- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.781
saol paremFark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninle
Geçmiş olsun canımsilverdir surduyseniz izinin kalacağını sanmıyorum canımın içi. Ağrısı var mı
Bulmuş da bunuyor. Bizim bulunduğumuz şehirfe denize balıklar bile gelmiyor artıkbende bikini ve deniz ayakabısı aldımancak olduğum şehirdeki denize gideriz
İnşallahözleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben herşeyin iyi olacağına inanıyıorum göreceksin
Kalmaz kalmaz o kremler iyi gelir inşallah kuzuyagünaydın kızlar
benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk
bayada kötü ayağı
inşallah iz kalmaz
İnşallah. Hepimizin duaları birbirimizleFark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninle
nie balıklara ne ettinizBulmuş da bunuyor. Bizim bulunduğumuz şehirfe denize balıklar bile gelmiyor artık
İnşallah
Kalmaz kalmaz o kremler iyi gelir inşallah kuzuya
İnşallah. Hepimizin duaları birbirimizle
Minnoş gün geçtikçe daha iyi olacak inşallahGeldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi
@anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
Güle güle kullan bal0ncuğumbende bikini ve deniz ayakabısı aldımancak olduğum şehirdeki denize gideriz
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben herşeyin iyi olacağına inanıyıorum göreceksin
geçmiş olsungünaydın kızlar
benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk
bayada kötü ayağı
inşallah iz kalmaz
inşallah bulutumMinnoş gün geçtikçe daha iyi olacak inşallahDestek almanız da iyi olmuş sen iyi hissedersen o da iyi olur.az bir zamanla her şey yoluna girer inşallah inanıyorum
Güle güle kullan bal0ncuğumdenize gidelim de fark etmez neresi olduğu
geçmiş olsundaha bebiş ya iz kalmaz bence
hahahaha sükredeyim dimien azından bana kaldın
bana kalamayanlar ne yapsın
canım benım, her sey daha da guzel olacak, destek almanıza o kadar mutlu olyorm ki, yavru da anlamlandıramadıgı bır dunyada, o da alıstıkca daha ıyı olacak. ıyı kı geldınGeldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi
@anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
ah benım guzel lenosum, gececek kuzumun bacagı, ıyı olacak annesıgünaydın kızlar
bayada kötü ayağı
inşallah iz kalmaz
bizim oldugumuz sehırde denız bıle yok ahahhaBulmuş da bunuyor. Bizim bulunduğumuz şehirfe denize balıklar bile gelmiyor artık
İnşallah
Kalmaz kalmaz o kremler iyi gelir inşallah kuzuya
İnşallah. Hepimizin duaları birbirimizle
inşallah dayloşcanım benım, her sey daha da guzel olacak, destek almanıza o kadar mutlu olyorm ki, yavru da anlamlandıramadıgı bır dunyada, o da alıstıkca daha ıyı olacak. ıyı kı geldın
ah benım guzel lenosum, gececek kuzumun bacagı, ıyı olacak annesı
sen ist değilmiydin yabizim oldugumuz sehırde denız bıle yok ahahha
yok, 6 yıl ıstanbulda calıstım, sonra memleketıme geldım heheeinşallah dayloş
sen ist değilmiydin ya
ben şok ben iptal
kız valla ben seni ist sanıorumyok, 6 yıl ıstanbulda calıstım, sonra memleketıme geldım hehee
Müsilajlar falanlar... Ben çevreyi temiz tutuyorumnie balıklara ne ettiniz
AddfghddddfUSER=618385]@dayler dayler[/USER] sevimmmmmmmmmm koş koş seninki geldi
Allah korumuş. Yettim hemen
Yeni bolonlar bulurlaren azından bana kaldın
bana kalamayanlar ne yapsın
İnşallah inşallahMinnoş gün geçtikçe daha iyi olacak inşallahDestek almanız da iyi olmuş sen iyi hissedersen o da iyi olur.az bir zamanla her şey yoluna girer inşallah inanıyorum
Kendime daha önce hiç dinlemediğim bu nadide eseri gönderiyorum. Sizden hayır yokcanım benım, her sey daha da guzel olacak, destek almanıza o kadar mutlu olyorm ki, yavru da anlamlandıramadıgı bır dunyada, o da alıstıkca daha ıyı olacak. ıyı kı geldın
Haydi dertler yarışsın. "Kimin şehri daha kötü durumda" anketimize hoş geldiniz. Deniz olsun yaa iyidir denizbizim oldugumuz sehırde denız bıle yok ahahha
Biz bunu daha önce konuşmuştuk ya. Benim sanrılarım arasındasen ist değilmiydin ya
ben şok ben iptal
yeni balonlar derkenMüsilajlar falanlar... Ben çevreyi temiz tutuyorum
Addfghddddf
Allah korumuş. Yettim hemen
Yeni bolonlar bulurlar
İnşallah inşallah
Kendime daha önce hiç dinlemediğim bu nadide eseri gönderiyorum. Sizden hayır yok
Haydi dertler yarışsın. "Kimin şehri daha kötü durumda" anketimize hoş geldiniz. Deniz olsun yaa iyidir deniz
Biz bunu daha önce konuşmuştuk ya. Benim sanrılarım arasındadayler dayler 'in İstanbul'da yaşadığı ve çok uzun boylu olduğu gibi şeyler vardı. Neremden uydurmuşsam. Sonra o hepsini yalanlamıştı
arkanı dön ve çık çabukDayanamıom geldimdün transferimi oldum bana dua ediiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?