- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.001
Amin canım inşallahBu karışımı bizim bir komşumuz yapardı, rahmetli kim bilir kimlerin ne kadar duasını aldı. İksir gibi resmen. Ablamın sırtından aşağı bacakları falan komple çaydanlıktan dökülen çayla yandı. Uzun süre oturamadı hep yüzüstü yatmak zorundaydı. O karışım sayesinde ne iz kaldı ne bir şey
Ah canım hadi iyi haberlerle gel inşallah
He valla öyle oldu. İşlerin yoğunluğundan buraya pek giremiyordum. Sabahın 7sinde başlayan migren yeni geçti. Dedim dolapları toparlamadan bir girem kızlar nasıl bakam dedimParesilaaa pariskom hic karsilasamiyoruz guzummmmmm
Herşeyde bir hayır vardır sakin mutsuz olma aldığın nefesin tadını çıkarIyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum
Yazlıkları mı çıkardın? Ben hala girişemedim o işe ya. İhtiyaç oldukça taksit taksit çıkarıyorum. Dolap felaket durumdaAmin canım inşallah
He valla öyle oldu. İşlerin yoğunluğundan buraya pek giremiyordum. Sabahın 7sinde başlayan migren yeni geçti. Dedim dolapları toparlamadan bir girem kızlar nasıl bakam dedim
Nasılsın fıstık oğlusun nasıl
Herşeyde bir hayır vardır sakin mutsuz olma aldığın nefesin tadını çıkar
Hesap yapan insanın parası olmaz mı yeme biziAy lav yu bibiğim
İvit bibiğimmm
Trilyonlarca paranın hesabını yapıorm ama fakirim
Baya iyi oluyor benim kız da öyle dalıyor.yarım saat hiç yoktan iyidir.bizim 2 aydır gündüz uykumuz yarım saat şeklinde tuvalete gitmeye yetiyorGül ya niye gülmeyecekmişsin. Bu sabah ilk defa denedim onu. Yarım saat falan uyudu, emerken uyuyakalmıştı zaten. Toplamı bir saate yakındır. Parkta zar zor da olsa uyudu bugün neyse. Ya bu arada senin kanguru iyi çıktı mı
Solomom aldın değil mi? Şehirlerarası yolculukta nasıl kullanılacak ki? Ördek ne ördeği gız? Dalmak derken bizimkinde öyle bir gündüz uykusu yok. Sürekli süreceksin arabayı. 3-5 dk oturmama izin veriyorHesap yapan insanın parası olmaz mı yeme bizi
Baya iyi oluyor benim kız da öyle dalıyor.yarım saat hiç yoktan iyidir.bizim 2 aydır gündüz uykumuz yarım saat şeklinde tuvalete gitmeye yetiyorparka diye çıktım bende şoka gidip ördek alıp döndüm kanguru çok iyi ama 5 kez anca kullanmışımdır uzun süre kullanımda bel ağrıtıyor.şehirlerarası yolculuk yapmayan biri için gereksiz.bebek arabası daha çok kullanıyorum
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bulutumHesap yapan insanın parası olmaz mı yeme bizi
Baya iyi oluyor benim kız da öyle dalıyor.yarım saat hiç yoktan iyidir.bizim 2 aydır gündüz uykumuz yarım saat şeklinde tuvalete gitmeye yetiyorparka diye çıktım bende şoka gidip ördek alıp döndüm kanguru çok iyi ama 5 kez anca kullanmışımdır uzun süre kullanımda bel ağrıtıyor.şehirlerarası yolculuk yapmayan biri için gereksiz.bebek arabası daha çok kullanıyorum
Durmak yok go go deseneSolomom aldın değil mi? Şehirlerarası yolculukta nasıl kullanılacak ki? Ördek ne ördeği gız? Dalmak derken bizimkinde öyle bir gündüz uykusu yok. Sürekli süreceksin arabayı. 3-5 dk oturmama izin veriyor
bilmiyorum artık deniz de kum bal0ncuk da para dedilerTerzi kendi söküğünü dikemezmiş bulutum
Amaaan sağlığı yerinde olsun da uykuları da bir şekilde düzene girer herhalde. Ya evet ben de sana bakarken bakmıştım en son. Bugün almalık bakayım dedim de çüşünüz o ney! Ne zaman almıştın ya çok da zaman geçmedi sankiDurmak yok go go deseneşaka bir yana çok yorucu Allah kolaylık versin oyuncakları kavrayacak zamana gelince rahatlarsın biraz. Evet solomom 255 e almıştım şimdi kaç olmuş diye baktım ağzım açık kaldı 828 yazıyor.resmen kanguruya yatırım yapmışım havaalanında bavulla çocuğu tutamam diye almıştım iyi oldu.gittiğim yerde de gezmeye giderken taktım.ördek de bu
bilmiyorum artık deniz de kum bal0ncuk da para dediler
En önemlisi o gerçekten hep sağlıklı olsunlar inşallahAmaaan sağlığı yerinde olsun da uykuları da bir şekilde düzene girer herhalde. Ya evet ben de sana bakarken bakmıştım en son. Bugün almalık bakayım dedim de çüşünüz o ney! Ne zaman almıştın ya çok da zaman geçmedi sanki
