- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.381
Başta çok canım yanıyordu, sinirleniyordum. Artık sakince açıklıyorumAminSaçmalığa bak.millet keşke kendi işine baksa sanki sen açmasını bilmiyorsun kendilerinde karışma hakkı nerden buluyorlar acep Çocuktan önce bir gün eşimle tartışmış parkta bir iki saat oturmuştum yanıma gelip bir sıkıntım mı olduğunu nerde oturduğumu sordular.sizene diyesim geldi sustum.iyilik yaptıklarını düşünüyorlardır kesin
İnşallah güzel haberler gelir. Bize yaz unutursak da sen haber ver mutlakaGünaydın canısı 15gün sonra belli olacak
Arayi bulabilemeyiz biz, bizim aramiz yok, biz uclarda yaşıyoz fhdjhfbdhfVe bu sadece bir duruşma için gelenler
Duruşmadan önce seni veBal0ncuk arabuluculuk merkezimizde ağırlayacağız canım. Eğer olmaz ise bir durusma ayarlarız ayipsin
3sn ugrayinca satasamiyom, sana satasirken mesai harcamam lazimfbdbfbdbfhfhfhfhello bebeğimmmmmmmmmmmmm
hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum
bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz
ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum
önce tauvk gibi yanıyorum tabi
Oyy gecmis olsun kuzum, benim ilk aklima temizletmek geldi ama degilmis bak, ilerlemesin de insallahTest yapıldı, maalesef duyma kaybi var ama onceki geldigimde müdahale edilmediği için bir sey yapilamazmis. Gunluk hayati etkilemez dedi neyseki
Ney belli olacak ben kacirdim sanirim ya?AminSaçmalığa bak.millet keşke kendi işine baksa sanki sen açmasını bilmiyorsun kendilerinde karışma hakkı nerden buluyorlar acep Çocuktan önce bir gün eşimle tartışmış parkta bir iki saat oturmuştum yanıma gelip bir sıkıntım mı olduğunu nerde oturduğumu sordular.sizene diyesim geldi sustum.iyilik yaptıklarını düşünüyorlardır kesin
Günaydın canısı 15gün sonra belli olacak
aşkoş dr iyimi peki ?Gunaydin askoslarsag kulagimin daha az duydugunu farkediyordum uzun zamandir, şimdi dr a geldim ins sagir olmuyorumdur
iyiyim cukom senden naberNaber aşkuuum
çalış aldığın maaşın hakkını verArayi bulabilemeyiz biz, bizim aramiz yok, biz uclarda yaşıyoz fhdjhfbdhf
3sn ugrayinca satasamiyom, sana satasirken mesai harcamam lazimfbdbfbdbfhfhfhf
Oyy gecmis olsun kuzum, benim ilk aklima temizletmek geldi ama degilmis bak, ilerlemesin de insallah
Ney belli olacak ben kacirdim sanirim ya?
Arabulucularda para kazansin yahucıx kabul etmem
siz beni şeytan üçgenine alırsınız
Gunaydin askoslarsag kulagimin daha az duydugunu farkediyordum uzun zamandir, şimdi dr a geldim ins sagir olmuyorumdur
Çok geçmiş olsun canımTest yapıldı, maalesef duyma kaybi var ama onceki geldigimde müdahale edilmediği için bir sey yapilamazmis. Gunluk hayati etkilemez dedi neyseki
arabulucumu oldunArabulucularda para kazansin yahu
Ay yok olur mu, hiç hak etmedim, sana gondercemchejfjejfaşkoş dr iyimi peki ?
