunda güldün
Kendi kendini edion kız
Sal biraz
İnşallah anlasabiliriz ya bakalimHer yer aynı yapmaz belki de bizim yönetici de iş yokturbirde burda çok yabancı var. Yurt dışında vs zor uğraşmak. Orada belki öyle değildir tatlım. İçine sinmesi en önemlisi bu arada gayet şık daire
Mutfak bizim ev kadarAa cok sacma oyle şeymi olur
Sagol balusum ❤
İnşallahMutfak bizim ev kadarGüzelmiş ev cidden. İnşallah canlısı da içine siner zırt diye tutar vırt diye yerleşirsiniz
İnşallah o günleri de görelim. Bizim İstanbul'da oturabileceğimiz gibi bir ev almamız hayal bile değil artıkİnşallahbuyuk evleri cok seviyorum ya, is bulursam boyle bir ev almayi planliyorum
Ne demisim kiz agdhshd
Oyy super, çok sevindim temiz cikmasina
İyi iyi toplu yapcaz masraftan kurtarcaz ahshahshduygusuz
ben seni yerim yer
sen hamile kal doğur davul zurna çalıp oynayacazzzzzzzzzzzzzzzzzz
lenayla gelecem sözüm sözzzzzzzzzzzzzzz
bayram yapcaz
al işte bir pipili dahadayler dayler koşşşşşşş kız koşşşşşşşşşş
sünnete biri daha eklendi
düğünler çoğaldı
allah analı babalı büyütsün katroş sağlıkla gelsin
Yaa superr, orda oturan bir arkadas vardı, orayi hic bilmeden uzaktan bi pasta göndermiştim, pastane harikaymis megerse, dur adini hatrlayayim da yazaym aklnda bulunsunKizlar yerimiz belli olmus, manisa salihli❤ en beğendiğim ev buradaydi 15 haziranda gidip tutacagim evide tasiyacagim hemen ❤❤
Korksan iyi edersin3 pipili oldnz korkuorm
Superrr, gule güle huzurla oturun cok guzel vallaAa cok sacma oyle şeymi olur
Sagol balusum ❤
Dememişsin işte belki dersin diye... asgdaaasddssdasdNe demisim kiz agdhshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?