• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun kızlar benim biraz ümidüm düştü artık. İlk gebeliğimde böyle bir şey yaşamamış olmayı çok isterdim. Bekleyip sonucu görücez artık 🤷🏼‍♀️

Başlangıçta artışlarınız güzel demişlerdi ama değeriniz beklediğimizin altında demişlerdi. Şimdi ise artış olması güzel ama hala 2 katı artmıyor diyorlar. Araştırdığım kadarıyla başta 2 katı artmasa bile genelde bir yerden sonra fırlıyor. Ben de o değer sıçraması hala olmadı. Değerde sıçrama olmayınca, artış oranım çok yükselmeyince değerim de çok yükselemiyor. İlaçlarınızı bırakmayın kullanın mutlaka ama sağlıklı gebeliktir diyemiyoruz diyorlar. Galiba dışarda gördüğüm gibi yüksek artışlar olsaydı en geç önümüzdeki hafta ortası gibi kese görmeye gitmem gerekirdi.
Bende de hiç o sıçrama olmadı. 9. gün herkesin 200 küsür çıkarken benim değerim 84 çıktı. Hatta doktor arayıp evet düşük değer takip edicez demişti. Bak sağlıklı ilerledi çok şükür benim gebeliğim. Bence seninki de öyle olcak. 9. gün 84, 11. gün 175, 13. gün 369. Yani hiç öyle birden çok artma olmadı.

Bende de hiç o sıçrama olmadı. 9. gün herkesin 200 küsür çıkarken benim değerim 84 çıktı. Hatta doktor arayıp evet düşük değer takip edicez demişti. Bak sağlıklı ilerledi çok şükür benim gebeliğim. Bence seninki de öyle olcak. 9. gün 84, 11. gün 175, 13. gün 369. Yani hiç öyle birden çok artma olmadı.
ayyy matmazelim.. heh sendin şimdi hatırladım ya... deminden beri diorm kimdi kimdi die

Belki de dediğin gibi olacak bilemiyorum ki hiç 🤷🏼‍♀️ doktorum da ilaç bırak bu kimyasal diyemiyor zaten. Dış gebelik olması için değerlerin daha dalgalı olması gerekiyor galiba, ağrım sızım da yok olsa olurdu herhalde şimdiye kadar.
Geçen forumda eskiden bir kadının yazdıklarını okudum. 2 kez tüple hamile kalmış ikisinde de değerleri benim gibi düşük başlayıp başlangıçta yüzde 60 falan artmış, hatta bazı günler daha da az artmış. Kadın diyor ki benim bünyem bu herhalde her defasında aynısı oluyor ama sağlıkla dünyaya geliyor bebeklerim. Hatta ilk gebeliğinde üçüze hamile olmasına rağmen yine yüzde 60 falan artış göstermiş. 🤔

Seninkiler düşük değerle başlamış ama 2 katı artmış. Bende iki katı olmamasına da takıldılar. Bir önceki artışım yüzde 60tı son artışım yüzde 72 oldu. Bir sonraki yüzde yüz olur mu kocaman bir soru işareti 🙄

İnş seninki gibi olur benim durumumda canım 🙏🏻
Sen nasılsın iyisin umarım bir sorun yoktur 🙏🏻

Katre_g Katre_g benim 9. gün değerim 122 imiş ve ikizdi ( bu değerle teki tutmuş diyebiliriz demişlerdi) normalde ikizler cok daha fazla olur ama değerim ikize göre azdı.. bende ikiz olduğunu düşünmüyordum... ama ikiz çıktı

şimdi arkadaşıma sordum msj attım onun 11. gün değeri 85 miş mesela...

ama sendeki olayı hala anlayamadım... şuan değerleri hesaplayınca 2 kat artmışmı artmamışmı

