• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Taam biz de lafın gelişi ağzın dedik. Bir de her gelişin bir gidişi var. O da aklında olsun

Hani maşallah nereye gelmiş? Altın olan mı?
Ahshahdh gelişine yollar gidişine kızlar hasta 😎😎
Bu yorum beğenme butonu var ya, oraya 🤭
Daglara gidiyorlar canim burada😞 bi gitseydik batiya da kurtulsaydik. Minnosun nasil ❤
😟Oyyy, ne zordur yolunu gözlemek kuzum, saglikla gelsin kavusun, sonra da güvenli kıyılara gidin insallah 🙏🙏
İyi cok şükür canim, 6 ay oldu bile. Cok Cabuk geçiyor zaman gerçekten 😊💜

Ahshahdh gelişine yollar gidişine kızlar hasta 😎😎
Bu yorum beğenme butonu var ya, oraya 🤭

😟Oyyy, ne zordur yolunu gözlemek kuzum, saglikla gelsin kavusun, sonra da güvenli kıyılara gidin insallah 🙏🙏
İyi cok şükür canim, 6 ay oldu bile. Cok Cabuk geçiyor zaman gerçekten 😊💜
Amin inşallah dayloss, anamm gocaman olmus ya🥲🥲

Seni ckk seviyorum senz bir topik düşünemiyorım demek yerine.... Koymuşsn
Ama ben anladm seni :KK70:

Bulantılar başladımj cnm

Aynı kuzum ya :KK43:
İz kalmaz inşallah
Bulantim cok yok arada oluyor 🤷🏻‍♀️
Cok fazla yemek yiyemiyorum yedigim zaman bulantim oluyor hafif yemekler yiyorum o yuzden🙄

Yemek yemeyi seven biri olarak zor olmuyor degil ama yapicak bisey yok 😬

Valla güzel olurdu kaç gündür kek var aklımda 🥰 ama sıkıntı şu ki elektrikler yok 5 kadar gelmeyecekmiş iş güç duruyor hep 😃 hazır kek alıp geleyim gerçi İstanbul’dan da yeni döndüm 🙈
Ne ara nerelere geldiniz? İnsan bi kek yapıp getirmez mi cık cık. O kadar canımızı çektirdin. Hazır kek istemem ya elektrik idaresini arayayım da erken versinler

Ne ara nerelere geldiniz? İnsan bi kek yapıp getirmez mi cık cık. O kadar canımızı çektirdin. Hazır kek istemem ya elektrik idaresini arayayım da erken versinler
Ailemin yanına bayramlaşmaya geldik bir yere gezmeye çıkamadık akraba çok olunca 😅 kusura bakma vakit bulsam getirirdim kekini ama ne ara bir hafta oldu anlamadım bile takıları topladım döndüm 🤣 elektrik dairesini aradım yok 5ten önce dönmez diyor telefon da kapanacak şimdi kendimi parka atayım 😂

Kendi torunu diye şeyettik bizde ya 🤣 cok asi surekli hirlayip duruyor çocuğa 🤣 kucukte bir gariban gormeniz lazim ne pati atmayi biliyor ne isirmayi🥲
Armut dibine düşmemiş. Küçüğü stajyer gibi görsün, söylesin parası neyse verirsiniz. Harçlığına zam falan yapın
Ailemin yanına bayramlaşmaya geldik bir yere gezmeye çıkamadık akraba çok olunca 😅 kusura bakma vakit bulsam getirirdim kekini ama ne ara bir hafta oldu anlamadım bile takıları topladım döndüm 🤣 elektrik dairesini aradım yok 5ten önce dönmez diyor telefon da kapanacak şimdi kendimi parka atayım 😂
Aa ben seni okul, iş için falan buradaydın sanıyorum. Ailenin burada olduğunu bilmiyordum. Olsun olsun takıları topladıysan kırışırız, kek olmasa da sorun değil 🤪 Ben de parkspor

Armut dibine düşmemiş. Küçüğü stajyer gibi görsün, söylesin parası neyse verirsiniz. Harçlığına zam falan yapın

Aa ben seni okul, iş için falan buradaydın sanıyorum. Ailenin burada olduğunu bilmiyordum. Olsun olsun takıları topladıysan kırışırız, kek olmasa da sorun değil 🤪 Ben de parkspor
Yok anam babam illa tek cocuk olcakmis🤣

Yok hemşeriyiz 😅 kırışırız ayıp ettin çok bir şey değil gerçi birkaç gram 😂 bizde de park ve market rutin oldu.evde oyalayamıyorum sıkılıyor artık

Yok hemşeriyiz 😅 kırışırız ayıp ettin çok bir şey değil gerçi birkaç gram 😂 bizde de park ve market rutin oldu.evde oyalayamıyorum sıkılıyor artık
Ben uyusun diye çıkarıyorum. İki haftadır falan öyle uyuyordu gündüz uykusunu. Dün parkta kızın teki çığlık attı diye bir uyandı sonra ağlama krizine girdi uyuyamadı bir daha. Apar topar eve dönmek zorunda kaldım. Evde de uyuyamadı. Oynatmaya az kaldı

Ayyyy yeni bsyler gelmis maaşallahli filan ahdhshd
:nazar:

Günaydın 🌸🌺💕🌼 Hepimize bol enerjili güzel bir gün olsun inşallah 🥰💕 benim enerji 0 🙈
aa nie bulutum ne oldu

Bulantim cok yok arada oluyor 🤷🏻‍♀️
Cok fazla yemek yiyemiyorum yedigim zaman bulantim oluyor hafif yemekler yiyorum o yuzden🙄

Yemek yemeyi seven biri olarak zor olmuyor degil ama yapicak bisey yok 😬
hamileyken kilo verenler kulübüne katılırsın kuzum :D

dayler dayler dayler dayler herkesi etiketlemişsin beni nie etiketlemedn sen bakem ?

N Neal gid mirning.. bak son kere uyarıyorum şu daylerin aklına bakma sen :D

cukulatam cukulatam az kaldı :KK73::KK73::KK73:

Back