Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam ya korkmuştur Allah hepimizin aklına mukayyet olsun durmayınca durmuyorlar.bu hafta biz de huysuzduk
Eşim vardiyalı çalışıyor evde hiç yoktu çocuk bakmak dışında bir iş yapamıyorum her yer leş oldu arada yarım saat uyuyor kalkıp az da olsa bir şeyler yapsam iyi olur ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor.oturup yemek yiyorum

Oyy kıyamam sana bulutum
Enişte hepmi öyle

Amin amin. Zor cidden o huzursuzluk. Ben bir de hala tek başıma sakinleştiremiyorum bazı krizlerinde
Normal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum ‍♀
Oyy kıyamam sana bulutum
Enişte hepmi öyle
1 yıldır vardiyalı.doğduğu zaman iki ay gündüzdü 4te geliyordu çocuk bakıyordu rahat oluyordu.şimdi hep vardiya dönüp duruyor.kız uyudukça bir şey yapsam iyi olur ama hiç enerjim yok depresyon modda mıyım bilmiyorum.kendimi pastalara gömsem geçer mi

Ahh canım ya Allah yardımcınız olsun sağ salim geçip gitsin inşallah

Normal benim de baş edemediğim zaman oluyor eşim evdeyse ona verip biraz nefes alıyorum.o da evin içinde ordan oraya gezdiriyor.yoksa ben gezdiriyorum ‍♀
Benimki sağ olsun oyalamayı da beceremiyor. Yemek yemek için ona bırakıyorum, yediklerim boğazıma diziliyor
Pasta hiç sevmem ama benim de canım istedi bak şimdi. Hadi gel gömelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…