- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.941
Kim nereye birleşmiş hani? Bu saatte günaydın mı olur ya? Bu saatte mi uyanılınır? 5 ideal saat bu iş içinbaşlıklar birleşmiş yolumu şaşırdım başka yöne gidiyordum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslında 6da uyanmıştım ama resmen savaş verdiğim bir cadı varKim nereye birleşmiş hani? Bu saatte günaydın mı olur ya? Bu saatte mi uyanılınır? 5 ideal saat bu iş için
Geçmiş olsunaslında 6da uyanmıştım ama resmen savaş verdiğim bir cadı var
anca gelebildim
bide grip oldum
Ay neoş aşıya bağlamak istemiorm ama aşıdan snra hiç iyileşmedm ben yahuGeçmiş olsun
Bence bu sene herkes sürekli hasta. Çocuk doktorları okullarda çok salgın olduğunu söylüyor çünkü kapanma zamanları çocuklar uzun süre izole kaldı ya bulaşmalar azalmıştı hepAy neoş aşıya bağlamak istemiorm ama aşıdan snra hiç iyileşmedm ben yahu
(corona aşısı)
Evet küçük şeylerle mutlu olabiliyorum.küçük bir dilim pasta gibisenin mutluluğun kek pastaydı demi
bence bir dakika bile durma
saol balım çok tşkler
kv de kalpte çarpıntım oldu aşıdan sonra diyor.bunları duydukça aşı olasım kaçıyorAy neoş aşıya bağlamak istemiorm ama aşıdan snra hiç iyileşmedm ben yahu
(corona aşısı)
O bendim ama artık değilim sanırım yarın belli olacak.
Peki bugün silik çizgiyse ve dün 4.95'se ve kimyasalsa bugün hiç çizgi çıkmaması gerekmez miydiO bendim ama artık değilim sanırım yarın belli olacak.
Kızlar benim süreç allak bullak oldu. Dayanamayıp transferin 6. Günü idrar yaptım baya gözle görübilir pozitifi yakaladım. 7. Gün yeniden yaptığımda ikinci çizgi silikleşti ve kan verdim 4.95 çıktı. Bugün 8. Günüm yeniden idrar yaptım yeniden silik çizgi. Büyük ihtimalle kimyasaldan şüpheleniyor. Yarın asıl kan günüm, doktorum yarında kan ver ona göre konuşalım dedi. Hiç ümidim yok ama hayırlısı
Peki bugün silik çizgiyse ve dün 4.95'se ve kimyasalsa bugün hiç çizgi çıkmaması gerekmez miydi
Düne göre renk fark etti mi sence? Ben de bildiğimden değil de mantıklı değil gibi. Dün 5 desen bugüne kalmaz. Hafi diyelim 2,5 kalsın. Testte nasıl çıkıyor oYa bende öyle düşünüyorum ama belki sabit kaldı bilmiyorumki yada az yükseldi ilaçları bırakınca reglle gidecek. Kafam çok karışık ben bugüne düşer değer silik çizgi görmem sanmıştım Eki Görüntüle 3068840
Düne göre renk fark etti mi sence? Ben de bildiğimden değil de mantıklı değil gibi. Dün 5 desen bugüne kalmaz. Hafi diyelim 2,5 kalsın. Testte nasıl çıkıyor o
Keşke erken yapmasaydın şimdi stresli bekleyiş olcakO bendim ama artık değilim sanırım yarın belli olacak.
Kızlar benim süreç allak bullak oldu. Dayanamayıp transferin 6. Günü idrar yaptım baya gözle görübilir pozitifi yakaladım. 7. Gün yeniden yaptığımda ikinci çizgi silikleşti ve kan verdim 4.95 çıktı. Bugün 8. Günüm yeniden idrar yaptım yeniden silik çizgi. Büyük ihtimalle kimyasaldan şüpheleniyor. Yarın asıl kan günüm, doktorum yarında kan ver ona göre konuşalım dedi. Hiç ümidim yok ama hayırlısı
Aynen silik çizgi var inşallah değer artmıştır güzel haberlerini alırızYa bende öyle düşünüyorum ama belki sabit kaldı bilmiyorumki yada az yükseldi ilaçları bırakınca reglle gidecek. Kafam çok karışık ben bugüne düşer değer silik çizgi görmem sanmıştım Eki Görüntüle 3068840
Keşke erken yapmasaydın şimdi stresli bekleyiş olcakhayırlısı olsun
Aynen silik çizgi var inşallah değer artmıştır güzel haberlerini alırız
Bence bu sene herkes sürekli hasta. Çocuk doktorları okullarda çok salgın olduğunu söylüyor çünkü kapanma zamanları çocuklar uzun süre izole kaldı ya bulaşmalar azalmıştı hep
O küçük dilim pastadan bende yerken mutlu oluormEvet küçük şeylerle mutlu olabiliyorum.küçük bir dilim pasta gibi
kv de kalpte çarpıntım oldu aşıdan sonra diyor.bunları duydukça aşı olasım kaçıyorgeçmiş olsun bal0ncuğum
Bennn 2yeeee
Kız yk papatyadan bahsetmiştm aslndaO bendim ama artık değilim sanırım yarın belli olacak.
gece öksürmekten uyuyamadm
Neyseki tatil bugn
O küçük dilim pastadan bende yerken mutlu oluorm
Bitince pişman oluorm
Cnkü su içsem kilo alıorm
Bennn 2yeeee
Beennn beeennnnnn
Hiiii daha lena 10 aylık teyzesiiiii
Kız yk papatyadan bahsetmiştm aslnda
Katre_g ninde böyle bi sürecioldu o yüzden ben son ana kadar bekle e taraftarıyım cukom
Yarn bir mucize olsaOnun öyle olan süreci kimyasal olmuştu kuzu, ikincide de yavaş artmıştı ama onun 7. Gün 33 falandı. O yüzden hayırlısı ya bakalım yarın olsunda bi
Benim beynimi yakıyor bu idrar testleri. İnanılmaz bir muamma var. Hiçbir şeyi düzgün yorumlayamıyor insanDün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla. Bugün daha hızlı belirdi ama yükselse dahada koyu çıkardı. Valla neoş tam deli işi oldu butest 0.100 falanıda mı görüyo acaba yada idrardan geç düşüyo hcg bilemedim yarın kanda belli olacak artık
Hayırdır kimin nereye ne nazarı değmişGid mirning hacı hocalar
Nasılsınız..
Valla benm güzelliğime nazar değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?