- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.761
Günaydınnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gecinden versin kiz nasil konusuyonkız ülkenin hali bu halde olmasa 3 tane daha var 3nü alırımda
1 dene daha yapcam
prensesim tek kalmasın..
ben ölürsem sarılacağı bir kardeşi olsun
Olsun simdi bunlar icin cok erkenNe gibi mesela
Ben ve senin konularnmı
Çözelim yavyum
Hayatın gerçekleri var aşkoş
Kizlar hepimizin anneler gununu kutluyorum sizi seviyorum
inşallah seneye hep birlikteGüzel kadınlar anneler gününüz kutlu olsun...
Günaydın canısı ailemin yanına gitmiştik giremedim yeni geldik daha.anneler gününüz kutlu olsun
seninde kuzum...Günaydın canısı ailemin yanına gitmiştik giremedim yeni geldik daha.anneler gününüz kutlu olsun
İyi geçti çok şükür akraba çok olunca gezmekten bir şey anlamadım zaten bir de hava soğuktu İzmir’e gelince yaza geçtim tekrar sizin nasıl geçti tatile gittiniz miseninde kuzum...
nasıl geçti tatil
kız bu pahallılıkta ne tatili kapısından geçemedik be bulutumİyi geçti çok şükür akraba çok olunca gezmekten bir şey anlamadım zaten bir de hava soğuktu İzmir’e gelince yaza geçtim tekrar sizin nasıl geçti tatile gittiniz mi
Valla öyle her şey pahalandı yaza kampa gidelim diyorum ama bebeyle nasıl olur bilmem.gölgelikli bebek simiti bakıyorumkız bu pahallılıkta ne tatili kapısından geçemedik be bulutum
bende bikini ve deniz ayakabısı aldım ancak olduğum şehirdeki denize giderizValla öyle her şey pahalandı yaza kampa gidelim diyorum ama bebeyle nasıl olur bilmem.gölgelikli bebek simiti bakıyorum
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkGeldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi
anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
Fark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninleGeldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi
anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
Geçmiş olsun canım silverdir surduyseniz izinin kalacağını sanmıyorum canımın içi. Ağrısı var mıgünaydın kızlar
benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk
bayada kötü ayağı
inşallah iz kalmaz