• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hayırlısıyla sağlıkla alsın kucağına. Söyle bize de uğrasın, tebrik edelim. Kıııız @olive_bluto

Hani punch?
Yuregimde 🤣🤣🤣
cnmmm gözünüz aydın sağlıkla kucağına al inşallah
sende baya uğraştın emek ettin..
ne sınavın var kız

N Neal dayler dayler dayler dayler gözünüz aydın :KK70: aşirete biri daha eklendi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Viy viy viy, diley dileyyy, pasalarimiz cogaldi heee? Hahshshdh
Amin kuşum 😍 iş sağlığı güvenliği uzmanlık sınavı canım.

dayler dayler dayler dayler N Neal nasıl ayrıcalıklı mı kızlar pipili annesi olmak 😀😀
Aaaa elbetteee, aksini dusunmen bizi üzer ahhdshhr
Saka bir yana, saglikla kavusun insallahhhh 🥰❤️🙏
şansn bol olsun
minnoşun sana şans getirsin

kız pipili annesi oluosan o sünnet düğünündeki saçlardan yapmak zorundasn diyim ben sana :KK70:
N Neal ve dayler dayler dayler dayler pişti olmamak için
biri sim attıracak
ötekisi saçını inci tokalarla dolduracak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sen de orda hasetlen anca hıh. Ahgdhshd

Hello canlarım benim yumuşlar hepsi 4. Günde 6’sıda. Yarın dondurulcaklar çünkü karnım su toplamış, 2 ay ara veriyoruz. Rahim dinlendirmede yapalım dedi. 2 ay sonra inşallah transfer gerçekleşecek❤️
Yaaaa aşırı sevindim cukommm
6 tane yumoşçukkkk
Benimde 5 tsneydi 2 transfer etmiştik
3 kalmştı
Sen ne düşünüosn? Çiftmi tekmi
Kuzum geç olsn güç olmasn 2 ay dediğin hemen geçer

Ben hep burdayım ya di mi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. agshhs
Bebo hala ishal. Tahlil sonucuna alerji olabilir dedi doktoru. Beni diyete soktu
Sen eskiden hep burdaydın sayn pipili anası :D
O değilde geçmiş olsn :(

Sana helal neoş 👍🏻 Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bu aralar pek aktif diil sanki selam çakıp herkesim derdini dinleyip gidiyo hahshsj sen neler yapıyosun baluş lenoş nasıl❤️

Ya onun totosunu yiyim, diyet miii en sevmediğim. Anne olunca buda yapılıyo demekki🥲 Hadi inşallah neye alerjisi varsa çıkar ortayada kolaylarsınız. Benim yiğenimin inek sütüne alerjisi vardı mesela, şuan 6 yaşında geçti gitti ama.
Kızzz ben hep burdsym ama siz olmaync cıkıorm :(
Geliorm hepinizi etiketlierek ancak ağznzdsn laf alıorm :(

Ya onun totosunu yiyim, diyet miii en sevmediğim. Anne olunca buda yapılıyo demekki🥲 Hadi inşallah neye alerjisi varsa çıkar ortayada kolaylarsınız. Benim yiğenimin inek sütüne alerjisi vardı mesela, şuan 6 yaşında geçti gitti ama.
6 yaşında mı geçti yani 🙄 Çok zor ya fazla dayanamam gibi
Bunları not aldım. Ben acemiyim bana yardımcı olacaksınız artık 😀
Tabii tabii çok emin ellerdesin. Kendini ekibimize bırak 🤣🤣
Ya Allaallaaa bizi punch'larından mahrum mu bırakacaksın yani? Hayırdır cnms? Davetiye mi gönderelim?
Sen de orda hasetlen anca hıh. Ahgdhshd
Çekemeyen anten de taksın mı kız? ahshshjd
Sen eskiden hep burdaydın sayn pipili anası :KK70:
O değilde geçmiş olsn :KK43:
Ben hala hep buradayım 😎
Sağ ol sağ ol sağ ol. İnşallah geçer
Kızzz ben hep burdsym ama siz olmaync cıkıorm :KK43:
Geliorm hepinizi etiketlierek ancak ağznzdsn laf alıorm :KK43:
"Sen hariç" de

Ya Allaallaaa bizi punch'larından mahrum mu bırakacaksın yani? Hayırdır cnms? Davetiye mi gönderelim?

Ben hala hep buradayım 😎

"Sen hariç" de
Pançlarindan derken? Daha yeni basladim ve elimde bitmis 1 adet bile yok ahdhshdh

Anten de taksin, rısiiiivır da, efenime soyleyim ağlasın filan ahdhshhd

Kendini böyle şartlama olursun kendiliğinden inşallah
İnşallah ya🤲🏼
Yaaaa aşırı sevindim cukommm
6 tane yumoşçukkkk
Benimde 5 tsneydi 2 transfer etmiştik
3 kalmştı
Sen ne düşünüosn? Çiftmi tekmi
Kuzum geç olsn güç olmasn 2 ay dediğin hemen geçer

Sen eskiden hep burdaydın sayn pipili anası :KK70:
O değilde geçmiş olsn :KK43:

Kızzz ben hep burdsym ama siz olmaync cıkıorm :KK43:
Geliorm hepinizi etiketlierek ancak ağznzdsn laf alıorm :KK43:
Benim hastanede 2 koymuyolar baluş 1 tane o yüzden. İnşallah geçer hızlıca süreç 😍
Bizi terketmeyenlere kocaman kalp❤️❤️❤️

Ben hala hep buradayım 😎

"Sen hariç" de

Bilmiyorumki kaç yaşında geçti kuzu 🥲

Buranın bütün yükünü üzerime yıkıp gittiniz? Doğuran gidiyor bu nedir ya üfff! Böyle miydi bu atar? Neal Magazin Servisi sunar

8C811888-5765-4974-87FE-CF96DF302970.jpeg

Bu arada benim embriyocuklardan 4 tanesi dondurulcak durumdaymış dondurduk çok şükür. Hatta 3tü, 1 tanesi sonradan gelişmiş onuda dondurmuşlar. 1 tanesi 1. Kalite, diğerleri orta kaliteymiş. Şimdi gelsin mayıs ayı!

Aiiiy bunu bende gördüm neoş. Biz yanlış yaptık evlenmeden yapcaktık bebeyi o zaman oluyo demekki ahshshsh
Evet bunu her seferinde tasdikliyoruz
Bu arada benim embriyocuklardan 4 tanesi dondurulcak durumdaymış dondurduk çok şükür. Hatta 3tü, 1 tanesi sonradan gelişmiş onuda dondurmuşlar. 1 tanesi 1. Kalite, diğerleri orta kaliteymiş. Şimdi gelsin mayıs ayı!
Çok şüküüür. Benim de mayıs sonunda olacaktı transfer ama regl geç gelip rahim duvarı da kalınlaşmayınca haziran başına sarktı

Çok şüküüür. Benim de mayıs sonunda olacaktı transfer ama regl geç gelip rahim duvarı da kalınlaşmayınca haziran başına sarktı

Bizim süreç resmen aynı gibi😍 benim şimdi saat 12yi geçtiği için opu olalı 7 gün olmuş olcak. 4-5 güne regl gelse , mayıs başı ikinci regl gelse benimde mayıs ortası- sonu gibi falan olur herhalde. Sonumda sana benzesin neoş ilkte tutsun inşallah ❤️

Back