• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykümselam. Bizden de söyle
Bu gece uyuyamadı. Emdi emdi ağladı, ne derdi var anlayamıyorum. Diyete de devam ediyorum ama hala ishal, hala yeşil. Yetmedi üstüne gece benim kanamam başladı tekrar. Regl mi oldum başka bir problem mi var anlamadım
dr kontrolünüz ne zaman

günaydın herkese :KK37::KK37:

N Neal yakuşuklu irkekimiz nasıl oldu
Katre_g Katre_g cnm iyimisin-iz

kızlar @olive_bluto ve @MNbeyaz ın hepinize selamı var :KK37::KK37::KK37:
Bizden de selam söyle yavru. Ya ben beta değerlerimle kafa yemiş durumdayım. Onlarla uğraşıyorum o yüzden buralara pek girmemeye çalışıyorum, çünkü kafayı sıyırmak üzereyim sağlıklı mı değil mi anlıcam diye 🙄
Sende ne var ne yok kuşum?
Aleykümselam. Bizden de söyle
Bu gece uyuyamadı. Emdi emdi ağladı, ne derdi var anlayamıyorum. Diyete de devam ediyorum ama hala ishal, hala yeşil. Yetmedi üstüne gece benim kanamam başladı tekrar. Regl mi oldum başka bir problem mi var anlamadım
Adet için erken mi ki acaba 🤔 gerçi kiminin de erken geliyormuş galiba. Doktoruna sordun mu 😳

dr kontrolünüz ne zaman
Ay sonunda
Bizden de selam söyle yavru. Ya ben beta değerlerimle kafa yemiş durumdayım. Onlarla uğraşıyorum o yüzden buralara pek girmemeye çalışıyorum, çünkü kafayı sıyırmak üzereyim sağlıklı mı değil mi anlıcam diye 🙄

Adet için erken mi ki acaba 🤔 gerçi kiminin de erken geliyormuş galiba. Doktoruna sordun mu 😳
Bir işimiz de normal olsun ya. Gece başladı soramadım ki. Kadına da ne diyeceğim onu da bilmiyorum kanama rengi mi tarif edeceğim

kafayı yiyecek durum yk kuzum
keseyi görmeden anlamazsın ki
ama değerlerin gayet güzel.. sorun yokki değerlerinde

Ay sonunda

Bir işimiz de normal olsun ya. Gece başladı soramadım ki. Kadına da ne diyeceğim onu da bilmiyorum kanama rengi mi tarif edeceğim
Tarif etcen tabi kadın yorum yapar renkten bence
kafayı yiyecek durum yk kuzum
keseyi görmeden anlamazsın ki
ama değerlerin gayet güzel.. sorun yokki değerlerinde
Kuzu 5. Gün 10.40, 7.gün 34.75, 9. Gün 55.84 çıktı. Son artış biraz düşük geldi bana. Hastaneyle görüştüm artışlarınız güzel, beklediğimiz değerin biraz altında değeriniz. Ama test gününüz aslında 10.gün siz 9. Günü yolladınız falan dedi. Yarın yine tekrarlıcam ama kafam karıştı işte. Zor yoldan elde edilen bir gebelik olmasa belki böyle düşünmezdim bilmiyorum ki 🤷🏼‍♀️ umarım sadece kuruntu yapıyorumdur 🙄

Kuzu 5. Gün 10.40, 7.gün 34.75, 9. Gün 55.84 çıktı. Son artış biraz düşük geldi bana. Hastaneyle görüştüm artışlarınız güzel, beklediğimiz değerin biraz altında değeriniz. Ama test gününüz aslında 10.gün siz 9. Günü yolladınız falan dedi. Yarın yine tekrarlıcam ama kafam karıştı işte. Zor yoldan elde edilen bir gebelik olmasa belki böyle düşünmezdim bilmiyorum ki 🤷🏼‍♀️ umarım sadece kuruntu yapıyorumdur 🙄
Yazdım şimdi doktora. Bu regl mi yoksa erken gelmemi gerektiren bir durum mu diye. Regl olmuş olabilirsin dedi :/ Çok erken yav. Hani süt koruyordu. Bir şeyimiz de normal olmasın mı?

90 60 90 60 bu kızzzııı kiiim yaratmış? %60 artmış. Her şey yolundadır inşallah. Bebişe negatif enerji yollamayalım pls

bence değerler gayet güzel cnm

N Neal analık ne zor kendi derdine mi düşecesiiin bebenin derdine mii . Şu havaların kasvetinden bk gibi herşey şu bahar bi gelsin herşey yoluna girsin be🥺

Katre_g Katre_g Değer artışı gayet güzel. Bizim bebeler sence bizi ohh be dedirtecek olsaydı bu kadar zor gelirlermiydi? Heyecan yaratıyo sıpalar. Yarın güzel bi artışla selam anne diyecek inşallah☺️

Aklım fikrim regl olmuş baluuş önce gelmesin diye beklerdik şimdi gelsin diye ahsjhshs bebeler bize kafayı yedirtecek🥲

Size ne oldu anlatmak ister misin🥺
ay cukom doğuruncada dertler bitmiyor...
bu sağlıkçılarda hep aklımızda acaba? soru işaretini bırakıyor

N Neal analık ne zor kendi derdine mi düşecesiiin bebenin derdine mii . Şu havaların kasvetinden bk gibi herşey şu bahar bi gelsin herşey yoluna girsin be🥺

Katre_g Katre_g Değer artışı gayet güzel. Bizim bebeler sence bizi ohh be dedirtecek olsaydı bu kadar zor gelirlermiydi? Heyecan yaratıyo sıpalar. Yarın güzel bi artışla selam anne diyecek inşallah☺️
Gerçekten ben de havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Sanki havalar düzelince her şey yoluna girecekmiş gibi

ay cukom doğuruncada dertler bitmiyor...
bu sağlıkçılarda hep aklımızda acaba? soru işaretini bırakıyor

Yaa onlar hep en kötüyü söylüyorlar malesef🥺 o yüzden herşey düzelir umarım 🤲🏼❤️
Gerçekten ben de havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Sanki havalar düzelince her şey yoluna girecekmiş gibi

Yaa dimii termosumuza çay koyup gidip sahilde akşam ince hırkayla oturup etrafı izlemeyi hayal edince bile herşey düzeliyor🥲❤️

Back