Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla anlattığın gibiyse Allah yardımcın olsun 3.ayda rahatlarsınız.bebiş ağlasa da sakinliğini koru.stres yapma daha çok ağlar hisleri çok kuvvetli ayakta sallamayı da biliyor minnoş
benim kimyasal da 6çıkmıştı iki gün sonra sıfırlanmıştı bu kadar artıyor mu hiç bilmiyorum :/ düşük olan gebeliğimde de 102 miş iki gün sonra 400 olmuş 10gün sonra düşük olduğu gün 2000miş.neye göre artıyor acaba..sonradan da hiç beta baktırmadım evde her gün test yapıp kese görmeye gittim.en iyisi beklemek katrem hiç takılma değerlere çok okumak da insanın başını ağrıtıyor

Komşuyla oturduğum oda arasında yatak odası var ama ne hikmetse buraya kadar bangır bangır müzik sesi geliyor ve her gün böyle.akşam 9da çocuğu uyutma saatimde yatak odasına geçiyorum çocuklarına bağırıp çığlık atıyor.eşime bıktım diyorum adamın kendi evi akşam 10a kadar istediğini yapar diyor :) insan hiç mi düşünmez mağaradan mı gelmişler anlamıyorum.eşime mesaj atıcam diyorum eşiyle beni kavga ettirirsin öyle bir şey yapma diye bana kızıyor

Valla anlattığın gibiyse Allah yardımcın olsun 3.ayda rahatlarsınız.bebiş ağlasa da sakinliğini koru.stres yapma daha çok ağlar hisleri çok kuvvetli ayakta sallamayı da biliyor minnoş
İnşallah bir an önce düzelir. Stres değil artık uykusuzluk ve yorgunluk bitiriyor bizi
Bizim üst kattakiler böyle. Gece gündüz her saat acayip acayip sesler. Ben de hep mağarada mı yaşıyorlar diyorum. Çocukları suçlayamıyorum çünkü evdeki yetişkinler de insanlıktan nasibini alamamış. Eşim kaç kere şikayet etmeye kalkıştı, ben engel oldum. Şikayetten anlayacak insanlar olsalar zaten bu kadar gürültü yapmazlar. Yukarıda sanki 7/24 kreş işletiliyor gibi

Uykusuzluk biraz düzeliyor da yorgunluk hep oluyor atak haftalarını takip et o zamanlarda psikolojik olarak kendini hazırla
Valla sizin komşuyla bizimki aynı sanki kreş var.hayır hepsi de büyük anlamıyorum şuan bunu yazarken bağırışlarını dinliyorum kesinlikle yetişkinler insanlıktan nasibini almamış çocukları da öyle yetiştiriyorlar.işe yaramasa da insan şikayet etmek istiyor sabır taşı olsa çatlar her gün yapılır mı? Sen eşine göre daha sabırlıymışsın benim eşim sabırdan ziyade saf.çocuklar onlar boşver diyor bu kadar gürültüyü biz yapsak bizim içinde aynısını derler miydi

Yok bence sabırdan değil, gerçekten uyarının hiçbir işe yarayacağını düşünmüyorum. Sabah 6-7'de de gece 2-3'te de aynı şekilde gürültü yapmaya devam edebiliyorlar. Çok ilginç bir aile. Bugün çocuklar tekerlekli bir şeyi hızla sürüp duvara mı nereyeyse artık, sert bir yere çarpıyorlardı ve bunu defalarca tekrar ettiler. Bir tane de uyaran olmadı. Öyle değişik insanlar. Duvarlar kağıt gibi zaten. Şöyle söyleyeyim geçen kış kar yağdığını bunlar "Kar yağıyor" diye bağırdığında öğrendim. Perdeyi bir açtım, kar. Bir keresinde de pandemimin en civcivli zamanları, gece öyle çok gürültü yapmışlardı ki (evde yılbaşı partisi veriyorlar gibi gelmişti bana. yılbaşı değildi) apartman whatsapp grubuna birisi şey yazmıştı "Aynı şey tekrar ederse kabahatler kanununa göre hakkınızda şikayetçi olacağım" Gerçekten mağarada gibi yaşıyorlar ya da mağaradan çıkmışlar da müstakil bir evdeler gibi

