• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz?
Beni sorarsanız hemen anlatayım benim oğlanda böbrek genişlemesi çıktı 28. Haftada. Bakıyorum hep detaylı ultrasonda çıkmış bizim yeni çıktı var mı etrafınızda bu durumu yaşayan çok tedirgin oldum 😢

Kızlar selam uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz?
Beni sorarsanız hemen anlatayım benim oğlanda böbrek genişlemesi çıktı 28. Haftada. Bakıyorum hep detaylı ultrasonda çıkmış bizim yeni çıktı var mı etrafınızda bu durumu yaşayan çok tedirgin oldum 😢
selam cnm iyiyiz sen nasılsın
böbrek genişlemesi genelde erkek bebeklerde görünüyor ve geçiyor..
böyle bişeyi yanlış hatırlıyor olabilirm ama dayler dayler dayler dayler yaşamıştı sanırım
annen nasıl

DusunceBulutu DusunceBulutu Diyette yasaklara dana eti, yumurta, tahin ve susam eklendi. Bir hafta da böyle devam
Evet diyet işe yaramazsa daha da genişletiyorlar.ishal geçerse içlerinden birine alerjisi var demektir..gerçi ben doktora gitmeden deneye deneye onları kestim yumurta susam dana eti yiyince kan oluyordu.her şeyi kesince rahatlamıştı biraz sizinde işe yarar inşallah.her şeyin ilacı zaman şimdi sana zor geçiyordur ama bir iki aya her şey düzelecek inşallah 🤲🏻

Evet diyet işe yaramazsa daha da genişletiyorlar.ishal geçerse içlerinden birine alerjisi var demektir..gerçi ben doktora gitmeden deneye deneye onları kestim yumurta susam dana eti yiyince kan oluyordu.her şeyi kesince rahatlamıştı biraz sizinde işe yarar inşallah.her şeyin ilacı zaman şimdi sana zor geçiyordur ama bir iki aya her şey düzelecek inşallah 🤲🏻
İnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandır

selam cnm iyiyiz sen nasılsın
böbrek genişlemesi genelde erkek bebeklerde görünüyor ve geçiyor..
böyle bişeyi yanlış hatırlıyor olabilirm ama dayler dayler dayler dayler yaşamıştı sanırım
annen nasıl
Bizde de vardi cnm, hala var ama buyumuyor sadece kontrol ediliyor. Diger kontrol 6. Ayda. Kafaya takilacak bir durum degil, ne kdr dedi ölçüsünü doktor? Balkiz94 Balkiz94
Evet kuzu az önce verdim 10.30da. 2 saate çıkar dediler, inş güzel bir sonuç çıkar bana dua edin 🥺
Hadi hayırlısi inşallah 😍

İnşallah bir an önce düzelir ya mahvoldu çocuk. Karnı da çok şiş. Bugün karın ultrasonu çekilecek. İnşallah sadece gazdandır
İnşallah:( gazdandır bence iyi düşünelim iyi olsun.benim kızda yememe dikkat etmeme rağmen çok gazlıydı kimyon çayı içtikçe kendi kendine pırt pırt çıkartıyordu.hava yutuyorlar sanırım ya da ayaktan üşütüyoruz bebeğe geçiyor

günaydın kızlar :KK37::KK37::KK37::KK37:

Paresilaaa Paresilaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK70:

ya ben bu kızla her türlü görüşüyorum ama buraya yazmasam dayanamıorum :KK70:
Hayatım çok tuhaf durumdayım. İşlerim çok yoğun. Pacamdan her yerimden iş akıyor. Ona rağmen herşeye kosturuyorum. Adliyede kına ve doğum günü yaptık 🤣🤣 ctesi İstanbul'da nikah ve akşama Ankara'da düğün var günü birlik gidip geleceğim. Grip olmuşum. Eşimin beli çok ağrıyor. Adamın üzerine çok mu gidiyorum bilmiyorum 🙈🙈🙈
Siz de ne var ne yok bakalım fıstık
Katre_g Katre_g
Moralini hiç bozma nolur bir bakmışsın artmış ve düzene girmiş. Ben inanıyorum ki düzgün artışı göreceksin 🤲🏻🤲🏻

Sen şimdi bıraktın mı diyeti? Bugün bir hafta oldu diyete başlayalı. Hiçbir değişiklik yok diye dedi ki "Bu yeni çıkardığımız besinlerle de biraz deneyelim bakalım. Yine bir şey değişmezse diyeti bırakırsın dedi
İnşallah:KK43: gazdandır bence iyi düşünelim iyi olsun.benim kızda yememe dikkat etmeme rağmen çok gazlıydı kimyon çayı içtikçe kendi kendine pırt pırt çıkartıyordu.hava yutuyorlar sanırım ya da ayaktan üşütüyoruz bebeğe geçiyor
inşallah gazdandır neoşum
iyi haberlerle..
Gazdandir kuzum, iyi düşün ❤️
Gazmış. Hatta o kadar çok gaz ki kadın "Gazdan karaciğeri göremiyorum" dedi. Ya bu gazını çıkarıyor aslında ama o kadar çok ki bir sürü çıkarıyor. İçi hala gaz dolu. Enzim eksikliği çıkmamasına rağmen Relactaz damla verdi, eski gaz giderici damlayı kesti

Sen şimdi bıraktın mı diyeti? Bugün bir hafta oldu diyete başlayalı. Hiçbir değişiklik yok diye dedi ki "Bu yeni çıkardığımız besinlerle de biraz deneyelim bakalım. Yine bir şey değişmezse diyeti bırakırsın dedi

Gazmış. Hatta o kadar çok gaz ki kadın "Gazdan karaciğeri göremiyorum" dedi. Ya bu gazını çıkarıyor aslında ama o kadar çok ki bir sürü çıkarıyor. İçi hala gaz dolu. Enzim eksikliği çıkmamasına rağmen Relactaz damla verdi, eski gaz giderici damlayı kesti
önceden de yazmıştım doktor nokta kadar kan önemsemiyoruz diyince kendi kendime diyeti bıraktım.tabi peynir ve süt içeren şeyleri çok yiyince kan artıyor o yüzden haftaya gidince diyete yine başlıyım mı diye sorucam.senin diyette biter umarım..poposunda çatlak var mı baktılar mı? İnşallah yeni damlası işe yarar.gaz birikmeden sürekli pıt pıt vurursun ya da yüzüstü yatırırsın

Back