- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.381
Ben en son "Kontrolden sonra Bim'e giderim bebek eşyalarına bakarım" dediğimde kontrole girip çıkamadım. Erken doğum riskiyle hastaneye yatışım yapıldıBiraz büyüyünce biter herhalde sanırım galibahuni falan yok iyiyiz iyi
Bu arada yarın bime çok güzel şeyler geliyor baktınız mı?olmayan çocuk odamıza duvar stickerı ve rafı almak istiyorumküp vesaire de güzel gözüküyor.eşim evde olcak kızı bırakıp kaçıcam
Bim uğurlu gelmiş yakışıklı anonim bebe doğmuşBen en son "Kontrolden sonra Bim'e giderim bebek eşyalarına bakarım" dediğimde kontrole girip çıkamadım. Erken doğum riskiyle hastaneye yatışım yapıldı
menenjitin dünya genelinde sadece ülkemizde değil önemi o kadar büyük ki... çocuk yaşta değil ilerleyen yaşlardada yakalanabilen ölüme bile sebep olan bir hastalık.. ben menenjiti baya araştırdım... böyle dien doktorada şaşırdım açıkçası.. evet belli yaşları var 1 yaş sonrası cart curt elbette yaptırılabilir yaptıranda çok ama yaptırılması gerektiğini kesin bir dille düşünenlerdenim ki bizim çocuk doktorumuzda asmdeki doktor ve hemşirelerde önemini defalarca anlattılarBiz de gittik. Dışkıda lökosit normale dönmüş. Diyeti açmayı deneyeceğiz bakalım inşallah rahat geçer. Benim de menenjit aşısı konusunda kafam karıştı. Doktor bu bir sektör dedi. B tipi mi ne varmış bir yaşında olan galiba onu önerdi ama erken aylarda yapılana gerek yok çok küçük riskler çok büyük paralar demeye getirdi. Benim tiroid normale dönmüş ilacı keseceği. Smear alındı o da haftaya çıkacakmış. Göz yaşı dediğin çapaklanmayla beraber mi oluyor? Bizde de oldu. 1-2 hafta arayla iki defa damla kullandık birer hafta. Sonra devam ederse göz doktoruna götürün dedi. Çok şiddetli değil ama devam ediyor hala
DusunceBulutu dayler dayler Miss Bride Bal0ncuk Bebitolar ne zaman sizi fark etmeye takip etmeye başladı hatırlıyor musunuz?
katroş biz sana demedik mi gün doğmadan neler doğar..Ya ben nolsuğunu hiç anlamıyorum ki benim doktorum yurtsışındyamış başka doktor cumartesi kese muayenesine çağırdı. O da diyorki başta biraz değeriniz arada kalmış ama şu an gayet makul görünüyor. Yüzde 85 90 umut vaadeden bir değer bu dedi. Cumartesi kese görürsek artık beta bakmıcaz ultrasondan takip edicez dedi. Kendi doktorum da kesin düşürücez demiştişu an ne yaşıyorum hiç bilmiyorum cumartesiyi beklicem bakalım kızlar
bahar temizliğimi cukomSponsorlukkk
Burdayımmm giremedim bi kaç gün temizlikti oydu buydu derken
Aşkuuum
Amin inşallahmenenjitin dünya genelinde sadece ülkemizde değil önemi o kadar büyük ki... çocuk yaşta değil ilerleyen yaşlardada yakalanabilen ölüme bile sebep olan bir hastalık.. ben menenjiti baya araştırdım... böyle dien doktorada şaşırdım açıkçası.. evet belli yaşları var 1 yaş sonrası cart curt elbette yaptırılabilir yaptıranda çok ama yaptırılması gerektiğini kesin bir dille düşünenlerdenim ki bizim çocuk doktorumuzda asmdeki doktor ve hemşirelerde önemini defalarca anlattılar
asminin belli bir para kazancı yok senin üzerinden yani o yüzden düşüncelerini önemserim
çok araştırdım tüp ve temmuz topiğinde genel olarak bununla ilgili fikirler yazılmıştı ve çoğumuz yaptırdık
ben küçükken yaptırdım hala yaptırıorum mesela nisan ayında 3. dozumuz var ağustosta 4. ve son dozumuz
kimisi tek dozluk yaptırıyor büyüdüğünde ki aynı paraya çıkıyor :) dozu azaldıkça fiyatıda artıyor çünkü
