Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başta çok canım yanıyordu, sinirleniyordum. Artık sakince açıklıyorum
Günaydın canısı 15gün sonra belli olacak
İnşallah güzel haberler gelir. Bize yaz unutursak da sen haber ver mutlaka

Arayi bulabilemeyiz biz, bizim aramiz yok, biz uclarda yaşıyoz fhdjhfbdhf
3sn ugrayinca satasamiyom, sana satasirken mesai harcamam lazimfbdbfbdbfhfhfhf
Test yapıldı, maalesef duyma kaybi var ama onceki geldigimde müdahale edilmediği için bir sey yapilamazmis. Gunluk hayati etkilemez dedi neyseki
Oyy gecmis olsun kuzum, benim ilk aklima temizletmek geldi ama degilmis bak, ilerlemesin de insallah
Ney belli olacak ben kacirdim sanirim ya?

Gunaydin askoslar sag kulagimin daha az duydugunu farkediyordum uzun zamandir, şimdi dr a geldim ins sagir olmuyorumdur
aşkoş dr iyimi peki ?
belki su felan kaçmıştır yada iltihap

iyiyim cukom senden naber
ne zaman başlıonnnnnnnnnnn

çalış aldığın maaşın hakkını ver

Belki bu da bir dönemdir biraz zaman sonra normale doner
Sagolasin daylosum❤
aşkoş dr iyimi peki ?
belki su felan kaçmıştır yada iltihap

iyiyim cukom senden naber
ne zaman başlıonnnnnnnnnnn

çalış aldığın maaşın hakkını ver
Yok askos kamerayla bakti, birde uzun suredir var zaten iltihap falan olsa agrim olurdu
Çok geçmiş olsun canım
Sagol parisim❤

Belki bu da bir dönemdir biraz zaman sonra normale doner

Sagolasin daylosum❤

Yok askos kamerayla bakti, birde uzun suredir var zaten iltihap falan olsa agrim olurdu

Sagol parisim❤
Atakmış neblem. Bitmeyen ataklar

Şimdi sana alerji ilaçlarını mı verdi peki ilerlemesin diye?

Ayın 15'ine az kaldııı. Bize haber ver belli olunca

Atakmış neblem. Bitmeyen ataklar

Şimdi sana alerji ilaçlarını mı verdi peki ilerlemesin diye?

Ayın 15'ine az kaldııı. Bize haber ver belli olunca
Evet askos alerji ilaclari yazdi sadece, 13 gun kaldii bende mutfagi toparliyorum artik ogrenince yazarim hemen
Yemin et

geçmiş olsun aşkoş
Sagol beybim

En az kullandıklarınızdan başla. Kışlık kıyafetler ve varsa mutfaktaki misafir takımları vs gibi
Kışlıkları, yorganlari vakumladim. Simdi esim kagit bakmaya gitti bulursa dedigin gibi misafir takimlarini kaldiricam. Yinede stres yapiyorum ya aslinda baya zamanimda var. Tasinmaktan korkuyorum ben

Yazdı ya dün. Miss Bride Bugün gidecekti
Bir-kac değerim biraz düşük kansızlık mi var nedir bilmiyorum. Tiroid henüz çıkmadı.
Bugün enfeksiyon mu var acaba diye kadın hastalıklarına da girdim. Yumurtlama zamanimmis meğer. Üç yumurta çatlamaya hazir ailede ikiz var mı diyo doktor.
Hocam var var da konu o değil. Bundan bir yıl önce bunu söylesen havalara uçardım. Ama şimdi evde üç dişli bi canavar var.
Kocam da diyo ki olsun ikiz olsun bi de. Ağzını kırdığım sen bakmıyon tabi.

Laaağn dikkat edin kaza maza olmasın bak biz korunurken hamile kalanları sevmeyiz
İnşallah hepsi normaldir sonuçların. Hepsi çıkınca mı göstereceksin

Laaağn dikkat edin kaza maza olmasın bak biz korunurken hamile kalanları sevmeyiz
İnşallah hepsi normaldir sonuçların. Hepsi çıkınca mı göstereceksin
Gelmene gerek yok telefonla konuşuruz dedi doktor.
Üç değerim düşük ama öyle çok düşük değil. 27,3 alt değerse benimki 26 çıkmış mesela. Onun gibi.

Ben çok garanti korunuyorum ya. Yani adam burda yok. En garanti korunma biçimi. Ahahajajsdfg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…