• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim askom cok sukur❤❤ kedilerle yuvarlanip gidiyoruz🤣🤣 pazar gunu pamuksu podyuma cikiyor bize sans dileyin❤❤
Yemek yapmak için tezgaha et koymuştum. Az sonra bi geldim, çiğ et bi yerde, etin dişina sardığım poşet bir yerde, kedi de yanında.
Sonra eti çöpe attım, bir saat sonra yine aynı manzara. Sonra diğer çöpe attım.
Bu sabah bi kalktım yine aynı manzara.
Bir kedi kapağı olan plastik bit çöp kutusunun içine nasıl girer. Poşeti olan eti nasıl tezgaha çıkıp halıya atabilir ve didikler. Yemin ederim çıldırmama ramak kaldı.

Yemek yapmak için tezgaha et koymuştum. Az sonra bi geldim, çiğ et bi yerde, etin dişina sardığım poşet bir yerde, kedi de yanında.
Sonra eti çöpe attım, bir saat sonra yine aynı manzara. Sonra diğer çöpe attım.
Bu sabah bi kalktım yine aynı manzara.
Bir kedi kapağı olan plastik bit çöp kutusunun içine nasıl girer. Poşeti olan eti nasıl tezgaha çıkıp halıya atabilir ve didikler. Yemin ederim çıldırmama ramak kaldı.
Benim kucukte kulak pamuklarina hasta, bak kulak pamugu diyorum oyle yenecek bir sey degil. Sabah aksam cop karistirip bulup çıkarıyor, banyodaki kucuk kovayi kullanamiyoruz, o bos kalincada mutfaktakine sardı, nasil çıkarıyor hiç bilmiyorum. İllallah ettim bende inan kapilari kapali tutuyoruz artik çöpe girmesin diye. Bu kediler bir seyi istemeye dursun oyle yada boyle elde ediyorlar

Benim kucukte kulak pamuklarina hasta, bak kulak pamugu diyorum oyle yenecek bir sey degil. Sabah aksam cop karistirip bulup çıkarıyor, banyodaki kucuk kovayi kullanamiyoruz, o bos kalincada mutfaktakine sardı, nasil çıkarıyor hiç bilmiyorum. İllallah ettim bende inan kapilari kapali tutuyoruz artik çöpe girmesin diye. Bu kediler bir seyi istemeye dursun oyle yada boyle elde ediyorlar
Kız gece 8 kere kalktı. Uyuyup uyanmaktan sersem oldum. Bi de sabah onu görünce varyaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar helllööööö 💜
Ben dayanamayıp 5. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm, 5. Gün kan sonucum 10.40 çıktı. Bugün 7. Günüm kan verdim. 34.75 çıktı 🥰

Ben hala inanamıyorum duruma 😳 inşallah benimki sağlıkla ilerler 🙏🏻 darısı da isteyen tüm arkadaşlarımızın başına olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar helllööööö 💜
Ben dayanamayıp 5. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm, 5. Gün kan sonucum 10.40 çıktı. Bugün 7. Günüm kan verdim. 34.75 çıktı 🥰

Ben hala inanamıyorum duruma 😳 inşallah benimki sağlıkla ilerler 🙏🏻 darısı da isteyen tüm arkadaşlarımızın başına olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Oyyy hadi hayırlısı, inşallah saglikla kavusacaksiniz minnosunla, icimden kız gecti hatta 😍😍😍

Oyyy hadi hayırlısı, inşallah saglikla kavusacaksiniz minnosunla, icimden kız gecti hatta 😍😍😍
Ayyy ne yalan söylim benim de hep içim kız istiyor 🥰 ama artık onca zorluktan sonra sağlıkla devam etsin de başka dileğim yok 🙏🏻 benim embriyom 4. Gün de yavaşlamıştı bir de. Bunca olumsuzluğa rağmen mucize gibi bir şey benim için. Hala inanmakta zorluk çekiyorum 🤗

Kızlar helllööööö 💜

💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. cukulatam cukulatam Sıra sendeeeğ
Sen hayırdır, gelin mi bakıyorsun kendine?
Bi dahakine derse 1 cuval panc iğnesiynen gelceksin mecbirrr
Hocaaağm ben o tarihte memlekete gidiyorum. Muafiyet iğnesi getirsem olur muaağ?

