• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ben 36+5 te perşembe günü doğum yaptım. Sata göre 37+5 ti. Miniminnak doğdu ama iyiyiz şükür. Eksiğimiz gediğimiz yok küvöze girmedik. Pazartesi çocuk doktoru görecek size de yazayım dedim dualarınızı eksik etmeyin 🙏🥰
Gözünüz aydııın 😍 Hoş gelmiş, sefalar getirmiş 🐣 Benim bıdık da 36+5'te geldi. Sağlıkla, sıhhatle, huzurla, analı babalı büyüsün inşallah miniğiniz. Öyle bir hızla büyüyecek ki sen bile inanamayacaksın

Resmen ayrı eve çıkmış. HaYin ve de gaddar ve de oğlunu evden kovan bir baba. Püü
Beninki de sabah babynest'i koydu aramıza. "Koy ya buna yatır, belki uyur" dedi
Not: 4.45'ten beri uyanık
Hahshhhdh iste ben o kafayla düşündüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Belki demis, kesin dememis shfhshhfhd
iyidir genççççççççççç
senden naber

bende bühüüüüüüüüüüü
ama benmki cok sevio :KK70:
Hahahah lenosun tercihleri de mi varmissmisss 😍😍😍
Ay çok sağol ne güzel anlattın canım çocuğu yıkamak çekti 😂 bugün anlattığın gibi deneyeyim.benim kız da suyu seviyor ama hareketlendi ondan bilemedim.bakalım ne yapacak 🙈 ayrı odaya ne güzel uyum sağlamış maşallah 🧿 ben seneye oda yapınca geçiricem ama gece sürekli memede olmak istiyor zor olacak sanırım 😬

ilk başlarda benim eşimde öyle alamıyordu alıştı sanırım 🤣 ama artık bakmıyor verdiğim gibi yere koyup telefonla oynuyor.çocuk mızırdanınca tam ağlamıyor diye sallamıyor 🙈
Emen bebekler icin daha zor tabii cnm, bizimki bıraktığı için 😑
Hareketlense de suyu görünce bi sakinliyor bu minnoslar sanırım 🤭🤭
N Neal nirdisin bugün bana satşmadn kendimi eksik ve bitik hissediorm
dayler dayler dayler dayler de yok :KK70:
Neos sana sen bana satasiyon demek he, vay be ahhdhshd

dayler dayler dayler dayler duşta yıkadım çok zevkliymiş hamama gitmiş gibi olduk 🤣 balık gibi ayakları çırptı teşekkür ederim 😂❤️ Tek sıkıntı suyun sıcaklığı sabit değildi o yüzden kovaya da su doldurdum suyun ısısı değiştiğinde kovadan dökündük 😃 ha bir de kendim yıkanamadım eşim evde olsaydı ona verir kendim devam ederdim 😂
Super ya cok sevindim valla 😍😍😍 rica ederim yeter ki ise yarasin 🥳 evet eşin evde olduğunda daha kolay tabii, şimdi her gun hangimiz ilk duşa girerse o yıkıyor hemen, digerine teslim ediyor sonra🤭 saclar uzun, hava sicak her gün yikamadan olmuyor. 10dk bile sürmüyor zaten kolay olunca 🥰🥰

Gözünüz aydııın 😍 Hoş gelmiş, sefalar getirmiş 🐣 Benim bıdık da 36+5'te geldi. Sağlıkla, sıhhatle, huzurla, analı babalı büyüsün inşallah miniğiniz. Öyle bir hızla büyüyecek ki sen bile inanamayacaksın
Amin canım teşekkür ederim solukları sağ olsun bütün bebeklerimizin 🙏☺️

Super ya cok sevindim valla 😍😍😍 rica ederim yeter ki ise yarasin 🥳 evet eşin evde olduğunda daha kolay tabii, şimdi her gun hangimiz ilk duşa girerse o yıkıyor hemen, digerine teslim ediyor sonra🤭 saclar uzun, hava sicak her gün yikamadan olmuyor. 10dk bile sürmüyor zaten kolay olunca 🥰🥰
Evet çok pratik gerçekten ☺️ Maşallah sizin saçlar uzunmuş bizim saçlar pek yok 😅 ama zıbınla dolansa da terliyor gerçekten havalar çok sıcak.gece pencere açık yattık üşütmeyelim diye dua ettim 😬