belki su felan kaçmıştır yada iltihap
iyiyim cukom senden naber
ne zaman başlıonnnnnnnnnnn
çalış aldığın maaşın hakkını ver
Belki bu da bir dönemdir biraz zaman sonra normale donerÖnceden onda daha sakindi. Şimdi bir süre sonra durmuyor onda. Gezdiriyor evde, yatırıyor sağa sola dönme egzersizleri yapıyorlar, kartlara bakıyorlar birlikte ama birden gelenleri geliyor eşim ne yapsa susmuyor. Emmek istiyor sakinleşmek için
Sagolasin daylosum❤Arayi bulabilemeyiz biz, bizim aramiz yok, biz uclarda yaşıyoz fhdjhfbdhf
3sn ugrayinca satasamiyom, sana satasirken mesai harcamam lazimfbdbfbdbfhfhfhf
Oyy gecmis olsun kuzum, benim ilk aklima temizletmek geldi ama degilmis bak, ilerlemesin de insallah
Ney belli olacak ben kacirdim sanirim ya?
Yok askos kamerayla bakti, birde uzun suredir var zaten iltihap falan olsa agrim olurduaşkoş dr iyimi peki ?
belki su felan kaçmıştır yada iltihap
iyiyim cukom senden naber
ne zaman başlıonnnnnnnnnnn
çalış aldığın maaşın hakkını ver
Sagol parisim❤Çok geçmiş olsun canım
Atakmış neblem. Bitmeyen ataklarBelki bu da bir dönemdir biraz zaman sonra normale doner
Sagolasin daylosum❤
Yok askos kamerayla bakti, birde uzun suredir var zaten iltihap falan olsa agrim olurdu
Sagol parisim❤
Yemin etAy yok olur mu, hiç hak etmedim, sana gondercemchejfjejf
geçmiş olsun aşkoşBelki bu da bir dönemdir biraz zaman sonra normale doner
Sagolasin daylosum❤
Yok askos kamerayla bakti, birde uzun suredir var zaten iltihap falan olsa agrim olurdu
Sagol parisim❤
Yok yav ben yapamam.arabulucumu oldun
Evet askos alerji ilaclari yazdi sadece, 13 gun kaldii bende mutfagi toparliyorum artik ogrenince yazarim hemenAtakmış neblem. Bitmeyen ataklar
Şimdi sana alerji ilaçlarını mı verdi peki ilerlemesin diye?
Ayın 15'ine az kaldııı. Bize haber ver belli olunca
Sagol beybimYemin et
geçmiş olsun aşkoş
En az kullandıklarınızdan başla. Kışlık kıyafetler ve varsa mutfaktaki misafir takımları vs gibiEve koli yigmaya basladik ve ben nereden baslasam bilemiyorum
Kışlıkları, yorganlari vakumladim. Simdi esim kagit bakmaya gitti bulursa dedigin gibi misafir takimlarini kaldiricam. Yinede stres yapiyorum ya aslinda baya zamanimda var. Tasinmaktan korkuyorum benEn az kullandıklarınızdan başla. Kışlık kıyafetler ve varsa mutfaktaki misafir takımları vs gibi
Bir-kac değerim biraz düşük kansızlık mi var nedir bilmiyorum. Tiroid henüz çıkmadı.Yazdı ya dün.Miss Bride Bugün gidecekti
Laaağn dikkat edin kaza maza olmasın bak biz korunurken hamile kalanları sevmeyizBir-kac değerim biraz düşük kansızlık mi var nedir bilmiyorum. Tiroid henüz çıkmadı.
Bugün enfeksiyon mu var acaba diye kadın hastalıklarına da girdim. Yumurtlama zamanimmis meğer. Üç yumurta çatlamaya hazir ailede ikiz var mı diyo doktor.
Hocam var var da konu o değil. Bundan bir yıl önce bunu söylesen havalara uçardım. Ama şimdi evde üç dişli bi canavar var.
Kocam da diyo ki olsun ikiz olsun bi de. Ağzını kırdığım sen bakmıyon tabi.
Gelmene gerek yok telefonla konuşuruz dedi doktor.Laaağn dikkat edin kaza maza olmasın bak biz korunurken hamile kalanları sevmeyiz
İnşallah hepsi normaldir sonuçların. Hepsi çıkınca mı göstereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?