Vakum gibiyimdir bebeYim, alijganlik yabarimbdbebddb
Kuscam bu sarkidan
Küçük tabureler olyor ya hani ikeada filan satılıyor kucuk basamak gibi, cocuklar ellerini filan ustune cikip yikasinlar diye, iste ona oturup cociii kucagima oturtuyorum, sonra biraz köpüksuz yikiyorum ilk etapta, fiskiyeyi ters yere koyuyorum su yukari dogru fiskiriyor o sirada ona dokunuyo vs, oynuyor kopuklu sunger öncesinde hazir olmus oluyor ztn olmasa da yanimda duruyo sungerle sampuani, hemen ön tarafini komple kopukluyorum, sonra bir bacagimda tek kolumla bir yone dogru sirt ustu tutup, sırtından bacaklarindan kopukluyorum, o sirada sevdigi sarkilari söylüyorum, gidi gidi falan filan sebeklik, sonra fiskiyeyi tutup oh mis gibi yikiyorum fosur fosur. Sacina da ellerimle kopuk sürüyorum. Asiri rahat oluyor. Normalde cok kipir kipir ama suyu seviyor cok, sakinliyor hafiften, hosuna gidiyor yikanmak. Sure uzamadigi surece cok rahat oluyor. Sonra babasini cagiriyorum, havluyla gelip aliyor, giydiriyor sacini tariyor kulağını vs temizliyor, paket hazir
ya da tam tersi, babasi yikiyor ben giydiriyorum.
Valla, hemi de cok rahat olyor. Kuvetini sayılı kullanmisizdir, boyle yikamaya basladiktan sonra hic kullanmadik.