Anaam ördek ne ka güzelmiş. Çiçeklerin de öyle
Eneee ördeğe bak ne kdar ciciDurmak yok go go deseneşaka bir yana çok yorucu Allah kolaylık versin oyuncakları kavrayacak zamana gelince rahatlarsın biraz. Evet solomom 255 e almıştım şimdi kaç olmuş diye baktım ağzım açık kaldı 828 yazıyor.resmen kanguruya yatırım yapmışım havaalanında bavulla çocuğu tutamam diye almıştım iyi oldu.gittiğim yerde de gezmeye giderken taktım.ördek de bu
bilmiyorum artık deniz de kum bal0ncuk da para dediler
Oyle belli bir sıkıntımız yok ama gelip gitmeyi severler, bende pek hoşlanmıyorum cok yakin akraba olmadigi surece. Oradakiler uzak akraba koyluleri. Bir iki kez reddedersem vazgecerler inşallahİyi anlaşamıyor musunuz kuzum, ya da sınır koyamaz mısınız ki
Yok kiz muaf tutmadim, capraz etkiden dedim, birlikten kuvvet filan hesabı shdhdhfh
Benim saclar cok beyaz, kontrolsuz beyaz, dengeli ne bilem bir asortikli de degil
Ay valla duz kesim yapiyolardi ztn modaymis diye, eşim daha duz kesiyodu ahdhsh uclarini da makas hareektneriynen inceltiyodu, gosterdiydimboya zaten dumduz vur gitsin hshdh.
Gözdağı değil agri dağı olsa olmayinca olamiyor
En uzak ilceye cikalim diye dua ediyorum suan nealisko, bahanemiz olur gelip gitmemek icinHe tamam. Her türlü nazar, kem göz ihtiyacınız için 0533 ahshhdjd
Benimki de kontrolsüz beyaz ve çok beyaz. Hatta son bir yılda daha daha da beyazladı ama napam. Bir de dip boya düşünrmem. Bir de boya saçımın kendi rengine en yakın renkti yani koyu bir şeydi. Ona rağmen keçe gibi oldu. Saçlarım başkasının saçı gibiydi, dokunmak istemiyordum
Kendin kesince mis gibi ya. Kuaförler de yamuk kesiyor zaten. Evde yamuk kessen de en azından yamuğa para vermemiş oluyorsun. Gereksiz kuaför muhabbeti yok. Zaten nemrutluğum sayesinde benimle pek o muhabbete giremiyorlar ama olsun ahshh
Gözdağını neden ayrı yazmışım? Çocuğun uykusu gerileyince bende de Türkçe gerilemesi başlamış
Hemsirecik Mesafe koymak iyi fikir aslında. En azından öyle kafalarına her estiğinde çıkıp çıkıp gelemesinler
Benimki kotu yere gitmektense burasi olsun diye yazmisti, son siralardaydi ama olacagi varmis isteHiiiii
Allah başka dert vermesin aşkoşşşş
Nie yazdınız orayı
Kuaförle değil bakımla...
Madem o kdar hamaratsın saçında nie milyonca renk varrrr cıldırtma beni
Git bıya.. Bakımlı olun azcük ya...
Anasınız siz ana....
Damadımın göz zevki şeysini bozma..
Ohaaa enişteye bak 10 parmağnda 10 marifer
Keratinde yapıomu
Sen sevdinmi sövdünmüüüüü
Teşekkür ederim pariskom❤Amin canım inşallah
He valla öyle oldu. İşlerin yoğunluğundan buraya pek giremiyordum. Sabahın 7sinde başlayan migren yeni geçti. Dedim dolapları toparlamadan bir girem kızlar nasıl bakam dedim
Nasılsın fıstık oğlusun nasıl
Herşeyde bir hayır vardır sakin mutsuz olma aldığın nefesin tadını çıkar
Lena ne ara böyle serseri oldu biz onu prenses biliyordukEneee ördeğe bak ne kdar cici
Benm kıza bunu versem suratıma fırlatır
Aynen öyle valla biraz tereddutte de kaldım aslında. Akşamları soğuk oluyor diye. Amann dedim sonra donmayiz yaYazlıkları mı çıkardın? Ben hala girişemedim o işe ya. İhtiyaç oldukça taksit taksit çıkarıyorum. Dolap felaket durumda
Kokulu kokulu öpücükler sana ve minnakima
Amin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmışEn önemlisi o gerçekten hep sağlıklı olsunlar inşallahTeşekkür ederim efenim o sizin güzel bakışınız Küvette yıkarken elimden tası çekiyor oynasın diye aldım kanguruyu martta almıştım nasıl bu kadar artmış aklım almıyor.birkaç kemeri olan zımbırtı sonuçta Sen park da kullanmak için mi alacaksın? Tontiğin ağırlaştıkça kullanman zor olmaz mı