Evet çok pratik gerçekten ☺️ Maşallah sizin saçlar uzunmuş bizim saçlar pek yok 😅 ama zıbınla dolansa da terliyor gerçekten havalar çok sıcak.gece pencere açık yattık üşütmeyelim diye dua ettim 😬
Bu ayrım nasıl yapılıyor ya ben kısa kolluya tam geçemedim hala, bırak cam açık yatmayı...

Bizimki sirf sac dogdu zaten ondan dhhshd. Benim de saclarim cok gür, ben de oyle doğmuşum. Ya asiri nemli hava, 1 saat olmadi yikandik birlikte, hatta yavrucum uyuyakaldı suda ahhaha, ama yine yapis yapis olduk, kis bebesi olunca anlamlandiramiyor havayı, ust dis de asiri zorluyor, cok mizildak 2 gündür 🥴 cam açık yatmadik henüz ama yakindir, yellendircegi calistirdik (kayınvalidem vantilatore oyle diyor benim de hosuma gidiyo 🤣)
Bu ayrım nasıl yapılıyor ya ben kısa kolluya tam geçemedim hala, bırak cam açık yatmayı...
Bölgeden bolgeye degisiyur bacimmm, burda kisa kol giydirmeme secenegi yok şuVan, o derece sicak otesi nem ziyanligi 🥴

Bizimki sirf sac dogdu zaten ondan dhhshd. Benim de saclarim cok gür, ben de oyle doğmuşum. Ya asiri nemli hava, 1 saat olmadi yikandik birlikte, hatta yavrucum uyuyakaldı suda ahhaha, ama yine yapis yapis olduk, kis bebesi olunca anlamlandiramiyor havayı, ust dis de asiri zorluyor, cok mizildak 2 gündür 🥴 cam açık yatmadik henüz ama yakindir, yellendircegi calistirdik (kayınvalidem vantilatore oyle diyor benim de hosuma gidiyo 🤣)

Bölgeden bolgeye degisiyur bacimmm, burda kisa kol giydirmeme secenegi yok şuVan, o derece sicak otesi nem ziyanligi 🥴
Burası da öyle aslında ama gece biraz serin oluyor

Krizli bir gecenin sabahından hepinize günaydın. Bu saate kadar uyuyanlar varsa da binlerce kez yazıklar olsun
Ben anladm ki lena karanlık olduğu kdar uyuyo :D
Güneş erken doğduğu için artk erken uyanıo
İsyan :D

Kızlar günaydın ben 36+5 te perşembe günü doğum yaptım. Sata göre 37+5 ti. Miniminnak doğdu ama iyiyiz şükür. Eksiğimiz gediğimiz yok küvöze girmedik. Pazartesi çocuk doktoru görecek size de yazayım dedim dualarınızı eksik etmeyin 🙏🥰
Allah analı babalı büyütsün balımmmm ♥️♥️♥️
Sen iyimisinnn

Hahshhhdh iste ben o kafayla düşündüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Belki demis, kesin dememis shfhshhfhd

Hahahah lenosun tercihleri de mi varmissmisss 😍😍😍

Emen bebekler icin daha zor tabii cnm, bizimki bıraktığı için 😑
Hareketlense de suyu görünce bi sakinliyor bu minnoslar sanırım 🤭🤭

Neos sana sen bana satasiyon demek he, vay be ahhdhshd
Ne sandn tabi var...
İstemediği bişi oldğjda hayrrr die parmağını sallıo
Tutup o parmağı ısırasm var :D

Ben kendimizden pay biçiyorum.yorganı kaldırdık cam açmazsak terliyoruz.tüm gün kısa kolluyla bile terliyorum atletle dolanıyorum.aynı şekilde kuzucuğumun da terlediğini ya da ateş gibi olduğunu gördüm çıtçıtlı ile dolanıp yatmaya başladık.uyanınca serin olursa kısa kollu ve şort giydiriyorum