N Neal sen değrini hatırlıomusun.. sanki seninkide yüksek değildi yanlışmı hatırlıorum
Yok benimki çoğul gebelik gibi yüksekti. Mol gebelik mi diye çok dertlenmiştim ben de. Merkezdekiler de hiçbir şey dememişti. "Daha erken, test yapmayın" demişlerdi sadece. Bence merkezler kendilerini garantiye almak için böyle yapıyorlar. Sonradan "Ama böyle demiştiniz, umut verdiniz" demeyelim diye

Yok benimki çoğul gebelik gibi yüksekti. Mol gebelik mi diye çok dertlenmiştim ben de. Merkezdekiler de hiçbir şey dememişti. "Daha erken, test yapmayın" demişlerdi sadece. Bence merkezler kendilerini garantiye almak için böyle yapıyorlar. Sonradan "Ama böyle demiştiniz, umut verdiniz" demeyelim diye
Yani belki de o yüzden. Zaten hemşire bana kimyasal olabilir demedi direkt. O başta "artış olması güzel bir şey, ilaçlarınıza devam edin, ama bir test daha yapıp bize atın cumartesi günü" dedi. Ben sordum bu artışlar kötü mü nedir benim durumum şu an diye. O zaman dedi bu değerlerle sağlıklı ya da değil diyemiyorum dedi. Peki sık karşılaşılan bir şey mi bu değerler ve artışlar dedim. Bu değerlerle her iki durumu da yaşadığımız oluyor, o yüzden cumartesiyi beklicez biz bir şey diyemeyiz şu an dedi 🤷🏼‍♀️

Bizde beyin terk şu an, evde hunilerle geziyoruz 🤦🏼‍♀️

Bir de kimyasal olsa şimdiye kadar artık artışta bir azalma ya da değerde aynı kalma gibi bir şey görmem gerekmez miydi diye düşünüyorum. Çünkü hem son adet tarihine göre hem de transfer tarihine göre artık hamilelikte 5. Haftaya girmiş görünüyorum. En son ne zaman artık bu kimyasaldır deniyor bilmiyorum ki.

Bir de kimyasal olsa şimdiye kadar artık artışta bir azalma ya da değerde aynı kalma gibi bir şey görmem gerekmez miydi diye düşünüyorum. Çünkü hem son adet tarihine göre hem de transfer tarihine göre artık hamilelikte 5. Haftaya girmiş görünüyorum. En son ne zaman artık bu kimyasaldır deniyor bilmiyorum ki.
ilaç kullandığın için azalma olmaz düzensizleşir katroşum
ama bunu neden düşünüyoruz?
güzel olsun herşey :dua:

ilaç kullandığın için azalma olmaz düzensizleşir katroşum
ama bunu neden düşünüyoruz?
güzel olsun herşey :dua:
Yok yavru yaaa tüple hamile kalıp kimyasal yaşayanların değerlerine bakıyorum. İlaç kullanmasına rağmen artmamış aynı kalmış ya da düşmüş. Yani ilaç hamilelik kimyasal olacaksa artmasına yardımcı olmuyor. Ben de bir düzensizlik de yok işte.

Belki de dediğin gibi olacak bilemiyorum ki hiç 🤷🏼‍♀️ doktorum da ilaç bırak bu kimyasal diyemiyor zaten. Dış gebelik olması için değerlerin daha dalgalı olması gerekiyor galiba, ağrım sızım da yok olsa olurdu herhalde şimdiye kadar.
Geçen forumda eskiden bir kadının yazdıklarını okudum. 2 kez tüple hamile kalmış ikisinde de değerleri benim gibi düşük başlayıp başlangıçta yüzde 60 falan artmış, hatta bazı günler daha da az artmış. Kadın diyor ki benim bünyem bu herhalde her defasında aynısı oluyor ama sağlıkla dünyaya geliyor bebeklerim. Hatta ilk gebeliğinde üçüze hamile olmasına rağmen yine yüzde 60 falan artış göstermiş. 🤔

Seninkiler düşük değerle başlamış ama 2 katı artmış. Bende iki katı olmamasına da takıldılar. Bir önceki artışım yüzde 60tı son artışım yüzde 72 oldu. Bir sonraki yüzde yüz olur mu kocaman bir soru işareti 🙄

İnş seninki gibi olur benim durumumda canım 🙏🏻
Sen nasılsın iyisin umarım bir sorun yoktur 🙏🏻
Artış gösterdiği için kimyasal denmez bence artık. Çünkü kimyasalda düşmesi gerekir değerin. Ki sen de biliyorsun yüzde 60 artması yeterli aslında. Biliyorum beklemek çok zor ama yarın daha netleşir büyük ihtimal durum. Güzel düşünelim güzel olsun.

