Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en son "Kontrolden sonra Bim'e giderim bebek eşyalarına bakarım" dediğimde kontrole girip çıkamadım. Erken doğum riskiyle hastaneye yatışım yapıldı

Ben en son "Kontrolden sonra Bim'e giderim bebek eşyalarına bakarım" dediğimde kontrole girip çıkamadım. Erken doğum riskiyle hastaneye yatışım yapıldı
Bim uğurlu gelmiş yakışıklı anonim bebe doğmuş neyseki bebek eşyaları her daim geliyor benim de acelem neyse hemen alma telaşına düştüm son paramı buraya gömücem.şimdi yatmam lazım

menenjitin dünya genelinde sadece ülkemizde değil önemi o kadar büyük ki... çocuk yaşta değil ilerleyen yaşlardada yakalanabilen ölüme bile sebep olan bir hastalık.. ben menenjiti baya araştırdım... böyle dien doktorada şaşırdım açıkçası.. evet belli yaşları var 1 yaş sonrası cart curt elbette yaptırılabilir yaptıranda çok ama yaptırılması gerektiğini kesin bir dille düşünenlerdenim ki bizim çocuk doktorumuzda asmdeki doktor ve hemşirelerde önemini defalarca anlattılar
asminin belli bir para kazancı yok senin üzerinden yani o yüzden düşüncelerini önemserim
çok araştırdım tüp ve temmuz topiğinde genel olarak bununla ilgili fikirler yazılmıştı ve çoğumuz yaptırdık
ben küçükken yaptırdım hala yaptırıorum mesela nisan ayında 3. dozumuz var ağustosta 4. ve son dozumuz
kimisi tek dozluk yaptırıyor büyüdüğünde ki aynı paraya çıkıyor :) dozu azaldıkça fiyatıda artıyor çünkü
benm küçükken yaptırma sebebim hem ağrıyı daha kısa sürede atlatıyorlar hissetmiyorlar hemde ne kadar erken o kadar iyi mantığı var bende (tamamen benm fikrim)
ama asla küçük risk büyük para olarak bakmıyorum bakanlara saygı duymuyorum çünkü evladımın sağlığı parayla bir tutulamaz..bu nasıl mantıksızlıktır yani (maddi durumu olmayanlar için bu yorumu asla yapmam)
ben sağlık ve aşı konusunda hassasım milyarlar olsa bile yaptırırdım kesinlikle.. rotayıda yaptırdım
mesela rota virüsü aşısı 6 yaşına kadar koruyuculuğa var ve çocuklar arasında yayılan hastalık benm kuzenm gerek duymadı geçen ay 15 gün boyunca oğlu yoğun bakımdaydı ağır geçirdi.. ama diğer kızınada yaptırmadı fakat ona hiç bişi olmadı.. yani olacak die bişey yok.. olmayacak bişeyde yok
ama yaptırmayanada saygı duyarım.. neden yaptırmadın demem denmez kimsede diemez elbet
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin neoş..

katroş biz sana demedik mi gün doğmadan neler doğar..
şuan önemli olan kesenin oluşumunun iyi olması
yolk görünmesi... gerisi dualara kalmış kuzum
ben en başından diyorum değerin iyi diye

Sponsorlukkk

Burdayımmm giremedim bi kaç gün temizlikti oydu buydu derken

Aşkuuum
bahar temizliğimi cukom

Amin inşallah

Günaydınnnn

Kız ben de doktor ne derse onu biliyorum işte. Bana ilaçları bile bıraktırdı. Sağlıksız bu gebelik, kese görsek bile düşürücez dedi. Bu doktor da bende sağlıksız gebelik izlenimi uyandırmıyor bu değerleriniz. Keseyi görürsek yola devam takip edicez diyor. Neye inanıp yola devam edeceksin şimdi yemin ediyorum hayatımda ilk defa hamile kaldım o da zehir zıkkım oldu hee sevinip heyecanlanacağım yerde şu başıma gelenlere bak

Neyse artık umarım güzel haber alırım sadece

şuan sadece keseye odaklan stres yapma cnm

ay bunu gözden kaçırmışım
geçmiş olsun bulutum
kardolojiye gittinizmi

çapaklanma yada kızarma oluyor neoş..
lenada önce çapaklanma oldu çay masajıyla geçti uzun bir süre çıkmadı önemli değil dedik geçtiğine göre
sonra hop 5. ayda nüksetti.. kızardı bu sefer....
dr götürdüm göz dr.
kanal tıkanıklığı dedi ama yenidoğan bebekkerin çoğunda görülen bir durum endişe edecek üzülecek bişi yok dedi
kızarıklık ve çapaklanma için krem verdi 2 yada 3 gün sürdüm geçince brak demişti eğer bidaha olursa kullanırsın olmadı
tabi onun yanında 3 ay devamlı sabah öğle akşam masaj vardı
bugün itibariyle masajımız bitti..
tabi ben 1 hafta önce kendi gözlerm için dr gidince lenayıda götürdüm muayneye genel göz kontrolü bi sorun görünmüyor
damar tıkanıklığı geçip geçmediği muayneyle anlaşılmazmış, güneşe rüzgara tuttuğunuzda akmıyorsa geçmiş demektir dedi zamanla anlayacaksınız dedi..
geçmemişse 1 yaşında 3 dk süren bir operasyonla düzeliyormuş..
(umarım sizde öyle bi durum yoktur tabiii) bebeklerde genelde çapaklanmada olabiliyor bişey olmadanda..
bebitoların ne zaman fark ettiğine gelince o seni fark ediyor zaten kokundan bile herşeyini anlıyor ama tam anlamıyla 3-4aylıkken artık fıldır fıldır oluyorlar :)
8. aydan sesleniyorum artık arkamdan ağlıyor

Güzel haberlerle inşallah bulutum
Valla bebeler hasta olmasın ya
Ben bişi oldumu direk moralmen düşüyorum
İnşallah Beni düşünmek yıpratıyor enerjimi alıyor. başka şeylerle meşgul oluyorum.şimdi pazar misafir gelecek temizlik ve yapacaklarımı düşünüyorum.

Miss Bride cnm.. minnoşun irkilmesi geçtimi
nasıl oldun
ikiniz nasılsınız
Azaldı. Ama gözü mikrop kaptı. Hem çapak var hem yasariyo . Çay demi sürüyorum şimdilik iyi geldi düzelmezse pazartesi doktor. Bu ay içinde de menenjit aşısı var. Uyumuyo uyumuyo sürekli oyun istiyo sürekli soyleniyo. Dış yerleri şişmiş ama hâlâ çıkmadi. Onun huzursuzluk mu bilmiyorum

Oyy gule gule kullanin minnoslaaaa, harika hepsi ben de bugun uğradım cok hizli bir şekilde, aktivite masasi, sesli telefon bi de yagmur sesi cikaran dönerli oyuncak var ya onlardan aldim. Bu senin aldığın kaşıkları ve tabagi göremedim. Belki de ben dikkatli bakmadim baska bsye odaklaninca. Ama cok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…