- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.301
Senin kedi sana fes takmasın dafes takayım, bizimkine anca o gider bıyığı da var hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kedi sana fes takmasın dafes takayım, bizimkine anca o gider bıyığı da var hem
Bilemedim ki. Bizi doğumdan bir hafta sonra çocuk cerrahına yolladılar. Adam her şeyini elle muayene etti. Memelerine fazla dokunmayın masaj yaparken demişti. Ben orayı hiç ellemiyorum o yüzden. İnşallah önemli bir şey değildir. İnternette hiç araştırma öyle şeyleri. En en kötü senaryolar yazıyor orada. Doktora ya da aile hekimliğindeki hemşireye sorarsın. Allah her türlü hastalıktan, sıkıntıdan korusun çocuklarıİnşallah değildir.dayler oraya hafif masaj yapmış geçmiş annemde kardeşimde ovalamış bilemedim ben de bir şey olmaz herhalde
ben de dokunmadım tutarken elime sertlik geldi. inşallah çıkmaz
amin amin Bana diyen olmadı ama masaj yaparken üstünkörü yapıyordum.hiç ovalamadım annem senin sütünden geçmiştir diyor.ne geçtiyse artık Yenidoğanlarda olup geçiyor diye biliyorum 4buçuk aylığız bu saatten sonra olması şaşırtttı inşallah geçici bir şeydir.bir daha nete bakmam felaket senaryoları..siz nasılsınız gaz sancıları geçti miBilemedim ki. Bizi doğumdan bir hafta sonra çocuk cerrahına yolladılar. Adam her şeyini elle muayene etti. Memelerine fazla dokunmayın masaj yaparken demişti. Ben orayı hiç ellemiyorum o yüzden. İnşallah önemli bir şey değildir. İnternette hiç araştırma öyle şeyleri. En en kötü senaryolar yazıyor orada. Doktora ya da aile hekimliğindeki hemşireye sorarsın. Allah her türlü hastalıktan, sıkıntıdan korusun çocukları
Yok canım senin sütünden ne geçecek öyle bir şey olmuyordur. İnşallah basit, kendiliğinden geçecek bir şeydir. Maalesef ya anı anını tutmuyor. Bugün hava çok güzel diye bi cesaret eve çok çok yakın bir cafeye gittik. Uyanıp kıyameti kopardı. Bebek arabasında sakinleşmedi. Kucağıma alıp çıkmak zorunda kaldım. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk. Eve tıktı çocuk biziamin amin Bana diyen olmadı ama masaj yaparken üstünkörü yapıyordum.hiç ovalamadım annem senin sütünden geçmiştir diyor.ne geçtiyse artık Yenidoğanlarda olup geçiyor diye biliyorum 4buçuk aylığız bu saatten sonra olması şaşırtttı inşallah geçici bir şeydir.bir daha nete bakmam felaket senaryoları..siz nasılsınız gaz sancıları geçti mi
Tüh üzüldüm.bugün hava baya güzeldi gaz dışında nazara mı geliyor acaba felak ayetel kursi falan okuyor musun? Kucakta hiç mi durmuyor?Yok canım senin sütünden ne geçecek öyle bir şey olmuyordur. İnşallah basit, kendiliğinden geçecek bir şeydir. Maalesef ya anı anını tutmuyor. Bugün hava çok güzel diye bi cesaret eve çok çok yakın bir cafeye gittik. Uyanıp kıyameti kopardı. Bebek arabasında sakinleşmedi. Kucağıma alıp çıkmak zorunda kaldım. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk. Eve tıktı çocuk bizi
Neresine ne değdi bilmiyorum. Hiç belli olmuyor ki. Bazen iki fırt emip sakinleşiyor. Bazen ne yaparsan yapm olmuyor. Üstüna battaniye örtmeme bile izin vermedi. Altında da tek kat pantolon vardı. O haliyle aldım sokakta bağıra bağıra eve gittik. Şu anda da 1.45'ten beri atmadığım takla kalmadı. Tam uyuyacak gibi oluyor, aklına bir şey gelmiş gibi uyanıveriyor. Ben bayılacağım, onun gözler faltaşı. Neye karşıymış alaycı üslüp? Hiç de tek çıkamam. Gelsin onlar da, biz tek başımıza mı yaptıkTüh üzüldüm.bugün hava baya güzeldi gaz dışında nazara mı geliyor acaba felak ayetel kursi falan okuyor musun? Kucakta hiç mi durmuyor?
