Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay neoş aşıya bağlamak istemiorm ama aşıdan snra hiç iyileşmedm ben yahu
(corona aşısı)
Bence bu sene herkes sürekli hasta. Çocuk doktorları okullarda çok salgın olduğunu söylüyor çünkü kapanma zamanları çocuklar uzun süre izole kaldı ya bulaşmalar azalmıştı hep

senin mutluluğun kek pastaydı demi
bence bir dakika bile durma

saol balım çok tşkler
Evet küçük şeylerle mutlu olabiliyorum.küçük bir dilim pasta gibi
Ay neoş aşıya bağlamak istemiorm ama aşıdan snra hiç iyileşmedm ben yahu
(corona aşısı)
kv de kalpte çarpıntım oldu aşıdan sonra diyor.bunları duydukça aşı olasım kaçıyor geçmiş olsun bal0ncuğum

Kim gebeymiş hem merak ettim tanıdık biri mi yoksa sen misin Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
O bendim ama artık değilim sanırım yarın belli olacak.

Kızlar benim süreç allak bullak oldu. Dayanamayıp transferin 6. Günü idrar yaptım baya gözle görübilir pozitifi yakaladım. 7. Gün yeniden yaptığımda ikinci çizgi silikleşti ve kan verdim 4.95 çıktı. Bugün 8. Günüm yeniden idrar yaptım yeniden silik çizgi. Büyük ihtimalle kimyasaldan şüpheleniyor. Yarın asıl kan günüm, doktorum yarında kan ver ona göre konuşalım dedi. Hiç ümidim yok ama hayırlısı

Peki bugün silik çizgiyse ve dün 4.95'se ve kimyasalsa bugün hiç çizgi çıkmaması gerekmez miydi

Peki bugün silik çizgiyse ve dün 4.95'se ve kimyasalsa bugün hiç çizgi çıkmaması gerekmez miydi

Ya bende öyle düşünüyorum ama belki sabit kaldı bilmiyorumki yada az yükseldi ilaçları bırakınca reglle gidecek. Kafam çok karışık ben bugüne düşer değer silik çizgi görmem sanmıştım

Düne göre renk fark etti mi sence? Ben de bildiğimden değil de mantıklı değil gibi. Dün 5 desen bugüne kalmaz. Hafi diyelim 2,5 kalsın. Testte nasıl çıkıyor o

Düne göre renk fark etti mi sence? Ben de bildiğimden değil de mantıklı değil gibi. Dün 5 desen bugüne kalmaz. Hafi diyelim 2,5 kalsın. Testte nasıl çıkıyor o

Dün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla. Bugün daha hızlı belirdi ama yükselse dahada koyu çıkardı. Valla neoş tam deli işi oldu bu test 0.100 falanıda mı görüyo acaba yada idrardan geç düşüyo hcg bilemedim yarın kanda belli olacak artık

Keşke erken yapmasaydın şimdi stresli bekleyiş olcak hayırlısı olsun
Aynen silik çizgi var inşallah değer artmıştır güzel haberlerini alırız

Keşke erken yapmasaydın şimdi stresli bekleyiş olcak hayırlısı olsun

Aynen silik çizgi var inşallah değer artmıştır güzel haberlerini alırız

Evet erken test yapmamak en iyisi gerçekten 2.de yapmam erken test.
Sanmıyorum pozitif olacağını ama o mucize gerçekleşir umarım

Bence bu sene herkes sürekli hasta. Çocuk doktorları okullarda çok salgın olduğunu söylüyor çünkü kapanma zamanları çocuklar uzun süre izole kaldı ya bulaşmalar azalmıştı hep
gece öksürmekten uyuyamadm
Neyseki tatil bugn
Evet küçük şeylerle mutlu olabiliyorum.küçük bir dilim pasta gibi

kv de kalpte çarpıntım oldu aşıdan sonra diyor.bunları duydukça aşı olasım kaçıyor geçmiş olsun bal0ncuğum
O küçük dilim pastadan bende yerken mutlu oluorm
Bitince pişman oluorm
Cnkü su içsem kilo alıorm

Kim gebeymiş hem merak ettim tanıdık biri mi yoksa sen misin Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Bennn 2yeeee
Beennn beeennnnnn
Hiiii daha lena 10 aylık teyzesiiiii

Kız yk papatyadan bahsetmiştm aslnda
Katre_g ninde böyle bi sürecioldu o yüzden ben son ana kadar bekle e taraftarıyım cukom

Onun öyle olan süreci kimyasal olmuştu kuzu, ikincide de yavaş artmıştı ama onun 7. Gün 33 falandı. O yüzden hayırlısı ya bakalım yarın olsunda bi

Benim beynimi yakıyor bu idrar testleri. İnanılmaz bir muamma var. Hiçbir şeyi düzgün yorumlayamıyor insan
Gid mirning hacı hocalar
Nasılsınız..

Valla benm güzelliğime nazar değdi
Hayırdır kimin nereye ne nazarı değmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…