Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah
Paresilaaa pariskom hic karsilasamiyoruz guzummmmmm
He valla öyle oldu. İşlerin yoğunluğundan buraya pek giremiyordum. Sabahın 7sinde başlayan migren yeni geçti. Dedim dolapları toparlamadan bir girem kızlar nasıl bakam dedim
Nasılsın fıstık oğlusun nasıl
Iyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum
Herşeyde bir hayır vardır sakin mutsuz olma aldığın nefesin tadını çıkar

Yazlıkları mı çıkardın? Ben hala girişemedim o işe ya. İhtiyaç oldukça taksit taksit çıkarıyorum. Dolap felaket durumda

Ay lav yu bibiğim

İvit bibiğimmm
Trilyonlarca paranın hesabını yapıorm ama fakirim
Hesap yapan insanın parası olmaz mı yeme bizi
Baya iyi oluyor benim kız da öyle dalıyor.yarım saat hiç yoktan iyidir.bizim 2 aydır gündüz uykumuz yarım saat şeklinde tuvalete gitmeye yetiyor parka diye çıktım bende şoka gidip ördek alıp döndüm kanguru çok iyi ama 5 kez anca kullanmışımdır uzun süre kullanımda bel ağrıtıyor.şehirlerarası yolculuk yapmayan biri için gereksiz.bebek arabası daha çok kullanıyorum

Solomom aldın değil mi? Şehirlerarası yolculukta nasıl kullanılacak ki? Ördek ne ördeği gız? Dalmak derken bizimkinde öyle bir gündüz uykusu yok. Sürekli süreceksin arabayı. 3-5 dk oturmama izin veriyor

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bulutum

Solomom aldın değil mi? Şehirlerarası yolculukta nasıl kullanılacak ki? Ördek ne ördeği gız? Dalmak derken bizimkinde öyle bir gündüz uykusu yok. Sürekli süreceksin arabayı. 3-5 dk oturmama izin veriyor
Durmak yok go go desene şaka bir yana çok yorucu Allah kolaylık versin oyuncakları kavrayacak zamana gelince rahatlarsın biraz. Evet solomom 255 e almıştım şimdi kaç olmuş diye baktım ağzım açık kaldı 828 yazıyor.resmen kanguruya yatırım yapmışım havaalanında bavulla çocuğu tutamam diye almıştım iyi oldu.gittiğim yerde de gezmeye giderken taktım.ördek de bu
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bulutum
bilmiyorum artık deniz de kum bal0ncuk da para dediler

Eklentiler

• DDD310FD-F48D-4F5A-AB17-54FB7181378A.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 31
Amaaan sağlığı yerinde olsun da uykuları da bir şekilde düzene girer herhalde. Ya evet ben de sana bakarken bakmıştım en son. Bugün almalık bakayım dedim de çüşünüz o ney! Ne zaman almıştın ya çok da zaman geçmedi sanki

Anaam ördek ne ka güzelmiş. Çiçeklerin de öyle

En önemlisi o gerçekten hep sağlıklı olsunlar inşallah Teşekkür ederim efenim o sizin güzel bakışınız Küvette yıkarken elimden tası çekiyor oynasın diye aldım kanguruyu martta almıştım nasıl bu kadar artmış aklım almıyor.birkaç kemeri olan zımbırtı sonuçta Sen park da kullanmak için mi alacaksın? Tontiğin ağırlaştıkça kullanman zor olmaz mı

Eneee ördeğe bak ne kdar cici
Benm kıza bunu versem suratıma fırlatır

Oyle belli bir sıkıntımız yok ama gelip gitmeyi severler, bende pek hoşlanmıyorum cok yakin akraba olmadigi surece. Oradakiler uzak akraba koyluleri. Bir iki kez reddedersem vazgecerler inşallah
En uzak ilceye cikalim diye dua ediyorum suan nealisko, bahanemiz olur gelip gitmemek icin
Benimki kotu yere gitmektense burasi olsun diye yazmisti, son siralardaydi ama olacagi varmis iste
Teşekkür ederim pariskom❤

Amin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmış Yok canım parkta uyusun mümkünse. Tek başıma markete zarta zurta çıkmam gerekirse diye, bir de evde kullanmak için istiyorum. Eğer uyumuyorsa ve yemek saati değilse evin içinde gezelim turlayalım, müzik dinleyelim, şarkı söyleyelim, dans edelim istiyor. Benim kollar, bilekler pert. Hiçbir işimi de yapamıyorum sürekli yapışık gezdiğimiz için. Kollarım boşa çıkarsa bazı şeyleri belki öyle yapabilirim diye düşündüm
Ben de hiç sevmem ya böyle birileri istemediğim halde kalksın gelsin evime falan. Bir de senin kocan fazla misafirperver yanlış hatırlamıyorsam. Alakasız birilerini emrivaki yapıp kalmaya falan çağırmıştı sanki değil mi? Neyse halledersiniz inşallah bir şekilde
Aynen öyle valla biraz tereddutte de kaldım aslında. Akşamları soğuk oluyor diye. Amann dedim sonra donmayiz ya üzerimden yük kalktı valla
Ya evet akşamları hala çok serin değil mi? Ben yorganı bile daha yeni kaldırdım. Kalın pike deneyeceğim bu gece. Büyük bir yük o dolap toparlama işi. Gözümde büyüdükçe büyüyor. Geçmiş olsun, darısı başımıza

Hayir diyemiyor asla

Evet çok serin bir türlü yaz gelmedi az kalsın geçen ki yağmura yakalaniyordum. Ucuz yırttım. Sana da şimdiden kolay gelsin

Bizimki 10 aylık halla annem yıkıyor. Kolaya alıştım galiba.
Kucaga alıştırma konusunda en çok ben çile çekmışımdır herhalde. 8. aya kadar gezdik evde kilometrelerce. Oturmaya başlayınca mama sandalyesi beni acaip kurtardı.
Geçenlerde bir gece 1de yatıp sabah 9 gibi kalkmıştı artık ne estiyse. Allah ım insanlar aralıksız uyuyomuş, ne kadar güzelmiş. O gün ağzım kulaklarımda gezdim sırf uykumu aldığım için. Kirk yilda bir gorulen doga ustu bir olay gibiydi fakat cok guzeldi.

Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmış
Geçen gün bi tv ünitesi sordum. Adam bana 21 bin dedi. Şaka mı yapıyorsunuz ben 6-7 bin civarı diye düşünmüştüm dedim. O geçen seneydi dedi.
Tv ünitesi ya. Sanki dükkandan hisse istedim.

Bize gelsene gelin gız beraber deliririz. Böyle tek başına eğlenceli olmuyor. Adresi yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…