bende zor bela eşimi ikna edip yürüyüşe çıktık alaycı üslubu yüzünden keyfim kaçtı eve geri döndük.bir daha da çocukla tek çıkarım
iyiyz cnmİnşallah canısı evet okumamak en iyisi bütün pozitifliğimi alıyor lenacım nasıl sen nasılsın
kıyamam sana yaSaat başı uyanduk ya Rabbim gerçekten sabah oldu mu? Sebebi akşam yediğim salata mı? Ne yiyem, aç mı gezem? Lütfen güzel güzel uyu, 2,5 saat sonra uyanırız istersen. 3 bile değil bak, senin güzel hatrın için 2,5. Arz ederim.
Syg
Siz de anca uyuyun aaaanca
Memede sakinleşmesi iyi oluyor keşke hep öyle olsa :/ ne demek battaniyeye izin vermedi tüm ipleri ona verme ağlasa da ört benim kıza dışarı çıkarken mızmızlansada bere ve patik giydiriyorum gerçi bugün hava iyidi bir şey olmaz artık.kıyamam gaz sancısı falan var herhalde ondan dalamıyordur öyle böyle derken bir bakmışsın hepsi geçmişNeresine ne değdi bilmiyorum. Hiç belli olmuyor ki. Bazen iki fırt emip sakinleşiyor. Bazen ne yaparsan yapm olmuyor. Üstüna battaniye örtmeme bile izin vermedi. Altında da tek kat pantolon vardı. O haliyle aldım sokakta bağıra bağıra eve gittik. Şu anda da 1.45'ten beri atmadığım takla kalmadı. Tam uyuyacak gibi oluyor, aklına bir şey gelmiş gibi uyanıveriyor. Ben bayılacağım, onun gözler faltaşı. Neye karşıymış alaycı üslüp? Hiç de tek çıkamam. Gelsin onlar da, biz tek başımıza mı yaptık
İnşallah akar nasıl rüzgarda ve güneşte tutunca göz yaşı akıyormuymuş? Benim kızın da göz yaşı akmıyor bu hafta onu da sorucam.gözün ilk ucunda bizde sabahları olan çapaktan oluyor başka da yokiyiyz cnm
lenanın göz masaj süresi bitti.. bundan sonrası rüzgarda ve güneşte tutup kontrol edeceksiniz ara ara ded,
akmazsa geçmiştir akarsa geçmemiştir didi dr
bekliyoruz bakalım... şuan rüzgarda tutmak için cok erken
kıyamam sana ya
yk cnm öyler değil..Memede sakinleşmesi iyi oluyor keşke hep öyle olsa :/ ne demek battaniyeye izin vermedi tüm ipleri ona verme ağlasa da ört benim kıza dışarı çıkarken mızmızlansada bere ve patik giydiriyorum gerçi bugün hava iyidi bir şey olmaz artık.kıyamam gaz sancısı falan var herhalde ondan dalamıyordur öyle böyle derken bir bakmışsın hepsi geçmiş
İnşallah akar nasıl rüzgarda ve güneşte tutunca göz yaşı akıyormuymuş? Benim kızın da göz yaşı akmıyor bu hafta onu da sorucam.gözün ilk ucunda bizde sabahları olan çapaktan oluyor başka da yok
yanlış okumuşum inşallah akmaz o zaman damladan kurtuldu minnak kuzu rahatlamıştıryk cnm öyler değil..
rüzgarda ve güneşte gözlerinin akmaması lazım :)
damlayı 2-3 gün kullanmştk cnmyanlış okumuşum inşallah akmaz o zaman damladan kurtuldu minnak kuzu rahatlamıştır
Hadi ya ağrı mı yapıyor acaba masaj gözün uç kısmından aşağı doğru çekme hareketi mi?damlayı 2-3 gün kullanmştk cnm
sıkıntı masaj.. masajdanda kurtulmuştur inşallah
evet cnm oval şekilde ve çekmeHadi ya ağrı mı yapıyor acaba masaj gözün uç kısmından aşağı doğru çekme hareketi mi?