benm küçükken yaptırma sebebim hem ağrıyı daha kısa sürede atlatıyorlar hissetmiyorlar hemde ne kadar erken o kadar iyi mantığı var bende (tamamen benm fikrim)
ama asla küçük risk büyük para olarak bakmıyorum bakanlara saygı duymuyorum çünkü evladımın sağlığı parayla bir tutulamaz..bu nasıl mantıksızlıktır yani (maddi durumu olmayanlar için bu yorumu asla yapmam)
ben sağlık ve aşı konusunda hassasım milyarlar olsa bile yaptırırdım kesinlikle.. rotayıda yaptırdım
mesela rota virüsü aşısı 6 yaşına kadar koruyuculuğa var ve çocuklar arasında yayılan hastalık benm kuzenm gerek duymadı geçen ay 15 gün boyunca oğlu yoğun bakımdaydı ağır geçirdi.. ama diğer kızınada yaptırmadı fakat ona hiç bişi olmadı.. yani olacak die bişey yok.. olmayacak bişeyde yok
ama yaptırmayanada saygı duyarım.. neden yaptırmadın demem denmez kimsede diemez elbet
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin neoş..
katroş biz sana demedik mi gün doğmadan neler doğar..
şuan önemli olan kesenin oluşumunun iyi olması
yolk görünmesi... gerisi dualara kalmış kuzum
ben en başından diyorum değerin iyi diye
bahar temizliğimi cukom
Kız ben de doktor ne derse onu biliyorum işte. Bana ilaçları bile bıraktırdı. Sağlıksız bu gebelik, kese görsek bile düşürücez dedi. Bu doktor da bende sağlıksız gebelik izlenimi uyandırmıyor bu değerleriniz. Keseyi görürsek yola devam takip edicez diyor. Neye inanıp yola devam edeceksin şimdimenenjitin dünya genelinde sadece ülkemizde değil önemi o kadar büyük ki... çocuk yaşta değil ilerleyen yaşlardada yakalanabilen ölüme bile sebep olan bir hastalık.. ben menenjiti baya araştırdım... böyle dien doktorada şaşırdım açıkçası.. evet belli yaşları var 1 yaş sonrası cart curt elbette yaptırılabilir yaptıranda çok ama yaptırılması gerektiğini kesin bir dille düşünenlerdenim ki bizim çocuk doktorumuzda asmdeki doktor ve hemşirelerde önemini defalarca anlattılar
asminin belli bir para kazancı yok senin üzerinden yani o yüzden düşüncelerini önemserim
çok araştırdım tüp ve temmuz topiğinde genel olarak bununla ilgili fikirler yazılmıştı ve çoğumuz yaptırdık
ben küçükken yaptırdım hala yaptırıorum mesela nisan ayında 3. dozumuz var ağustosta 4. ve son dozumuz
kimisi tek dozluk yaptırıyor büyüdüğünde ki aynı paraya çıkıyor :) dozu azaldıkça fiyatıda artıyor çünkü
benm küçükken yaptırma sebebim hem ağrıyı daha kısa sürede atlatıyorlar hissetmiyorlar hemde ne kadar erken o kadar iyi mantığı var bende (tamamen benm fikrim)
ama asla küçük risk büyük para olarak bakmıyorum bakanlara saygı duymuyorum çünkü evladımın sağlığı parayla bir tutulamaz..bu nasıl mantıksızlıktır yani (maddi durumu olmayanlar için bu yorumu asla yapmam)
ben sağlık ve aşı konusunda hassasım milyarlar olsa bile yaptırırdım kesinlikle.. rotayıda yaptırdım
mesela rota virüsü aşısı 6 yaşına kadar koruyuculuğa var ve çocuklar arasında yayılan hastalık benm kuzenm gerek duymadı geçen ay 15 gün boyunca oğlu yoğun bakımdaydı ağır geçirdi.. ama diğer kızınada yaptırmadı fakat ona hiç bişi olmadı.. yani olacak die bişey yok.. olmayacak bişeyde yok
ama yaptırmayanada saygı duyarım.. neden yaptırmadın demem denmez kimsede diemez elbet
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin neoş..
katroş biz sana demedik mi gün doğmadan neler doğar..
