• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki sağ olsun oyalamayı da beceremiyor. Yemek yemek için ona bırakıyorum, yediklerim boğazıma diziliyor

Pasta hiç sevmem ama benim de canım istedi bak şimdi. Hadi gel gömelim
Biraz büyüseler rahatlıcaz inşallah.yemek yerken hep kucağımdaydı.şimdi mama sandalyesinde çok şükür.oturmaya başlasın rahatlarsın. Hadi gel yiyelim valla mutluluk hormonu salgılansın az 🙈

Biraz büyüseler rahatlıcaz inşallah.yemek yerken hep kucağımdaydı.şimdi mama sandalyesinde çok şükür.oturmaya başlasın rahatlarsın. Hadi gel yiyelim valla mutluluk hormonu salgılansın az 🙈
Rahatlamak diye bir şey analığın kitabında yok galiba. Sağlıklı olsunlar da... Hep de zararlı şeylerle salgılanıyor meret 🙄

Rahatlamak diye bir şey analığın kitabında yok galiba. Sağlıklı olsunlar da... Hep de zararlı şeylerle salgılanıyor meret 🙄
Hep sağlıklı olsunlar rabbim esirgesin hepsini 🤲🏻 Ama büyüseler iyi olacak bence.akıl sağlığımız için 🙈 gerçi büyüseler de 2.çocuk olursa o başlayacak amaaan ne bilem

Hep sağlıklı olsunlar rabbim esirgesin hepsini 🤲🏻 Ama büyüseler iyi olacak bence.akıl sağlığımız için 🙈 gerçi büyüseler de 2.çocuk olursa o başlayacak amaaan ne bilem
Amin amin. Daha bunun iki yaşı var terrible 2 diyorlar ohoo. Bir arkadaşım çocuğunun doktoruna "Tam olarak ne zaman oh deriz" diye sormuş. O da gülmüş demiş ki "Annene sor bakalım hiç oh demiş mi. Çocuk mevzusunun özeti bu gibi

Amin amin. Daha bunun iki yaşı var terrible 2 diyorlar ohoo. Bir arkadaşım çocuğunun doktoruna "Tam olarak ne zaman oh deriz" diye sormuş. O da gülmüş demiş ki "Annene sor bakalım hiç oh demiş mi. Çocuk mevzusunun özeti bu gibi
Hadi ya hayaller hayal oldu desene ☹️ 2 yaş çevremde var baya zor geçiyor çığlıklar hırçınlıklar aman aman 🤦🏻‍♀️

Sen onu bırak. Sinem doğurmuş, hiç söylemiyorsun
Aa harbiden mii. Ben beni bekler sanmıştım. Kadın resmen bana depar attı. Ben birinciyi yapamadan kadın ikinciyi doğurdu arkidiş😂 bari test sonucumu bekleseydi de yetiştim diyebilseydim 😂
Magazinden uzak kaldım kim bilir daha kimler kimler sollamıştır bizi

Aa harbiden mii. Ben beni bekler sanmıştım. Kadın resmen bana depar attı. Ben birinciyi yapamadan kadın ikinciyi doğurdu arkidiş😂 bari test sonucumu bekleseydi de yetiştim diyebilseydim 😂
Magazinden uzak kaldım kim bilir daha kimler kimler sollamıştır bizi
Bizi sollayan çoktan solladı ya. Tur bindiriyorlar. Kendin test yapacak mısın?

Normal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum 🤷🏻‍♀

1 yıldır vardiyalı.doğduğu zaman iki ay gündüzdü 4te geliyordu çocuk bakıyordu rahat oluyordu.şimdi hep vardiya dönüp duruyor.kız uyudukça bir şey yapsam iyi olur ama hiç enerjim yok depresyon modda mıyım bilmiyorum.kendimi pastalara gömsem geçer mi 🙈
senin mutluluğun kek pastaydı demi :D
bence bir dakika bile durma :D

Ahh canım ya Allah yardımcınız olsun sağ salim geçip gitsin inşallah 🙏
saol balım çok tşkler

Back