• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman ne zaman kardeş geliyor 😍😍😍
Kuzum 2023 ekim kasım gibi buzluktan alaym diorm :KK70:
Hedef 2023:D

Ulke bu halde olmasa ben de isterim 2.yi, ama sadece 2 🤣
Yapcan zaten görürsün :KK70:
Ikinci ikinci diye benim de başımı didikliyolar.
Annem çocuğun kırkı bile çıkmadan çocuğuna alışman lazım Benim bi hayatım var deyip gidince tek başıma kaldığımı unutur muyum hiç.
Neler untmadıkkkk kiii
Bunuda unutcan :KK70:

Ilaç içmek bana öyle zor geliyo ki. ALLAH beterinden korusun ama alışık olmayınca extra bi iş gibi.
Deme oyle deme, dermanı olmayan dertlerimiz olmasin da, gerisi kolay. Ben de 11 yil prolaktinoma ilaci kullandım. Alisiyor insan bir sure sonra otomatik hale geliyor.
Ikinci ikinci diye benim de başımı didikliyolar.
Annem çocuğun kırkı bile çıkmadan çocuğuna alışman lazım Benim bi hayatım var deyip gidince tek başıma kaldığımı unutur muyum hiç.
40i bile diyon da, ben 1 hafta sonra yalniz kaldim 🤣
Kuzum 2023 ekim kasım gibi buzluktan alaym diorm :KK70:
Hedef 2023:KK70:

Yapcan zaten görürsün :KK70:

Neler untmadıkkkk kiii
Bunuda unutcan :KK70:
Kısmet be gülüm, ekonomimiz duzelirse, yeterli maddiyat ve maneviyat ayırabilecegimize inanirsak neden olmasın, suan kendi calismalarimiza da zaman ayirmamiz bizim için onemli, 2 cocuk cok fazla zaman demek, o da bizi cok zorlar, kendi konularımızi cozemeyiz 🥰

Deme oyle deme, dermanı olmayan dertlerimiz olmasin da, gerisi kolay. Ben de 11 yil prolaktinoma ilaci kullandım. Alisiyor insan bir sure sonra otomatik hale geliyor.

40i bile diyon da, ben 1 hafta sonra yalniz kaldim 🤣

Kısmet be gülüm, ekonomimiz duzelirse, yeterli maddiyat ve maneviyat ayırabilecegimize inanirsak neden olmasın, suan kendi calismalarimiza da zaman ayirmamiz bizim için onemli, 2 cocuk cok fazla zaman demek, o da bizi cok zorlar, kendi konularımızi cozemeyiz 🥰
Ne gibi mesela
Ben ve senin konularnmı :KK70:
Çözelim yavyum :D

Allah gecinden versin kiz nasil konusuyon oyle
Hayatın gerçekleri var aşkoş:KK43:

Back