Ben de hiç sevmem ya böyle birileri istemediğim halde kalksın gelsin evime falan. Bir de senin kocan fazla misafirperver yanlış hatırlamıyorsam. Alakasız birilerini emrivaki yapıp kalmaya falan çağırmıştı sanki değil mi? Neyse halledersiniz inşallah bir şekildeOyle belli bir sıkıntımız yok ama gelip gitmeyi severler, bende pek hoşlanmıyorum cok yakin akraba olmadigi surece. Oradakiler uzak akraba koyluleri. Bir iki kez reddedersem vazgecerler inşallah
En uzak ilceye cikalim diye dua ediyorum suan nealisko, bahanemiz olur gelip gitmemek icin
Ya evet akşamları hala çok serin değil mi? Ben yorganı bile daha yeni kaldırdım. Kalın pike deneyeceğim bu gece. Büyük bir yük o dolap toparlama işi. Gözümde büyüdükçe büyüyor. Geçmiş olsun, darısı başımızaAynen öyle valla biraz tereddutte de kaldım aslında. Akşamları soğuk oluyor diye. Amann dedim sonra donmayiz yaüzerimden yük kalktı valla
Hayir diyemiyor aslaAmin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmışYok canım parkta uyusun mümkünse. Tek başıma markete zarta zurta çıkmam gerekirse diye, bir de evde kullanmak için istiyorum. Eğer uyumuyorsa ve yemek saati değilse evin içinde gezelim turlayalım, müzik dinleyelim, şarkı söyleyelim, dans edelim istiyor. Benim kollar, bilekler pert. Hiçbir işimi de yapamıyorum sürekli yapışık gezdiğimiz için. Kollarım boşa çıkarsa bazı şeyleri belki öyle yapabilirim diye düşündüm
Ben de hiç sevmem ya böyle birileri istemediğim halde kalksın gelsin evime falan. Bir de senin kocan fazla misafirperver yanlış hatırlamıyorsam. Alakasız birilerini emrivaki yapıp kalmaya falan çağırmıştı sanki değil mi? Neyse halledersiniz inşallah bir şekilde
Ya evet akşamları hala çok serin değil mi? Ben yorganı bile daha yeni kaldırdım. Kalın pike deneyeceğim bu gece. Büyük bir yük o dolap toparlama işi. Gözümde büyüdükçe büyüyor. Geçmiş olsun, darısı başımıza
Evet çok serin bir türlü yaz gelmediAmin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmışYok canım parkta uyusun mümkünse. Tek başıma markete zarta zurta çıkmam gerekirse diye, bir de evde kullanmak için istiyorum. Eğer uyumuyorsa ve yemek saati değilse evin içinde gezelim turlayalım, müzik dinleyelim, şarkı söyleyelim, dans edelim istiyor. Benim kollar, bilekler pert. Hiçbir işimi de yapamıyorum sürekli yapışık gezdiğimiz için. Kollarım boşa çıkarsa bazı şeyleri belki öyle yapabilirim diye düşündüm
Ben de hiç sevmem ya böyle birileri istemediğim halde kalksın gelsin evime falan. Bir de senin kocan fazla misafirperver yanlış hatırlamıyorsam. Alakasız birilerini emrivaki yapıp kalmaya falan çağırmıştı sanki değil mi? Neyse halledersiniz inşallah bir şekilde
Ya evet akşamları hala çok serin değil mi? Ben yorganı bile daha yeni kaldırdım. Kalın pike deneyeceğim bu gece. Büyük bir yük o dolap toparlama işi. Gözümde büyüdükçe büyüyor. Geçmiş olsun, darısı başımıza
Bizimki 10 aylık halla annem yıkıyor.Amin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmışYok canım parkta uyusun mümkünse. Tek başıma markete zarta zurta çıkmam gerekirse diye, bir de evde kullanmak için istiyorum. Eğer uyumuyorsa ve yemek saati değilse evin içinde gezelim turlayalım, müzik dinleyelim, şarkı söyleyelim, dans edelim istiyor. Benim kollar, bilekler pert.
Geçen gün bi tv ünitesi sordum. Adam bana 21 bin dedi. Şaka mı yapıyorsunuz ben 6-7 bin civarı diye düşünmüştüm dedim. O geçen seneydi dedi.Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmış
Bize gelsene gelin gız beraber deliririz. Böyle tek başına eğlenceli olmuyor. Adresi yazıyorumBizimki 10 aylık halla annem yıkıyor.Kolaya alıştım galiba.
Kucaga alıştırma konusunda en çok ben çile çekmışımdır herhalde. 8. aya kadar gezdik evde kilometrelerce.Oturmaya başlayınca mama sandalyesi beni acaip kurtardı.
Geçenlerde bir gece 1de yatıp sabah 9 gibi kalkmıştı artık ne estiyse. Allah ım insanlar aralıksız uyuyomuş, ne kadar güzelmiş. O gün ağzım kulaklarımda gezdim sırf uykumu aldığım için. Kirk yilda bir gorulen doga ustu bir olay gibiydi fakat cok guzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?