- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.901
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye etiketlemisim kiZz
aa nie bulutum ne oldu
hamileyken kilo verenler kulübüne katılırsın kuzum
dayler dayler herkesi etiketlemişsin beni nie etiketlemedn sen bakem ?
N Neal gid mirning.. bak son kere uyarıyorum şu daylerin aklına bakma sen
cukulatam az kaldı
burayaNereye etiketlemisim kiZz
aa nie bulutum ne oldu
cukulatam az kaldı
cuma günü teyze oluyorumAyy evett 4 güncük kaldı hatta 3 test gününü de sayma
cuma günü teyze oluyorum
zaten pozitifBaluuuşş ölcem heyecandan ölcemmm inşallah pozitiftir ya
ilk ben öğrenmeliyim
Sonundaa be! Diyebilmek. İnşallahhh
ilk ben öğrenmeliyim
Taam bakmıyorum. Gözümü kapattım bak, al aha işte
Kız gerçek bir stalkerNereye etiketlemisim kiZz
Ayy inşallah sağlıkla
Sonundaa be! Diyebilmek. İnşallahhh
Taam bakmıyorum. Gözümü kapattım bak, al aha işte
Kız gerçek bir stalker
Ayy inşallah sağlıkla
Hahshahs senle zaten yazisiyozburaya
Deli ayol bu kizzzTaam bakmıyorum. Gözümü kapattım bak, al aha işte
Kız gerçek bir stalker
Ayy inşallah sağlıkla
Galiba oyle olacak
aa nie bulutum ne oldu
cukulatam az kaldı
Kıyamam ya korkmuştur Allah hepimizin aklına mukayyet olsun durmayınca durmuyorlar.bu hafta biz de huysuzdukBen uyusun diye çıkarıyorum. İki haftadır falan öyle uyuyordu gündüz uykusunu. Dün parkta kızın teki çığlık attı diye bir uyandı sonra ağlama krizine girdi uyuyamadı bir daha. Apar topar eve dönmek zorunda kaldım. Evde de uyuyamadı. Oynatmaya az kaldı
Eşim vardiyalı çalışıyor evde hiç yoktu çocuk bakmak dışında bir iş yapamıyorum her yer leş oldu arada yarım saat uyuyor kalkıp az da olsa bir şeyler yapsam iyi olur ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor.oturup yemek yiyorum
aa nie bulutum ne oldu
cukulatam az kaldı
Amin amin. Zor cidden o huzursuzluk. Ben bir de hala tek başıma sakinleştiremiyorum bazı krizlerindeKıyamam ya korkmuştur Allah hepimizin aklına mukayyet olsun durmayınca durmuyorlar.bu hafta biz de huysuzduk
Oyy kıyamam sana bulutumKıyamam ya korkmuştur Allah hepimizin aklına mukayyet olsun durmayınca durmuyorlar.bu hafta biz de huysuzduk
Eşim vardiyalı çalışıyor evde hiç yoktu çocuk bakmak dışında bir iş yapamıyorum her yer leş oldu arada yarım saat uyuyor kalkıp az da olsa bir şeyler yapsam iyi olur ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor.oturup yemek yiyorum
Normal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum ♀Amin amin. Zor cidden o huzursuzluk. Ben bir de hala tek başıma sakinleştiremiyorum bazı krizlerinde
1 yıldır vardiyalı.doğduğu zaman iki ay gündüzdü 4te geliyordu çocuk bakıyordu rahat oluyordu.şimdi hep vardiya dönüp duruyor.kız uyudukça bir şey yapsam iyi olur ama hiç enerjim yok depresyon modda mıyım bilmiyorum.kendimi pastalara gömsem geçer miOyy kıyamam sana bulutum
Enişte hepmi öyle
Ahh canım ya Allah yardımcınız olsun sağ salim geçip gitsin inşallahTam adamına sordun
Neden ona soruosn bak kaç kişiyiz şurda
Hayır neden dayler dayler
Biliyorm gelinim..
Zaten beni bi sen anlıyorsn ay lav yu
Benm kızımda emeklemiyor..
Alttan 2 diş var...
Bende emeklememişim ama 10 aylıkken yürümüşüm.. Benmki popo rahatlığına düşkün yaşında bile yürümez.. Kışa doğru bi atak bekliyorum
Sennnn
Zaten yanık olayları korkunç balım ya
İlk gördüğüm gün eve geldiğimde şoka girdim
Ama adı üstünde kaza.. Ee içime at at ertesi gnde ben bi serum yedm stresren
Snra böyle serum kafası oldum işte
Her krem sürdüğümde içim acıyor
Benimki sağ olsun oyalamayı da beceremiyor. Yemek yemek için ona bırakıyorum, yediklerim boğazıma diziliyorNormal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum ♀
Pasta hiç sevmem ama benim de canım istedi bak şimdi. Hadi gel gömelim1 yıldır vardiyalı.doğduğu zaman iki ay gündüzdü 4te geliyordu çocuk bakıyordu rahat oluyordu.şimdi hep vardiya dönüp duruyor.kız uyudukça bir şey yapsam iyi olur ama hiç enerjim yok depresyon modda mıyım bilmiyorum.kendimi pastalara gömsem geçer mi