- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.201
selam cnm iyiyiz sen nasılsınKızlar selam uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz?
Beni sorarsanız hemen anlatayım benim oğlanda böbrek genişlemesi çıktı 28. Haftada. Bakıyorum hep detaylı ultrasonda çıkmış bizim yeni çıktı var mı etrafınızda bu durumu yaşayan çok tedirgin oldum
kan verdinmi katroşGünaydın beybilerHepimiz için mikemmel bir gün olsun
Evet kuzu az önce verdim 10.30da. 2 saate çıkar dediler, inş güzel bir sonuç çıkar bana dua edinkan verdinmi katroş
hadi inşallah şansın bol olsun cnmEvet kuzu az önce verdim 10.30da. 2 saate çıkar dediler, inş güzel bir sonuç çıkar bana dua edin
Sonuç inşallah beklediğimiz gibi olursa bize ilk defa haber veriyor gibi haber ver taam mı? Test at sizce hamile miyim deEvet kuzu az önce verdim 10.30da. 2 saate çıkar dediler, inş güzel bir sonuç çıkar bana dua edin
Evet diyet işe yaramazsa daha da genişletiyorlar.ishal geçerse içlerinden birine alerjisi var demektir..gerçi ben doktora gitmeden deneye deneye onları kestim yumurta susam dana eti yiyince kan oluyordu.her şeyi kesince rahatlamıştı biraz sizinde işe yarar inşallah.her şeyin ilacı zaman şimdi sana zor geçiyordur ama bir iki aya her şey düzelecek inşallahDusunceBulutu Diyette yasaklara dana eti, yumurta, tahin ve susam eklendi. Bir hafta da böyle devam
İnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandırEvet diyet işe yaramazsa daha da genişletiyorlar.ishal geçerse içlerinden birine alerjisi var demektir..gerçi ben doktora gitmeden deneye deneye onları kestim yumurta susam dana eti yiyince kan oluyordu.her şeyi kesince rahatlamıştı biraz sizinde işe yarar inşallah.her şeyin ilacı zaman şimdi sana zor geçiyordur ama bir iki aya her şey düzelecek inşallah
Bizde de vardi cnm, hala var ama buyumuyor sadece kontrol ediliyor. Diger kontrol 6. Ayda. Kafaya takilacak bir durum degil, ne kdr dedi ölçüsünü doktor?selam cnm iyiyiz sen nasılsın
böbrek genişlemesi genelde erkek bebeklerde görünüyor ve geçiyor..
böyle bişeyi yanlış hatırlıyor olabilirm amadayler dayler yaşamıştı sanırım
annen nasıl
Hadi hayırlısi inşallahEvet kuzu az önce verdim 10.30da. 2 saate çıkar dediler, inş güzel bir sonuç çıkar bana dua edin
İnşallahİnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandır
inşallah gazdandır neoşumİnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandır
Gazdandir kuzum, iyi düşünİnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandır
Hayatım çok tuhaf durumdayım. İşlerim çok yoğun. Pacamdan her yerimden iş akıyor. Ona rağmen herşeye kosturuyorum. Adliyede kına ve doğum günü yaptıkgünaydın kızlar
Paresilaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben bu kızla her türlü görüşüyorum ama buraya yazmasam dayanamıorum
Sen şimdi bıraktın mı diyeti? Bugün bir hafta oldu diyete başlayalı. Hiçbir değişiklik yok diye dedi ki "Bu yeni çıkardığımız besinlerle de biraz deneyelim bakalım. Yine bir şey değişmezse diyeti bırakırsın dediEvet diyet işe yaramazsa daha da genişletiyorlar.ishal geçerse içlerinden birine alerjisi var demektir..gerçi ben doktora gitmeden deneye deneye onları kestim yumurta susam dana eti yiyince kan oluyordu.her şeyi kesince rahatlamıştı biraz sizinde işe yarar inşallah.her şeyin ilacı zaman şimdi sana zor geçiyordur ama bir iki aya her şey düzelecek inşallah
İnşallahgazdandır bence iyi düşünelim iyi olsun.benim kızda yememe dikkat etmeme rağmen çok gazlıydı kimyon çayı içtikçe kendi kendine pırt pırt çıkartıyordu.hava yutuyorlar sanırım ya da ayaktan üşütüyoruz bebeğe geçiyor
inşallah gazdandır neoşum
iyi haberlerle..
Gazmış. Hatta o kadar çok gaz ki kadın "Gazdan karaciğeri göremiyorum" dedi. Ya bu gazını çıkarıyor aslında ama o kadar çok ki bir sürü çıkarıyor. İçi hala gaz dolu. Enzim eksikliği çıkmamasına rağmen Relactaz damla verdi, eski gaz giderici damlayı kestiGazdandir kuzum, iyi düşün
önceden de yazmıştım doktor nokta kadar kan önemsemiyoruz diyince kendi kendime diyeti bıraktım.tabi peynir ve süt içeren şeyleri çok yiyince kan artıyor o yüzden haftaya gidince diyete yine başlıyım mı diye sorucam.senin diyette biter umarım..poposunda çatlak var mı baktılar mı? İnşallah yeni damlası işe yarar.gaz birikmeden sürekli pıt pıt vurursun ya da yüzüstü yatırırsınSen şimdi bıraktın mı diyeti? Bugün bir hafta oldu diyete başlayalı. Hiçbir değişiklik yok diye dedi ki "Bu yeni çıkardığımız besinlerle de biraz deneyelim bakalım. Yine bir şey değişmezse diyeti bırakırsın dedi
Gazmış. Hatta o kadar çok gaz ki kadın "Gazdan karaciğeri göremiyorum" dedi. Ya bu gazını çıkarıyor aslında ama o kadar çok ki bir sürü çıkarıyor. İçi hala gaz dolu. Enzim eksikliği çıkmamasına rağmen Relactaz damla verdi, eski gaz giderici damlayı kesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?