Çok komiksin ya sadece kendilerinin yaşadığı bir hayal dünyasındalar sanırım siz yoksunuz Paşa torunu da olabilirler gece öyle gürültü olsa duvarları yumruklardım yazan kişi keşke şikayet etseymiş kimse bir şey demediğinden oluyor.bizimde duvarlar kağıt gibi mutfakta oturup sohbet ediyorlar sonra bağırış çağırışa dönüyor.sevdiğim şarkıları açıyolar bazen kalkıp oynuyorum sanırsın düğün salonu.kv geldi bu ses nerden geliyor düğün mü var diyor

Biz hep anlatıyorduk bunları. Bizimkiler hep normal, olur öyle şeyler diyordu. Ablamla annem bizde kalmaya başlayınca "Bunlar ne böyle" demeye başladılar

Yan komşunun 3 yaşında kızı var. Dedesi bayram gelmiş neyime abam anam garibemdiye türkü söylüyo bebeğe. Ses bizim yatak odasında. Nasıl romantik bir ortam anlatamam.
Sonra aşağı iniyoruz kafa dinleriz diye, alttakiler de karadenizli, muhabbet sesinden durulmuyor. Biz de türküyü tercih ediyoruz müzik ruhun gıdası diyerek.

Biz hep anlatıyorduk bunları. Bizimkiler hep normal, olur öyle şeyler diyordu. Ablamla annem bizde kalmaya başlayınca "Bunlar ne böyle" demeye başladılar
Başa gelmeden kimse kimsenin halinden anlamıyor.biz birkaç seneye taşınacağız inşallah kendilerinden beter birileri gelir de anlarlar
gülüşüme çocuk sıçradı sizin romantik hikayeler hep komediye bağlanıyor sanki bizimkiler bütün havalardan açıyor mezdeke Aleyna tilki Gülşen 90lar rüyalarım gibi karmakarışık

Olsun onlar da ana sayılır ya öyle deme ahhsjsjsjsj
Onlar da insan sayilir djshdhdhdhdhd

Yk bi siz anasınız
O pipi herşeyi anlamlı kılıo

Valla iyi sabır ver sende bulutum
Bem şimdie kapılarına dayanmıştım..
Lena bu aralar oturduğunda oynadığı oyuncağı koltuktan atmayı seviyor ve gülüyor
Sırf bu yüzdeb artk eline ses cıkaran oyuncakları vermiorm
Daha cok bez şeklinde yada ses ckarmayanları veriorm...
Bence anlayış meselesi..
Çocuk bu ne yapalm diyip geçmek saçma

Tabii cnm, ülke genelinde cok degerli o of yaaa igrenc

Tabii cnm, ülke genelinde cok degerli o of yaaa igrenc

Para birimimiz gibi bir şey o. Her kapıyı açıyor. Ondanın varsa gece istediğin saatte tereddütsüz dışarı çıkabiliyorsun mesela. Her şeyi yapma hakkın var, sorgusuz sualsiz. Altın büllük power

O değilde bu devirde şu şartlarda bütün bebeler büllüklü olmalıydı
Umarm büyüdükleri zaman, bu halde olmazyız

Kediye torpilmiiii daha neler duyacaz
Derece alanlara altin hediye edildi, kendi kendilerine verdi onlarda. 1. Ve 2. Kedi zaten üniversitenin kedi villasinda yetistirdigi kediler, calisanlari sahipleri gibi gosterdiler sonrada 1. Yaptilar orada herkes pamuksuyla foto cekinmek icin siraya girdi resmen dusundukce çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…