Yellendirici güzel isim 🤣🤣🤣geçen sene hep onla yapışıktım ama şimdi camı açınca esiyor henüz çıkarmanın vakti gelmedi 😅saç genetik desene ne güzel havaya kaldırıp şekil verirsiniz 😃 alem çocuk suda mı uyudu 😂 geçmiş olsun dişi hemen çıksın da rahatlasın yakışıklı ❤️ burası da öyle sıcak.zıbınla yattığı halde ıslak ıslak oluyor akşama doğru esmeye başlıyor.her gün banyo yaptırsam iyi olacak isilikler çıktı hafiften 😬

Ben anladm ki lena karanlık olduğu kdar uyuyo :KK70:
İsyan :KK70:

Sen iyimisinnn

Ne sandn tabi var...
Tutup o parmağı ısırasm var :KK70:
Oyy maşallah büyümüş de parmak mı sallıyor 😍 akıllı olcak bu kızçe belli 🥰

Sen iyimisinnn

Ne sandn tabi var...
Tutup o parmağı ısırasm var :KK70:
Amin canım 🥰🥰
Çok teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte 🙏😅

Bizi terbiye etmeye doyamadılar
Ben kendimizden pay biçiyorum.yorganı kaldırdık cam açmazsak terliyoruz.tüm gün kısa kolluyla bile terliyorum atletle dolanıyorum.aynı şekilde kuzucuğumun da terlediğini ya da ateş gibi olduğunu gördüm çıtçıtlı ile dolanıp yatmaya başladık.uyanınca serin olursa kısa kollu ve şort giydiriyorum

Yellendirici güzel isim 🤣🤣🤣geçen sene hep onla yapışıktım ama şimdi camı açınca esiyor henüz çıkarmanın vakti gelmedi 😅saç genetik desene ne güzel havaya kaldırıp şekil verirsiniz 😃 alem çocuk suda mı uyudu 😂 geçmiş olsun dişi hemen çıksın da rahatlasın yakışıklı ❤️ burası da öyle sıcak.zıbınla yattığı halde ıslak ıslak oluyor akşama doğru esmeye başlıyor.her gün banyo yaptırsam iyi olacak isilikler çıktı hafiften 😬
Bizimki hep terlediği için anlayamıyorum

Oyy maşallah büyümüş de parmak mı sallıyor 😍 akıllı olcak bu kızçe belli 🥰
Bay bay yapıor
Ellerini açıp yok yapıor
Parmak sallıor
Gel gel
Bide şiii yapıo teyzesi :D

Kelimelerimizde gel gel
Mama
Dede
Baba :)

Allah hepimizin evlatlarını korusun

Bay bay yapıor
Ellerini açıp yok yapıor
Parmak sallıor
Gel gel
Bide şiii yapıo teyzesi :KK70:

Kelimelerimizde gel gel
Mama
Dede

Amin
Zavallı anneanneler. Alt katta da bir bebe var. Anneanne ve dedesi karşı dairelerinde oturuyor ve çocuk sürekli "Dedeeeeeğ" diyor 😒
Oyyy en güzel günler ♥️

Ben terbiyesiz kalmak istiyorm neoş :KK70:
Var mı o seçenek? Ben de istiyorum

Bizi terbiye etmeye doyamadılar

Bizimki hep terlediği için anlayamıyorum
İşte terliyorsa yaz moduna geçmenin zamanıdır.kışın terlesin üşümesin modundaydık ama şimdi ter olunca isilik oluyorlar 🙈 gece için rahat etmezse üstüne penye battaniye ört ama İstanbul da sıcaktır herhalde
Bay bay yapıor
Ellerini açıp yok yapıor
Parmak sallıor
Gel gel
Bide şiii yapıo teyzesi :KK70:

Kelimelerimizde gel gel
Mama
Dede

Abooo maşallah süphanallah mama diyen dillerini yesinler 🧿🧿😍😍 her şeyi öğrenmiş daha 10 aylık değil mi 😃 güzel ilgilenmişsiniz darısı benim kıza 🥰

Back