şuan önemli olan kesenin oluşumunun iyi olması
yolk görünmesi... gerisi dualara kalmış kuzum
ben en başından diyorum değerin iyi diye
bahar temizliğimi cukom
şuan sadece keseye odaklan stres yapma cnmGünaydınnnn
Kız ben de doktor ne derse onu biliyorum işte. Bana ilaçları bile bıraktırdı. Sağlıksız bu gebelik, kese görsek bile düşürücez dedi. Bu doktor da bende sağlıksız gebelik izlenimi uyandırmıyor bu değerleriniz. Keseyi görürsek yola devam takip edicez diyor. Neye inanıp yola devam edeceksin şimdiyemin ediyorum hayatımda ilk defa hamile kaldım o da zehir zıkkım oldu hee sevinip heyecanlanacağım yerde şu başıma gelenlere bak
Neyse artık umarım güzel haber alırım sadece
Ahahahah noldu giZzz
neden bana sataşmıosnAhahahah noldu giZzz
ay bunu gözden kaçırmışımAnlatınca komik geliyorannen senden gergin anlaşılan gerçi büyükler hep aynı galiba geçen kızıma ağlama bak diyordum kv ; annesi yazık kıyamam babaannem diyor.sanırsın çocuğa bağırdık
Doktordan geldik bir aylık diyet verdi iki haftadan sonra kan gelirse yanına gidicez bir ay hiçbir şey olmazsa diyeti açıcam yine bir şey olmazsa gitmemize gerek kalmayacakmış.ay inşallah bir ayda biter de gitmemize gerek kalmazçocuk doktoruna kalbi dinlettik bir şey duymadım ama ufak delikler olabiliyor kardiyalojiye gidin dedi.memedeki şişlik için ise geçer ama yine de ultrason çektirin dediler.göz yaşı için göz doktoruna gitmeliymişiz bu zamana kadar yönlendiren olmamıştı.hayır anlamadığım hiçbir şey kesin konuşmadı hep soru işareti
çapaklanma yada kızarma oluyor neoş..Biz de gittik. Dışkıda lökosit normale dönmüş. Diyeti açmayı deneyeceğiz bakalım inşallah rahat geçer. Benim de menenjit aşısı konusunda kafam karıştı. Doktor bu bir sektör dedi. B tipi mi ne varmış bir yaşında olan galiba onu önerdi ama erken aylarda yapılana gerek yok çok küçük riskler çok büyük paralar demeye getirdi. Benim tiroid normale dönmüş ilacı keseceği. Smear alındı o da haftaya çıkacakmış. Göz yaşı dediğin çapaklanmayla beraber mi oluyor? Bizde de oldu. 1-2 hafta arayla iki defa damla kullandık birer hafta. Sonra devam ederse göz doktoruna götürün dedi. Çok şiddetli değil ama devam ediyor hala
DusunceBulutu dayler dayler Miss Bride Bal0ncuk Bebitolar ne zaman sizi fark etmeye takip etmeye başladı hatırlıyor musunuz?
Sağol canısı yok randevu alıp gidicezay bunu gözden kaçırmışım
geçmiş olsun bulutum
kardolojiye gittinizmi
Güzel haberlerle inşallah bulutumSağol canısı yok randevu alıp gidicez
İnşallahGüzel haberlerle inşallah bulutum
Valla bebeler hasta olmasın ya
Ben bişi oldumu direk moralmen düşüyorum
Azaldı. Ama gözü mikrop kaptı. Hem çapak var hem yasariyo . Çay demi sürüyorum şimdilik iyi geldi düzelmezse pazartesi doktor. Bu ay içinde de menenjit aşısı var. Uyumuyo uyumuyo sürekli oyun istiyo sürekli soyleniyo. Dış yerleri şişmiş ama hâlâ çıkmadi. Onun huzursuzluk mu bilmiyorum
Oyy gule gule kullanin minnoslaaaa, harika hepsiBugünkü bimden aldıklarım duvar aydınlatması çok güzeldi ama pembişi kalmamış alamadım.başka zamana artık.mavisi de güzeldi oğlan analarına duyurulurdayler dayler N Neal Eki Görüntüle 3039324
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?