• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakum gibiyimdir bebeYim, alijganlik yabarimbdbebddb

Kuscam bu sarkidan 🥴

Küçük tabureler olyor ya hani ikeada filan satılıyor kucuk basamak gibi, cocuklar ellerini filan ustune cikip yikasinlar diye, iste ona oturup cociii kucagima oturtuyorum, sonra biraz köpüksuz yikiyorum ilk etapta, fiskiyeyi ters yere koyuyorum su yukari dogru fiskiriyor o sirada ona dokunuyo vs, oynuyor kopuklu sunger öncesinde hazir olmus oluyor ztn olmasa da yanimda duruyo sungerle sampuani, hemen ön tarafini komple kopukluyorum, sonra bir bacagimda tek kolumla bir yone dogru sirt ustu tutup, sırtından bacaklarindan kopukluyorum, o sirada sevdigi sarkilari söylüyorum, gidi gidi falan filan sebeklik, sonra fiskiyeyi tutup oh mis gibi yikiyorum fosur fosur. Sacina da ellerimle kopuk sürüyorum. Asiri rahat oluyor. Normalde cok kipir kipir ama suyu seviyor cok, sakinliyor hafiften, hosuna gidiyor yikanmak. Sure uzamadigi surece cok rahat oluyor. Sonra babasini cagiriyorum, havluyla gelip aliyor, giydiriyor sacini tariyor kulağını vs temizliyor, paket hazir 🤣 ya da tam tersi, babasi yikiyor ben giydiriyorum.

Valla, hemi de cok rahat olyor. Kuvetini sayılı kullanmisizdir, boyle yikamaya basladiktan sonra hic kullanmadik.
Ay çok sağol ne güzel anlattın canım çocuğu yıkamak çekti 😂 bugün anlattığın gibi deneyeyim.benim kız da suyu seviyor ama hareketlendi ondan bilemedim.bakalım ne yapacak 🙈 ayrı odaya ne güzel uyum sağlamış maşallah 🧿 ben seneye oda yapınca geçiricem ama gece sürekli memede olmak istiyor zor olacak sanırım 😬
Benim aklıma yattı, deneyeyim. Ben babasına verip tuvalete gidiyorum üç saniye sonra "Annesiii" diye peşimden tuvalete getiriyor. Çocuk kucağımda gaz çıksrma pozisyonundayken alamıyor, yüzünü ona çevirmem lazım. Fıkramız bitti, bu kadar
Sizi yürekten tebrik ediyorum 🥇
ilk başlarda benim eşimde öyle alamıyordu alıştı sanırım 🤣 ama artık bakmıyor verdiğim gibi yere koyup telefonla oynuyor.çocuk mızırdanınca tam ağlamıyor diye sallamıyor 🙈

dayler dayler dayler dayler duşta yıkadım çok zevkliymiş hamama gitmiş gibi olduk 🤣 balık gibi ayakları çırptı teşekkür ederim 😂❤️ Tek sıkıntı suyun sıcaklığı sabit değildi o yüzden kovaya da su doldurdum suyun ısısı değiştiğinde kovadan dökündük 😃 ha bir de kendim yıkanamadım eşim evde olsaydı ona verir kendim devam ederdim 😂

Rüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştu 😅 Aşerdiğin bir şey var mı ordan yola çıkalım 😄 gerçi o da doğru çıkmıyor benim canım hep tatlı istedi kız oldu 😄

Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığın 😍❤️ ama şarkının adı ‘ben çok tatlıymışım’ 😅😅

ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladı
Ne ruyamda gordum nede bisey aseriyorum 😂😂😂
24 haziran icin randevu aldim cinsiyet ogrenmek icin 😬😬

Back