Uyandığından beri memede. Boş boş çekiyor artık derim acıdı. Galiba diyet katılaşınca sütün doyuruculuğu gitti. Son birkaç gündür doymuyor gibi ben bunu bütün gece uykusuz kalınca uzun uzun düşünüp yeni buldum. Doktoruyla konuştuk. Bu sefer de damlayı keseceğiz üç gün. Şiksyetler geri gelirse diyeti yavaş yavaş bıraktıracakmışMemede sakinleşmesi iyi oluyor keşke hep öyle olsa :/ ne demek battaniyeye izin vermedi tüm ipleri ona verme ağlasa da ört benim kıza dışarı çıkarken mızmızlansada bere ve patik giydiriyorum gerçi bugün hava iyidi bir şey olmaz artık.kıyamam gaz sancısı falan var herhalde ondan dalamıyordur öyle böyle derken bir bakmışsın hepsi geçmiş
ihtimal dahilinde.Senin kedi sana fes takmasın da
valla ben bölünerek çoğalmışım sanki. tek basıma bakıyorum. neyse ki 9. aya girdik. gece 859 kere kalkmasa, günde 7 saat kucakta gezmese iyi kız aslında.Neresine ne değdi bilmiyorum. Hiç belli olmuyor ki. Bazen iki fırt emip sakinleşiyor. Bazen ne yaparsan yapm olmuyor. Üstüna battaniye örtmeme bile izin vermedi. Altında da tek kat pantolon vardı. O haliyle aldım sokakta bağıra bağıra eve gittik. Şu anda da 1.45'ten beri atmadığım takla kalmadı. Tam uyuyacak gibi oluyor, aklına bir şey gelmiş gibi uyanıveriyor. Ben bayılacağım, onun gözler faltaşı. Neye karşıymış alaycı üslüp? Hiç de tek çıkamam. Gelsin onlar da, biz tek başımıza mı yaptık
Bu zamanın bebişleri hep sinirli ne yapıcaz bilmemevet cnm oval şekilde ve çekme
evet cnm doktor azıcık bastırın diodu lenada sinirleniodu
Kolik mi acaba doktora sordunuz mu?karıştı kafam damlayla diyet ne alaka bizim diyetteyken kilo alımımız normaldi kendini öyle şartlandırma doyuyordur sen yine süt arttırımı için bol su iç.ben de büyüdüğünden sütü arttırma için her gün humana arada rezene ve hoşaf içmeye başladım bir de 2 3 litre su.şimdilik fena değilUyandığından beri memede. Boş boş çekiyor artık derim acıdı. Galiba diyet katılaşınca sütün doyuruculuğu gitti. Son birkaç gündür doymuyor gibi ben bunu bütün gece uykusuz kalınca uzun uzun düşünüp yeni buldum. Doktoruyla konuştuk. Bu sefer de damlayı keseceğiz üç gün. Şiksyetler geri gelirse diyeti yavaş yavaş bıraktıracakmış
Yok ya bunun ağlaması normal bir ağlama değil. Krize giriyor, nefesi kesilene kadar bağırıyor kıpkırmızı oluyor
Karışır karışır çünkü düzgün anlatamadım. Bu yeni damlaya tam diyeti katılaştırdıktan bir gün sonra bsşladık. Ağlama krizleri falan azaldı dedik doktora. Damlanın mı yoksa diyetin mi etkisi anlayabilmek için damlayı üç gün kesin dedi. Kesmez olaydık. Damladan mı tesadüf mü bilmiyorum. Bugün şaftımızı kaydırdı. Ağlama krizi üstüne ağlama krizi. Bir türlü sakinleşmedi, ishali de bir anda arttı. Tesadüf mü oldu bilmiyorum. Doktoruna yazdık damlayı verin dedi. Bazen boşuna diyet yapıyormuşum gibi geliyor. Bize net bir şey demediler biz de sormadık ama muhtemelen kolik. Alerjisi olan bebeklerde rezene önerilmiyor diye biliyorum ama ben mi yanlış hatırlıyorumKolik mi acaba doktora sordunuz mu?karıştı kafam damlayla diyet ne alaka bizim diyetteyken kilo alımımız normaldi kendini öyle şartlandırma doyuyordur sen yine süt arttırımı için bol su iç.ben de büyüdüğünden sütü arttırma için her gün humana arada rezene ve hoşaf içmeye başladım bir de 2 3 litre su.şimdilik fena değil