- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.401
Çünküüü, satascak vaktim bilem yohhh, bizim bebe diş cikariyo yavrucumun agrisi var teyzesiiiiineden bana sataşmıosn
sensiz eksiğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünküüü, satascak vaktim bilem yohhh, bizim bebe diş cikariyo yavrucumun agrisi var teyzesiiiiineden bana sataşmıosn
sensiz eksiğim![]()
Yaa teşekkür ederizOyy gule gule kullanin minnoslaaaa, harika hepsiben de bugun uğradım cok hizli bir şekilde, aktivite masasi, sesli telefon bi de yagmur sesi cikaran dönerli oyuncak var ya onlardan aldim. Bu senin aldığın kaşıkları ve tabagi göremedim. Belki de ben dikkatli bakmadim baska bsye odaklaninca. Ama cok güzelmiş
![]()
menenjitin dünya genelinde sadece ülkemizde değil önemi o kadar büyük ki... çocuk yaşta değil ilerleyen yaşlardada yakalanabilen ölüme bile sebep olan bir hastalık.. ben menenjiti baya araştırdım... böyle dien doktorada şaşırdım açıkçası.. evet belli yaşları var 1 yaş sonrası cart curt elbette yaptırılabilir yaptıranda çok ama yaptırılması gerektiğini kesin bir dille düşünenlerdenim ki bizim çocuk doktorumuzda asmdeki doktor ve hemşirelerde önemini defalarca anlattılar
asminin belli bir para kazancı yok senin üzerinden yani o yüzden düşüncelerini önemserim
çok araştırdım tüp ve temmuz topiğinde genel olarak bununla ilgili fikirler yazılmıştı ve çoğumuz yaptırdık
ben küçükken yaptırdım hala yaptırıorum mesela nisan ayında 3. dozumuz var ağustosta 4. ve son dozumuz
kimisi tek dozluk yaptırıyor büyüdüğünde ki aynı paraya çıkıyor :) dozu azaldıkça fiyatıda artıyor çünkü
benm küçükken yaptırma sebebim hem ağrıyı daha kısa sürede atlatıyorlar hissetmiyorlar hemde ne kadar erken o kadar iyi mantığı var bende (tamamen benm fikrim)
ama asla küçük risk büyük para olarak bakmıyorum bakanlara saygı duymuyorum çünkü evladımın sağlığı parayla bir tutulamaz..bu nasıl mantıksızlıktır yani (maddi durumu olmayanlar için bu yorumu asla yapmam)
ben sağlık ve aşı konusunda hassasım milyarlar olsa bile yaptırırdım kesinlikle.. rotayıda yaptırdım
mesela rota virüsü aşısı 6 yaşına kadar koruyuculuğa var ve çocuklar arasında yayılan hastalık benm kuzenm gerek duymadı geçen ay 15 gün boyunca oğlu yoğun bakımdaydı ağır geçirdi.. ama diğer kızınada yaptırmadı fakat ona hiç bişi olmadı.. yani olacak die bişey yok.. olmayacak bişeyde yok
ama yaptırmayanada saygı duyarım.. neden yaptırmadın demem denmez kimsede diemez elbet
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin neoş..
katroş biz sana demedik mi gün doğmadan neler doğar..
