- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.921
Biraz büyüseler rahatlıcaz inşallah.yemek yerken hep kucağımdaydı.şimdi mama sandalyesinde çok şükür.oturmaya başlasın rahatlarsın. Hadi gel yiyelim valla mutluluk hormonu salgılansın azBenimki sağ olsun oyalamayı da beceremiyor. Yemek yemek için ona bırakıyorum, yediklerim boğazıma diziliyor
Pasta hiç sevmem ama benim de canım istedi bak şimdi. Hadi gel gömelim
Rahatlamak diye bir şey analığın kitabında yok galiba. Sağlıklı olsunlar da... Hep de zararlı şeylerle salgılanıyor meretBiraz büyüseler rahatlıcaz inşallah.yemek yerken hep kucağımdaydı.şimdi mama sandalyesinde çok şükür.oturmaya başlasın rahatlarsın. Hadi gel yiyelim valla mutluluk hormonu salgılansın az
Hep sağlıklı olsunlar rabbim esirgesin hepsiniRahatlamak diye bir şey analığın kitabında yok galiba. Sağlıklı olsunlar da... Hep de zararlı şeylerle salgılanıyor meret
Amin amin. Daha bunun iki yaşı var terrible 2 diyorlar ohoo. Bir arkadaşım çocuğunun doktoruna "Tam olarak ne zaman oh deriz" diye sormuş. O da gülmüş demiş ki "Annene sor bakalım hiç oh demiş mi. Çocuk mevzusunun özeti bu gibiHep sağlıklı olsunlar rabbim esirgesin hepsiniAma büyüseler iyi olacak bence.akıl sağlığımız için gerçi büyüseler de 2.çocuk olursa o başlayacak amaaan ne bilem
Beboyu birkaç kez bu şarkıyla sakinleştirdim. Evet, bu da oldu
Hadi ya hayaller hayal oldu deseneAmin amin. Daha bunun iki yaşı var terrible 2 diyorlar ohoo. Bir arkadaşım çocuğunun doktoruna "Tam olarak ne zaman oh deriz" diye sormuş. O da gülmüş demiş ki "Annene sor bakalım hiç oh demiş mi. Çocuk mevzusunun özeti bu gibi
Sabah neşemizi bulalım bebeto sayesindeBeboyu birkaç kez bu şarkıyla sakinleştirdim. Evet, bu da oldu
Deneye deneye tüm şarkıları tüketince birden aklıma bunun nakaratı geldi nereden geldiyse. Yıldız Tilbe'nin sanıyordum. Arattım Kibariye çıktıAnaaam hahahahha yerim onupeki bu şarkıya geçiş nasıl oldu? Hahahahahah
Bizimkinin ninniyle işi yok. Türküler, 90'lar pop derken Kibariye'ye kadar geldi işSabah neşemizi bulalım bebeto sayesindebenim kız anca ninni dinlesin
Deneye deneye tüm şarkıları tüketince birden aklıma bunun nakaratı geldi nereden geldiyse. Yıldız Tilbe'nin sanıyordum. Arattım Kibariye çıktı
Sen onu bırak. Sinem doğurmuş, hiç söylemiyorsunÇocuumuzun içinde bir roman yatıyorsa demekArtık bizim cocukların düğünlerinde senin beybin döktürür roman havası Hahahahah
Aa harbiden mii. Ben beni bekler sanmıştım. Kadın resmen bana depar attı. Ben birinciyi yapamadan kadın ikinciyi doğurdu arkidişSen onu bırak. Sinem doğurmuş, hiç söylemiyorsun
Bizi sollayan çoktan solladı ya. Tur bindiriyorlar. Kendin test yapacak mısın?Aa harbiden mii. Ben beni bekler sanmıştım. Kadın resmen bana depar attı. Ben birinciyi yapamadan kadın ikinciyi doğurdu arkidişbari test sonucumu bekleseydi de yetiştim diyebilseydim
Magazinden uzak kaldım kim bilir daha kimler kimler sollamıştır bizi
senin mutluluğun kek pastaydı demiNormal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum♀
1 yıldır vardiyalı.doğduğu zaman iki ay gündüzdü 4te geliyordu çocuk bakıyordu rahat oluyordu.şimdi hep vardiya dönüp duruyor.kız uyudukça bir şey yapsam iyi olur ama hiç enerjim yok depresyon modda mıyım bilmiyorum.kendimi pastalara gömsem geçer mi
saol balım çok tşklerAhh canım ya Allah yardımcınız olsun sağ salim geçip gitsin inşallah
SöprözeeeğğYine kim hamile ve bizden saklıyorsuuun
Pfff zaten ifşa olan gebelikler baya ses getirmişti
Biliyorsun ben psişik güçlerimle bulabiliyorum. Beyaz'ın hamileliğini bilmeden ifşa etmiştim assfgfsff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?