- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.101
Hayırlısıyla sağlıkla inşallahBizim süreç resmen aynı gibibenim şimdi saat 12yi geçtiği için opu olalı 7 gün olmuş olcak. 4-5 güne regl gelse , mayıs başı ikinci regl gelse benimde mayıs ortası- sonu gibi falan olur herhalde. Sonumda sana benzesin neoş ilkte tutsun inşallah
Yemek yapmak için tezgaha et koymuştum. Az sonra bi geldim, çiğ et bi yerde, etin dişina sardığım poşet bir yerde, kedi de yanında.Iyiyim askom cok sukur❤❤ kedilerle yuvarlanip gidiyoruzpazar gunu pamuksu podyuma cikiyor bize sans dileyin❤❤
Benim kucukte kulak pamuklarina hasta, bak kulak pamugu diyorum oyle yenecek bir sey degil. Sabah aksam cop karistirip bulup çıkarıyor, banyodaki kucuk kovayi kullanamiyoruz, o bos kalincada mutfaktakine sardı, nasil çıkarıyor hiç bilmiyorum. İllallah ettim bende inan kapilari kapali tutuyoruz artik çöpe girmesin diye. Bu kediler bir seyi istemeye dursun oyle yada boyle elde ediyorlarYemek yapmak için tezgaha et koymuştum. Az sonra bi geldim, çiğ et bi yerde, etin dişina sardığım poşet bir yerde, kedi de yanında.
Sonra eti çöpe attım, bir saat sonra yine aynı manzara. Sonra diğer çöpe attım.
Bu sabah bi kalktım yine aynı manzara.
Bir kedi kapağı olan plastik bit çöp kutusunun içine nasıl girer. Poşeti olan eti nasıl tezgaha çıkıp halıya atabilir ve didikler. Yemin ederim çıldırmama ramak kaldı.
Kız gece 8 kere kalktı. Uyuyup uyanmaktan sersem oldum. Bi de sabah onu görünce varyaaBenim kucukte kulak pamuklarina hasta, bak kulak pamugu diyorum oyle yenecek bir sey degil. Sabah aksam cop karistirip bulup çıkarıyor, banyodaki kucuk kovayi kullanamiyoruz, o bos kalincada mutfaktakine sardı, nasil çıkarıyor hiç bilmiyorum. İllallah ettim bende inan kapilari kapali tutuyoruz artik çöpe girmesin diye. Bu kediler bir seyi istemeye dursun oyle yada boyle elde ediyorlar
Oyyy hadi hayırlısı, inşallah saglikla kavusacaksiniz minnosunla, icimden kız gecti hattaKızlar helllööööö
Ben dayanamayıp 5. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm, 5. Gün kan sonucum 10.40 çıktı. Bugün 7. Günüm kan verdim. 34.75 çıktı
Ben hala inanamıyorum durumainşallah benimki sağlıkla ilerler darısı da isteyen tüm arkadaşlarımızın başına olur
Bi dahakine derse 1 cuval panc iğnesiynen gelceksin mecbirrrZorunlu olan ney hocaaağm? Punch iğnem yok mesela, o zorunlu muuağ?
Ayyy ne yalan söylim benim de hep içim kız istiyorOyyy hadi hayırlısı, inşallah saglikla kavusacaksiniz minnosunla, icimden kız gecti hatta
Kızlar helllööööö
Ben dayanamayıp 5. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm, 5. Gün kan sonucum 10.40 çıktı. Bugün 7. Günüm kan verdim. 34.75 çıktı
Ben hala inanamıyorum durumainşallah benimki sağlıkla ilerler darısı da isteyen tüm arkadaşlarımızın başına olur
Sen hayırdır, gelin mi bakıyorsun kendine?Oyyy hadi hayırlısı, inşallah saglikla kavusacaksiniz minnosunla, icimden kız gecti hatta
Hocaaağm ben o tarihte memlekete gidiyorum. Muafiyet iğnesi getirsem olur muaağ?Bi dahakine derse 1 cuval panc iğnesiynen gelceksin mecbirrr
Kapilari acamiyorsa kapali tut, ben careyi boyle buldumKız gece 8 kere kalktı. Uyuyup uyanmaktan sersem oldum. Bi de sabah onu görünce varyaa
Oyyy sağlıkla gelsin minnosunKızlar helllööööö
Rabbim gonlune gore versin beybimmBizim süreç resmen aynı gibibenim şimdi saat 12yi geçtiği için opu olalı 7 gün olmuş olcak. 4-5 güne regl gelse , mayıs başı ikinci regl gelse benimde mayıs ortası- sonu gibi falan olur herhalde. Sonumda sana benzesin neoş ilkte tutsun inşallah
Kızlar helllööööö
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.cukulatam Sıra sendeeeğ
Sen hayırdır, gelin mi bakıyorsun kendine?
Hocaaağm ben o tarihte memlekete gidiyorum. Muafiyet iğnesi getirsem olur muaağ?
Rabbim gonlune gore versin beybimmyavrucuklarin seni bekliyor❤
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.cukulatam Sıra sendeeeğ
Sen hayırdır, gelin mi bakıyorsun kendine?
Hocaaağm ben o tarihte memlekete gidiyorum. Muafiyet iğnesi getirsem olur muaağ?
Oyyy sağlıkla gelsin minnosunhayirli olsun askos gozunuz aydin ❤❤
Ahh kuzumm sağlıkla ilerleyecek inşallah çok şükürrrr
İbşallah neoşum
Amiiin hemşirem inşallahh
Çok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar helllööööö
Ay ağzınıza sağlık kızlarım inş her şey güzel gider. 1.5 yılda sonunda 2. Tüp denememle muradıma ericem inş
cukulatam gruptaki son hamile bayrağı bana geçti bu bayrağı en kısa sürede sana devretmeyi bekliyorum
Çok sağol canım benimÇok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
2 günde 2 katına çıkması gerekiyor ya beta. 3000 olduğunda kese görünüyor. Benim doktorum ona göre hesaplayıp çağırmıştı canımÇok sağol canım beniminş bir kese de göreyim senin gibi sen keseye ne zaman baktırmıştın?
500e razıyım ben hiç 500e yaptırmadım500 civarıydı geçenlerde baktık biz de
kızzzzzzzzzz pamuksuyu nere götürdünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnIyiyim askom cok sukur❤❤ kedilerle yuvarlanip gidiyoruzpazar gunu pamuksu podyuma cikiyor bize sans dileyin❤❤
kız senin gittiğin hastane 2 dene koyuyor diye biliyordum benİnşallah ya
Benim hastanede 2 koymuyolar baluş 1 tane o yüzden. İnşallah geçer hızlıca süreç
Bizi terketmeyenlere kocaman kalp
Buranın bütün yükünü üzerime yıkıp gittiniz? Doğuran gidiyor bu nedir ya üfff! Böyle miydi bu atar? Neal Magazin Servisi sunar
Eki Görüntüle 3029734
gözün aydın cukommmmmmmmBu arada benim embriyocuklardan 4 tanesi dondurulcak durumdaymış dondurduk çok şükür. Hatta 3tü, 1 tanesi sonradan gelişmiş onuda dondurmuşlar. 1 tanesi 1. Kalite, diğerleri orta kaliteymiş. Şimdi gelsin mayıs ayı!
gid mirninggggggg bulutummmmmm,Good morning
eee benm sakalım yokki sözüm dinlensinKızlar helllööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?