Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya yıkayamam ben bir süre daha. Tırnaklarını kesmek benim için yeterince adrenalin dolu bir macera
Ben ellerini uyurken kesiyorum ama etini kesicem diye düz kesiyorum bir şey olur mu acaba? Tırnak batması gibi
iyiyim çok şükür sizin iyi olmanıza da çok çok sevindim maşallah hareketlenmiş ufaklık sağlıklı hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil
oh çok şükür miniğiniz hep iyi olsun

Aleykümüsselam hacı abla. Hadi taşının da bize ev turu yap. Şuraya biraz hareket gelsin

Bu da 10 senedir hamile. İnşallah bu sefer doğru haberdir

Bu sefer instagramda kendi de paylaşmış doğru doğru

Aminnn ben de her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah hepsi yoluna girecek

Ben deee üzülmedimdeee şaşırdım bizim baluşumuz varken nidiiin nidiiiin?

Bu arada kanım düştü 1.1’e , 3 haftalıkta olsa gebelik yaşadım

Bu sefer instagramda kendi de paylaşmış doğru doğru
Hadi gözümüz aydııın
Aminnn ben de her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah hepsi yoluna girecek
Allah razı olsun. İnşallah inşallah
Bu arada kanım düştü 1.1’e , 3 haftalıkta olsa gebelik yaşadım
Evet cici bebemiz bize hamile kalabildiğini göstermek istedi Doktor sonraki adım için bir şey dedi mi?

Hadi gözümüz aydııın

Allah razı olsun. İnşallah inşallah

Evet cici bebemiz bize hamile kalabildiğini göstermek istedi Doktor sonraki adım için bir şey dedi mi?

Aslında bugüne yani reglin 2. Günü çağırdı sonra 3. Gün gelmeniz daha uygun ılur dedi. Yarın gidicem planlama yapalım dedi. Hemen başlayacak mıyız dedim. Eğer uygun olursan başlayadabiliriz dedi önce bi kontrol falan edecek sanırım. Hemen başlayabiliriz yani uygunsam

Yaa heyecanlıymış. Haber ver bize

hemen başlıalım hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu süreçte nar suyu avokado ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüketmeye devam et bibiğim

hemen başlıalım hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu süreçte nar suyu avokado ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüketmeye devam et bibiğim

2-3 gündür baya sağlıksız şeyler yedim ama bu sabah itibariyle özüme döndüm Avokado o kadar çok almıştımki yerim hamile kalınca da diye Onları tüketmek için mecbur yiyorum aghsgshshs nar suyu içmedim onuda içeyim , kabak zaten devam

Nealcim aslinda hatirliyodum seni ama hafizama guvenmedigim icin yanlikslik olmasin diye sorayim dedim.

Cok gecmis olsun canim insallah tertemiz gelsin sonuclariniz. Evlat bambaşka, Allah yuzunuzu guldursun insallah.

Biz de iyiyiz sukur. Hayat guzel gunler gostersin umidimiz boyle

Sağ olasın canım. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…