- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.261
Valla anlattığın gibiyse Allah yardımcın olsun 3.ayda rahatlarsınız.bebiş ağlasa da sakinliğini koru.stres yapma daha çok ağlar hisleri çok kuvvetli ayakta sallamayı da biliyor minnoşUykusuzluktan mı neyden bilmiyorum. Annem çok kötü olduğu geceler gelip kalıyor. Onda da kafa bırakmadı. Eşim, annem, ben aynı durumdayız. Annemin vertiogosu tetiklendi. Mümkün olduğunca gece burada kalmasın, eve gidip dinlensin diye uğraşıyorum. Gündüz gelip gidiyor
Gece 3'ten beri kıvranıyor. Ne kadar gaz çıkardı, tuvaletini yaptıysa da rahatlayamadı. Uzun uzun emdi, gazını çıkarırken kustu, uyudu şimdi. İnşallah rahat uyur bakalım dizde sallamaca
benim kimyasal da 6çıkmıştı iki gün sonra sıfırlanmıştı bu kadar artıyor mu hiç bilmiyorum :/ düşük olan gebeliğimde de 102 miş iki gün sonra 400 olmuş 10gün sonra düşük olduğu gün 2000miş.neye göre artıyor acaba..sonradan da hiç beta baktırmadım evde her gün test yapıp kese görmeye gittim.en iyisi beklemek katrem hiç takılma değerlere çok okumak da insanın başını ağrıtıyorBir de kimyasal olsa şimdiye kadar artık artışta bir azalma ya da değerde aynı kalma gibi bir şey görmem gerekmez miydi diye düşünüyorum. Çünkü hem son adet tarihine göre hem de transfer tarihine göre artık hamilelikte 5. Haftaya girmiş görünüyorum. En son ne zaman artık bu kimyasaldır deniyor bilmiyorum ki.