şuan önemli olan kesenin oluşumunun iyi olması
yolk görünmesi... gerisi dualara kalmış kuzum
ben en başından diyorum değerin iyi diye
bahar temizliğimi cukom![]()
Kuzum bence yinedr dr götürAzaldı. Ama gözü mikrop kaptı. Hem çapak var hem yasariyo . Çay demi sürüyorum şimdilik iyi geldi düzelmezse pazartesi doktor. Bu ay içinde de menenjit aşısı var. Uyumuyo uyumuyo sürekli oyun istiyo sürekli soyleniyo. Dış yerleri şişmiş ama hâlâ çıkmadi. Onun huzursuzluk mu bilmiyorum
Oyyy güle güle kullansınBugünkü bimden aldıklarım duvar aydınlatması çok güzeldi ama pembişi kalmamış alamadım.başka zamana artık.mavisi de güzeldi oğlan analarına duyurulurdayler dayler N Neal Eki Görüntüle 3039324
Teşekkür ederiz canısıOyyy güle güle kullansın
Bana bim son 2 aydır aşırı pahalı gelmeye başladı
Aynı ürünleri çok daha ucuza e bebek yada civilde bulabiliyorum ve cok şaşırıyorum
Bim keyfimiz vardı onuda elimizden aldılar
Çatallar sanırım 35ti demi şoka girdim
Çıtçıtlı badi bu sefer 17.50 tl idi
Civilden ben geçen hafta 10 tlye aldm
Ama işte bulutum sanırım sen merkeze uzaktın demi? Yanlş hatırlıoda olabilirim
Öyle kişiler için bim ideal oluyor![]()
Yaa teşekkür ederizsizin aldıklarınız daha güzelmiş güle güle kullanın yakışıklıyla
tabak ve çatal kaşık 4 5 taneydi anında bitti.Masayla telefonu bir dahaki gelişinde alırım dedim.dönerli oyuncağa da yetişemedim sabah sabah kuyruk vardı hemen kaptılar
![]()
Hızlı olan kazanıyorDusunceBulutu
Yaa ben de sasirdim aslinda, okul çıkışı gitmiştim, hepsinden 1er tane vardi sonlari ben aldm ama olmasina bile sasirdimama cok hizli hizli aldim gozumden de kacms olabilri baska bsy varsa da artik
neyse bir dahakine kismet
Mesaji alintiladim ama yanlışlıkla cevap yazmadan gönderdim![]()
Evet şuan öyle görünio bulutum ben genel anlamda erkenden indirimleri takip ediorm ondan sanırım.. Mesela ben 4. Ayda ek gıda tabak çanak herleyini almştmTeşekkür ederiz canısıBilmem bana hepsi uygun geldi.kaşık 35 lira e bebekte 45 liraydı.tabakta 13 lira baya uygun.raf 50 lira her yerde bulut şeklinde olanlar pahalı.
çıtçıtlı badi bebek mağazasından 10 liraya aldığım için bime bakmadım.bütün ürünleri indirimli getirmiyorlar sanırım.Ufak bir ilçede oturuyorum evet
Günaydn cukomGünaydıııın![]()
Evet şuan öyle görünio bulutum ben genel anlamda erkenden indirimleri takip ediorm ondan sanırım.. Mesela ben 4. Ayda ek gıda tabak çanak herleyini almştm
Ama herkes bimin fiyatlarının farkında, bim keyfimiz elimizdeb alınamaz die topik açasım var, bim günleri unutulamaz
Günaydn cukom
Nabeyyyy
Nerelerdesn
Ben almadm cnm ama alıp kullanan cok varaynen onu da elimizden alırlarsa halimiz harap
biz 10gün sonra 5aylığız bizimde ek gıda eşyalarımız hazır.bir tek meyve süzgeci almadım sanırım. kullanmış mıydınız
Mama sandalyen yok mu giz hala hi? HdhfhfBen almadm cnm ama alıp kullanan cok var
Ben blw yapıorm ve kaşığa alıştırdım
Püre cok yapmadm 1 ay yapıp
Pütürlüye grçtim ondan gerek duymDm
Oy maşallah kendi kendine mi yiyor kaşığa bile alışmışBen almadm cnm ama alıp kullanan cok var
Ben blw yapıorm ve kaşığa alıştırdım
Püre cok yapmadm 1 ay yapıp
Pütürlüye grçtim ondan gerek duymDm
Hala yok dayloşumMama sandalyen yok mu giz hala hi? Hdhfhf
OooooOy maşallah kendi kendine mi yiyor kaşığa bile alışmışben de blw düşünüyorum ama zor gözüküyor nasıl gelişti süreciniz? Yememezlik ya da yere atma dökme gibi durumlar oluyor muydu?
Yerim onun tutamayan elleriniHala yok dayloşum
Hiçte ihtiyaç duymadım
Ooooodökmezmi teyzesi
Tutamıoki dökemesin
Yere atma yok çok şükir ama elbetteki kaşığı henüz tam tutamıyor
Önce bırakıyorum kendi tadına bakıyor oynuor ediyor sonra ben bi kölşesinden tutup yediriyorm
Tabi sabrımın sınırının aşıldığı yerler oluor inkar edememişte o zaman höyttttt die olaya el koyuyorm
Süreç şöyle kuzum benm anne sütüm 4.5 aylıkken bitti.. Biz dr onayıyla ek gıdaya 5. Ayda başladık 1 ay kdar tadımlarımız sürdü o süreçte hakimiyet sürekli bendeydi
Daha sonra yavaş yavaş ona vermeye başladım, üstümüz başımız maffoldu ki blw zaten öylezamanla dişlerimiz çıktıkça parmak gıdalara geçtik
Püreyi cok az ver bulutum. Püreye alışırsa pütürlüye geçmek zor oluyor
Ama pütürlüde merak etme öğürsede bebek fazlasını cıkarıyor
Dişleri olmasada damaklarıyla eziyorlar