• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninle 🤲🏻🤲🏻

Geçmiş olsun canım 😔 silverdir surduyseniz izinin kalacağını sanmıyorum canımın içi. Ağrısı var mı 😔😔
saol parem :(
silverdin ve bi krem daha verdi ikisini karıştırın dedi dr
2 gündür sürüyoruz ama işte bebek hareketli olunca kremi cok ayağında bırakmıyor
ağrısı ilk günden beri yk.. neşesi yerinde.. ama işte ayağı baya büyük yanık

bende bikini ve deniz ayakabısı aldım :KK70: ancak olduğum şehirdeki denize gideriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bulmuş da bunuyor. Bizim bulunduğumuz şehirfe denize balıklar bile gelmiyor artık
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben herşeyin iyi olacağına inanıyıorum göreceksin :KK37:
İnşallah
günaydın kızlar :KK37::KK37::KK37:

benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk :KK43:
bayada kötü ayağı :KK43:
inşallah iz kalmaz :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Kalmaz kalmaz o kremler iyi gelir inşallah kuzuya
Fark etmeye başladığına göre herşey daha da iyi olacak her zaman duam seninle 🤲🏻🤲🏻
İnşallah. Hepimizin duaları birbirimizle

Bulmuş da bunuyor. Bizim bulunduğumuz şehirfe denize balıklar bile gelmiyor artık

İnşallah

Kalmaz kalmaz o kremler iyi gelir inşallah kuzuya

İnşallah. Hepimizin duaları birbirimizle
nie balıklara ne ettiniz

dayler dayler dayler dayler sevimmmmmmmmmm koş koş seninki geldi :D

Geldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi

@anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
Minnoş gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah 🤲🏻 Destek almanız da iyi olmuş sen iyi hissedersen o da iyi olur.az bir zamanla her şey yoluna girer inşallah inanıyorum 🤲🏻❤️
bende bikini ve deniz ayakabısı aldım :KK70: ancak olduğum şehirdeki denize gideriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben herşeyin iyi olacağına inanıyıorum göreceksin :KK37:
Güle güle kullan bal0ncuğum 🥰 denize gidelim de fark etmez neresi olduğu 😅

benim minnoşun 2 gün önce ayağına kahve dökülmüğş ben iş yerindeyken.. morallerim bozuk :KK43:
geçmiş olsun ☹️ daha bebiş ya iz kalmaz bence 😔

Minnoş gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah 🤲🏻 Destek almanız da iyi olmuş sen iyi hissedersen o da iyi olur.az bir zamanla her şey yoluna girer inşallah inanıyorum 🤲🏻❤️

Güle güle kullan bal0ncuğum 🥰 denize gidelim de fark etmez neresi olduğu 😅

geçmiş olsun ☹️ daha bebiş ya iz kalmaz bence 😔
inşallah bulutum :(
umarım :( :( :(

Geldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi

@anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
canım benım, her sey daha da guzel olacak, destek almanıza o kadar mutlu olyorm ki, yavru da anlamlandıramadıgı bır dunyada, o da alıstıkca daha ıyı olacak. ıyı kı geldın :KK200:

ah benım guzel lenosum, gececek kuzumun bacagı, ıyı olacak annesı :(

canım benım, her sey daha da guzel olacak, destek almanıza o kadar mutlu olyorm ki, yavru da anlamlandıramadıgı bır dunyada, o da alıstıkca daha ıyı olacak. ıyı kı geldın :KK200:

ah benım guzel lenosum, gececek kuzumun bacagı, ıyı olacak annesı :KK43:
inşallah dayloş

bizim oldugumuz sehırde denız bıle yok ahahha
sen ist değilmiydin ya
ben şok ben iptal

nie balıklara ne ettiniz
Müsilajlar falanlar... Ben çevreyi temiz tutuyorum 😇
USER=618385]@dayler dayler[/USER] sevimmmmmmmmmm koş koş seninki geldi :KK70:
Addfghddddf
yiaaaaaa N Neal toşum gelmiş uleeen eheheh hos geldın kuzuuuu, cok ozledım senı. sen yokken resmen baluşa kaldım yaa alsdhkahsdk
Allah korumuş. Yettim hemen
en azından bana kaldın
bana kalamayanlar ne yapsın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yeni bolonlar bulurlar
İnşallah inşallah
Kendime daha önce hiç dinlemediğim bu nadide eseri gönderiyorum. Sizden hayır yok

bizim oldugumuz sehırde denız bıle yok ahahha
Haydi dertler yarışsın. "Kimin şehri daha kötü durumda" anketimize hoş geldiniz. Deniz olsun yaa iyidir deniz
sen ist değilmiydin ya
ben şok ben iptal
Biz bunu daha önce konuşmuştuk ya. Benim sanrılarım arasında dayler dayler dayler dayler 'in İstanbul'da yaşadığı ve çok uzun boylu olduğu gibi şeyler vardı. Neremden uydurmuşsam... Sonra o hepsini yalanlamıştı 😃

Müsilajlar falanlar... Ben çevreyi temiz tutuyorum 😇

Addfghddddf

Allah korumuş. Yettim hemen

Yeni bolonlar bulurlar

İnşallah inşallah

Kendime daha önce hiç dinlemediğim bu nadide eseri gönderiyorum. Sizden hayır yok

Haydi dertler yarışsın. "Kimin şehri daha kötü durumda" anketimize hoş geldiniz. Deniz olsun yaa iyidir deniz

Biz bunu daha önce konuşmuştuk ya. Benim sanrılarım arasında dayler dayler dayler dayler 'in İstanbul'da yaşadığı ve çok uzun boylu olduğu gibi şeyler vardı. Neremden uydurmuşsam. Sonra o hepsini yalanlamıştı 😃

yeni balonlar derken :cry::cry::cry:

yeni balonlar derken :cry::cry::cry:
Bu da onlardan sana gelsin
07FDBA13-2465-4546-9F05-00EC6A1D7A7F.jpeg

Back