- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.741
Ciktiydi cikacakidi, ciktiydi cikacakidi, helak oldu yavruskolettagggmmm lenosum napıyorbizdede üst dişler daha çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciktiydi cikacakidi, ciktiydi cikacakidi, helak oldu yavruskolettagggmmm lenosum napıyorbizdede üst dişler daha çıkmadı
Toparlarsin, bir sure zorlar sadece alisana kadar. Iyi olacak yoluna girecek20-22 civarı kilo verdim cidden öyle. Bakalım inşallah toparlarız ya.
hadi inşallah gönlünüze göre olsun cnmAy sonu belli olurmus
seni bekliyorCiktiydi cikacakidi, ciktiydi cikacakidi, helak oldu yavruskolettagggmmm lenosum napıyor
Yirimmm guzumuuuuu, beni beklermis oooo oyyyyhadi inşallah gönlünüze göre olsun cnm
seni bekliyor
koca topikte tek kaldım dayloşYirimmm guzumuuuuu, beni beklermis oooo oyyyy
Niye gizzz kiyamamkoca topikte tek kaldım dayloş
herkesçikler gittiNiye gizzz kiyamam
Oyyy, valla bir durgunluk var dimiherkesçikler gitti
ben 2. yapana kadar burdaymOyyy, valla bir durgunluk var dimi
Kararlisin yani, yapacanben 2. yapana kadar burdaym
kız ülkenin hali bu halde olmasa 3 tane daha var 3nü alırımdaKararlisin yani, yapacan
Ne zaman ne zaman kardeş geliyorben 2. yapana kadar burdaym
Ulke bu halde olmasa ben de isterim 2.yi, ama sadece 2kız ülkenin hali bu halde olmasa 3 tane daha var 3nü alırımda
1 dene daha yapcam
prensesim tek kalmasın..
ben ölürsem sarılacağı bir kardeşi olsun
Ilaç içmek bana öyle zor geliyo ki. ALLAH beterinden korusun ama alışık olmayınca extra bi iş gibi.Toparlarsin, bir sure zorlar sadece alisana kadar. Iyi olacak yoluna girecek
Ikinci ikinci diye benim de başımı didikliyolar.Ulke bu halde olmasa ben de isterim 2.yi, ama sadece 2
Kuzum 2023 ekim kasım gibi buzluktan alaym diormNe zaman ne zaman kardeş geliyor
Yapcan zaten görürsünUlke bu halde olmasa ben de isterim 2.yi, ama sadece 2
Neler untmadıkkkk kiiiIkinci ikinci diye benim de başımı didikliyolar.
Annem çocuğun kırkı bile çıkmadan çocuğuna alışman lazım Benim bi hayatım var deyip gidince tek başıma kaldığımı unutur muyum hiç.
Deme oyle deme, dermanı olmayan dertlerimiz olmasin da, gerisi kolay. Ben de 11 yil prolaktinoma ilaci kullandım. Alisiyor insan bir sure sonra otomatik hale geliyor.Ilaç içmek bana öyle zor geliyo ki. ALLAH beterinden korusun ama alışık olmayınca extra bi iş gibi.
40i bile diyon da, ben 1 hafta sonra yalniz kaldimIkinci ikinci diye benim de başımı didikliyolar.
Annem çocuğun kırkı bile çıkmadan çocuğuna alışman lazım Benim bi hayatım var deyip gidince tek başıma kaldığımı unutur muyum hiç.
Kısmet be gülüm, ekonomimiz duzelirse, yeterli maddiyat ve maneviyat ayırabilecegimize inanirsak neden olmasın, suan kendi calismalarimiza da zaman ayirmamiz bizim için onemli, 2 cocuk cok fazla zaman demek, o da bizi cok zorlar, kendi konularımızi cozemeyizKuzum 2023 ekim kasım gibi buzluktan alaym diorm
Hedef 2023
Yapcan zaten görürsün
Neler untmadıkkkk kiii
Bunuda unutcan
Allah gecinden versin kiz nasil konusuyon oylekız ülkenin hali bu halde olmasa 3 tane daha var 3nü alırımda
1 dene daha yapcam
prensesim tek kalmasın..
ben ölürsem sarılacağı bir kardeşi olsun
Ne gibi meselaDeme oyle deme, dermanı olmayan dertlerimiz olmasin da, gerisi kolay. Ben de 11 yil prolaktinoma ilaci kullandım. Alisiyor insan bir sure sonra otomatik hale geliyor.
40i bile diyon da, ben 1 hafta sonra yalniz kaldim
Kısmet be gülüm, ekonomimiz duzelirse, yeterli maddiyat ve maneviyat ayırabilecegimize inanirsak neden olmasın, suan kendi calismalarimiza da zaman ayirmamiz bizim için onemli, 2 cocuk cok fazla zaman demek, o da bizi cok zorlar, kendi konularımızi cozemeyiz
Hayatın gerçekleri var aşkoşAllah gecinden versin kiz nasil konusuyon oyle