- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.401
aşkoş dr iyimi peki ?
belki su felan kaçmıştır yada iltihap
iyiyim cukom senden naber
ne zaman başlıonnnnnnnnnnn
çalış aldığın maaşın hakkını ver
Ay yeni transfer miiğDaha git gel yapıyoruz kesin tarih yok yavruşş haziranın ortasında olur sanırım
İnşallah canım sağolasın yazarım tabikiBaşta çok canım yanıyordu, sinirleniyordum. Artık sakince açıklıyorum
İnşallah güzel haberler gelir. Bize yaz unutursak da sen haber ver mutlaka
Alerji için kan verdik.bakalım ne yicez ne yemicez belli olcak.tavuk şimdilik dert değil de peynir yoğurt yedirmek istiyorumArayi bulabilemeyiz biz, bizim aramiz yok, biz uclarda yaşıyoz fhdjhfbdhf
3sn ugrayinca satasamiyom, sana satasirken mesai harcamam lazimfbdbfbdbfhfhfhf
Oyy gecmis olsun kuzum, benim ilk aklima temizletmek geldi ama degilmis bak, ilerlemesin de insallah
Ney belli olacak ben kacirdim sanirim ya?
Aaa anladim simdi, hadi bakalım guzel sonuclar olsun inşallahİnşallah canım sağolasın yazarım tabikiİnşallah minik oğluşun da hep iyi olur canın bir daha hiç yanmaz
Alerji için kan verdik.bakalım ne yicez ne yemicez belli olcak.tavuk şimdilik dert değil de peynir yoğurt yedirmek istiyorum
Bulaşık makinesinde yıkanan çelikler bebeğe kullanılmıyor mu10 gündür kıza doğru düzgün yoğurt yediremiyorum. Anneme soyluyorum bi yoğurt mayala diye. Niyeyse kendime güvenemedim yapamazsam diye.
Benim bebek için kullandigim bütün herşey bebek deterjanlariyla yikaniyo. Annem gidip bulaşık makinelerinde yıkanan krem temizleyicilerle temizlenen kaplara mayaliyo. Bu sefer de yedirmeye için almadı. Öyle kaldım. Yarın mayayı alıp kendim mayalicam.
Et sulari falan iyi, peynir de yiyo genelde ama şu yoğurt işi bu saatte kafama takıldı çocuk günlerdir yeterli kalsiyumu alamıyor diye. Ben de böyle bi takıntılı deliyim işte
Bi hunim eksik.
eminini severimEmin ederim
ben mutfak ve yatakodasından başlardımEve koli yigmaya basladik ve ben nereden baslasam bilemiyorum
oyy beni haber ettttttttttttttttttttttDaha git gel yapıyoruz kesin tarih yok yavruşş haziranın ortasında olur sanırım
vbebek deterjanımı?10 gündür kıza doğru düzgün yoğurt yediremiyorum. Anneme soyluyorum bi yoğurt mayala diye. Niyeyse kendime güvenemedim yapamazsam diye.
Benim bebek için kullandigim bütün herşey bebek deterjanlariyla yikaniyo. Annem gidip bulaşık makinelerinde yıkanan krem temizleyicilerle temizlenen kaplara mayaliyo. Bu sefer de yedirmeye için almadı. Öyle kaldım. Yarın mayayı alıp kendim mayalicam.
Et sulari falan iyi, peynir de yiyo genelde ama şu yoğurt işi bu saatte kafama takıldı çocuk günlerdir yeterli kalsiyumu alamıyor diye. Ben de böyle bi takıntılı deliyim işte
Bi hunim eksik.
Biz aldık. Süs bitkisi gibi duruyor kenarda. Ek gıdaya geçince kullanır mıyız bilmemYa hani içinde zararlı kimyasallar yok. Biberon temizleyicisi tarzında. Tek ben kullanıyo olamam.
tek değilsinde azınlıktasınız denebilirYa hani içinde zararlı kimyasallar yok. Biberon temizleyicisi tarzında. Tek ben kullanıyo olamam.
cıx kullanmazsın bebeğimBiz aldık. Süs bitkisi gibi duruyor kenarda. Ek gıdaya geçince kullanır mıyız bilmem
Böyle dediğin için mecbur kullanacağımcıx kullanmazsın bebeğim
etiketlemezsen eksilirsin demi
Ayy elim kaymışetiketlemezsen eksilirsin demi
eminimAyy elim kaymış
Biraz hareket gelsin şuraya. Kimse birbirine girmezse ben nereden besleneceğim?eminim
ben sana yetmiormuydumBiraz hareket gelsin şuraya. Kimse birbirine girmezse ben nereden besleneceğim?
Kendi kendine mi kavga edeceksin?ben sana yetmiormuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?