- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.181
Ay çok sağol ne güzel anlattın canım çocuğu yıkamak çektiVakum gibiyimdir bebeYim, alijganlik yabarimbdbebddb
Kuscam bu sarkidan
Küçük tabureler olyor ya hani ikeada filan satılıyor kucuk basamak gibi, cocuklar ellerini filan ustune cikip yikasinlar diye, iste ona oturup cociii kucagima oturtuyorum, sonra biraz köpüksuz yikiyorum ilk etapta, fiskiyeyi ters yere koyuyorum su yukari dogru fiskiriyor o sirada ona dokunuyo vs, oynuyor kopuklu sunger öncesinde hazir olmus oluyor ztn olmasa da yanimda duruyo sungerle sampuani, hemen ön tarafini komple kopukluyorum, sonra bir bacagimda tek kolumla bir yone dogru sirt ustu tutup, sırtından bacaklarindan kopukluyorum, o sirada sevdigi sarkilari söylüyorum, gidi gidi falan filan sebeklik, sonra fiskiyeyi tutup oh mis gibi yikiyorum fosur fosur. Sacina da ellerimle kopuk sürüyorum. Asiri rahat oluyor. Normalde cok kipir kipir ama suyu seviyor cok, sakinliyor hafiften, hosuna gidiyor yikanmak. Sure uzamadigi surece cok rahat oluyor. Sonra babasini cagiriyorum, havluyla gelip aliyor, giydiriyor sacini tariyor kulağını vs temizliyor, paket hazirya da tam tersi, babasi yikiyor ben giydiriyorum.
Valla, hemi de cok rahat olyor. Kuvetini sayılı kullanmisizdir, boyle yikamaya basladiktan sonra hic kullanmadik.
ilk başlarda benim eşimde öyle alamıyordu alıştı sanırımBenim aklıma yattı, deneyeyim. Ben babasına verip tuvalete gidiyorum üç saniye sonra "Annesiii" diye peşimden tuvalete getiriyor. Çocuk kucağımda gaz çıksrma pozisyonundayken alamıyor, yüzünü ona çevirmem lazım. Fıkramız bitti, bu kadar
Sizi yürekten tebrik ediyorum
biz iyiyz senden gelecek haberi bekliyoruz kuzucukİyilik baluşşş nasıl gidiyor kızın nasıl
Yes benim shsjdd nasılsın, oğlun nasıl aşko büyüdü di mi
Ben düşünmüyorum canım çocuk, sorunlarım var. Emin olmadan istemiyorumbiz iyiyz senden gelecek haberi bekliyoruz kuzucuk
nolduBen düşünmüyorum canım çocuk, sorunlarım var. Emin olmadan istemiyorum
Yine mi sağ sol yaBen düşünmüyorum canım çocuk, sorunlarım var. Emin olmadan istemiyorum
Eşimle kavga ettik geçenlerde, ayrılıyordum o derece yani. Öyle değişecem diyince son anda şans verdim, o yüzden emin değilim çocuk için
inşallah herşey yoluna girer kuzumEşimle kavga ettik geçenlerde, ayrılıyordum o derece yani. Öyle değişecem diyince son anda şans verdim, o yüzden emin değilim çocuk için
Hepsi bozuk ya. Sadece bozuk oldukları yerler ve bozukluk dereceleri farklıEşimle kavga ettik geçenlerde, ayrılıyordum o derece yani. Öyle değişecem diyince son anda şans verdim, o yüzden emin değilim çocuk için
4.45'te uyandık bir güzel delirdik. O uyuyunca ben de uyudum napam
neden 4:45 te 8:45 değil die sorguladınmıHepsi bozuk ya. Sadece bozuk oldukları yerler ve bozukluk dereceleri farklı
İnşallah düzelmiştir aranızEşimle kavga ettik geçenlerde, ayrılıyordum o derece yani. Öyle değişecem diyince son anda şans verdim, o yüzden emin değilim çocuk için
Ne ruyamda gordum nede bisey aseriyorumRüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştuAşerdiğin bir şey var mı ordan yola çıkalım gerçi o da doğru çıkmıyor benim canım hep tatlı istedi kız oldu
Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığınama şarkının adı ‘ben çok tatlıymışım’
ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladı
Katılıyorum canım şu an iyiyiz ama ben biraz zaman geçsin istiyorum yine deHepsi bozuk ya. Sadece bozuk oldukları yerler ve bozukluk dereceleri farklı
İyi düşünmüşsün. Aynı ben. Transfer öncesi gece kavga ettik "Sana çocuk mocuk yapmam" dedim. Sabah transfere gittimKatılıyorum canım şu an iyiyiz ama ben biraz zaman geçsin istiyorum yine de
Gerçekten tıpkı senİyi düşünmüşsün. Aynı ben. Transfer öncesi gece kavga ettik "Sana çocuk mocuk yapmam" dedim. Sabah transfere gittim
Çok heyecanlıNe ruyamda gordum nede bisey aseriyorum
24 haziran icin randevu aldim cinsiyet ogrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?