Ben iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok 😍

Yani belki de o yüzden. Zaten hemşire bana kimyasal olabilir demedi direkt. O başta "artış olması güzel bir şey, ilaçlarınıza devam edin, ama bir test daha yapıp bize atın cumartesi günü" dedi. Ben sordum bu artışlar kötü mü nedir benim durumum şu an diye. O zaman dedi bu değerlerle sağlıklı ya da değil diyemiyorum dedi. Peki sık karşılaşılan bir şey mi bu değerler ve artışlar dedim. Bu değerlerle her iki durumu da yaşadığımız oluyor, o yüzden cumartesiyi beklicez biz bir şey diyemeyiz şu an dedi 🤷🏼‍♀️

Bizde beyin terk şu an, evde hunilerle geziyoruz 🤦🏼‍♀️
Artış gösterdiği için kimyasal denmez bence artık. Çünkü kimyasalda düşmesi gerekir değerin. Ki sen de biliyorsun yüzde 60 artması yeterli aslında. Biliyorum beklemek çok zor ama yarın daha netleşir büyük ihtimal durum. Güzel düşünelim güzel olsun.

Ben iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok 😍
Ben Matmazella gibi düşünüyorum hala

Sus kizzz, sen ne anlarsin 😏🤣🤣🤣
Dikkatini dağıtacak o dediğin şeylerle zar zor bezini değiştiriyoruz işte. Baby spa'lara uyuz oluyorum ama oraya mı götürsem diye düşündüm. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bağırmaktan sesi kısıldı iki gündür

Bir bilsem 🤦🏻‍♀️ Annem de ben onca çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor. Ayakta emmeye eşlik eden türküleri var. Türkü değişirse emmeyi bırakıyor, kendi türkülerini açınca yeniden emiyor. Bir b.k anlamadım ben bu işten. Her şeye o karar veriyor

Pazardan başka toto da mı alacağız o zaman
Spaya gotur cnm, memnun kalirsin mutlaka.
Evet biz de 4 kardesiz ama bu değişik 🤣🤣
Esek ya, turku de seciyo bir de bak şuna sennnn 🤭
Bizde de oyle valla her şeye karar veriyor 😏

Sus kizzz, sen ne anlarsin 😏🤣🤣🤣

Spaya gotur cnm, memnun kalirsin mutlaka.
Evet biz de 4 kardesiz ama bu değişik 🤣🤣
Esek ya, turku de seciyo bir de bak şuna sennnn 🤭
Bizde de oyle valla her şeye karar veriyor 😏
neynnnnnnnnnnnn anayım ben ana :D

yazdığın değerlere bakacak olursak aslında artışın gidişatında bişey yok ama değerin düşük olmasımı onları tedirgin ediyor acaba? iyide ama millet 30 değerle bile başlıyor 10. günde felan
aklım cok karıştı benm

gördüm doğm günüyle kınayı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
yok artık yaa dedim hatta :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

adamın üstüne çokmu gidiorum lafına öldüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
git kız bişey olmaz :KK70: sonrasında kahrı sen çekeceksin :KK70:
beli ağırmış çokmu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ben bu kadını çok beğeniyorum ya :KK36::KK36::KK36:

neoş z.yağıyla masaj yapıyormusun
denedinmi?
Kız baby shower bile yapan var😁😁 bende yapacam 😁😁napim dünde ırim kırım etti. Gripiz diye amma zafer benim💪🏻😁

Back