• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ülkenin hali bu halde olmasa 3 tane daha var 3nü alırımda :KK70:
1 dene daha yapcam
prensesim tek kalmasın..
ben ölürsem sarılacağı bir kardeşi olsun
Allah gecinden versin kiz nasil konusuyon
Ne gibi mesela
Ben ve senin konularnmı :KK70:
Çözelim yavyum :KK70:

Hayatın gerçekleri var aşkoş:KK43:
Olsun simdi bunlar icin cok erken

İyi geçti çok şükür akraba çok olunca gezmekten bir şey anlamadım zaten 😅 bir de hava soğuktu İzmir’e gelince yaza geçtim tekrar 😃 sizin nasıl geçti tatile gittiniz mi ☺️
kız bu pahallılıkta ne tatili :D kapısından geçemedik be bulutum :D

Geldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi

anonimbirbayan anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun

Kizlar grubunuza bende katilmak istiyorum mumkunmu acaba dedin söyle bir bakayim dedim listeye herkes sonuc olarak hamile görünüyor 🙈🙈 bende istiyorum 2 gunde bir iliski oldu hep ama hamile hissetmiyorum sanirim bu ay tutmadi 2 gunde 1 iliskiye nasil tutmaz ya hehe:işsiz::işsiz::işsiz::KK72::KK72:

Valla öyle her şey pahalandı 🙈 yaza kampa gidelim diyorum ama bebeyle nasıl olur bilmem.gölgelikli bebek simiti bakıyorum 🙈
bende bikini ve deniz ayakabısı aldım :D ancak olduğum şehirdeki denize gideriz :D :D :D :D :D

Geldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi

anonimbirbayan anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben herşeyin iyi olacağına inanıyıorum göreceksin :KK37:

Fark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninle 🤲🏻🤲🏻
günaydın kızlar :KK37::KK37::KK37:

benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk :KK43:
bayada kötü ayağı :KK43:
inşallah iz kalmaz :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Geçmiş olsun canım 😔 silverdir surduyseniz izinin kalacağını sanmıyorum canımın içi. Ağrısı var mı 😔😔

Back