Kızlar helllööööö 💜

Oyyy sağlıkla gelsin minnosun 😍😍 hayirli olsun askos gozunuz aydin ❤❤

Bizim süreç resmen aynı gibi😍 benim şimdi saat 12yi geçtiği için opu olalı 7 gün olmuş olcak. 4-5 güne regl gelse , mayıs başı ikinci regl gelse benimde mayıs ortası- sonu gibi falan olur herhalde. Sonumda sana benzesin neoş ilkte tutsun inşallah ❤️
Rabbim gonlune gore versin beybimm😍 yavrucuklarin seni bekliyor❤

Kızlar helllööööö 💜

Ahh kuzumm sağlıkla ilerleyecek inşallah çok şükürrrr😍😍😍😍😍😍
💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳

Hocaaağm ben o tarihte memlekete gidiyorum. Muafiyet iğnesi getirsem olur muaağ?

İbşallah neoşum❤️❤️❤️
Rabbim gonlune gore versin beybimm😍 yavrucuklarin seni bekliyor❤

Amiiin hemşirem inşallahh😍

💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳

Oyyy sağlıkla gelsin minnosun 😍😍 hayirli olsun askos gozunuz aydin ❤❤

Ahh kuzumm sağlıkla ilerleyecek inşallah çok şükürrrr😍😍😍😍😍😍

İbşallah neoşum❤️❤️❤️

Amiiin hemşirem inşallahh😍

Ay ağzınıza sağlık kızlarım inş her şey güzel gider. 1.5 yılda sonunda 2. Tüp denememle muradıma ericem inş 😍

cukulatam cukulatam gruptaki son hamile bayrağı bana geçti 🤭 bu bayrağı en kısa sürede sana devretmeyi bekliyorum 😍 🥰

Kızlar helllööööö 💜

Çok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah 😍

Ay ağzınıza sağlık kızlarım inş her şey güzel gider. 1.5 yılda sonunda 2. Tüp denememle muradıma ericem inş 😍

cukulatam cukulatam gruptaki son hamile bayrağı bana geçti 🤭 bu bayrağı en kısa sürede sana devretmeyi bekliyorum 😍 🥰

Ay inşallah kuzuu belki benim bekleme süremde kızlardan alırız güzel haberleri😍😍

500 civarıydı geçenlerde baktık biz de
500e razıyım ben hiç 500e yaptırmadım :D
700 küsürdü diye hatırlıorum en son aralık ayında

Iyiyim askom cok sukur❤❤ kedilerle yuvarlanip gidiyoruz🤣🤣 pazar gunu pamuksu podyuma cikiyor bize sans dileyin❤❤
kızzzzzzzzzz pamuksuyu nere götürdünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne ettiniz anlat bakem çabıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

İnşallah ya🤲🏼

Benim hastanede 2 koymuyolar baluş 1 tane o yüzden. İnşallah geçer hızlıca süreç 😍
Bizi terketmeyenlere kocaman kalp❤️❤️❤️
kız senin gittiğin hastane 2 dene koyuyor diye biliyordum ben
eneeeeeeeeeeeeee
neyse tek olsun bizim olsun cukommmmmm

Buranın bütün yükünü üzerime yıkıp gittiniz? Doğuran gidiyor bu nedir ya üfff! Böyle miydi bu atar? Neal Magazin Servisi sunar

Eki Görüntüle 3029734
cukulatam cukulatam mazereti var embriyolarıyla ilgileniyordu
sen doğrudun.. sen ilgilenecen bi süre :D
bende hamile olduğunu düşünenlerdenim
peki bunlar bu yaşta nasıl pat die hamile kalıyorlar onu anlamıoreeeeeeeee
neyimiz eksikti spermimizmi :D

Bu arada benim embriyocuklardan 4 tanesi dondurulcak durumdaymış dondurduk çok şükür. Hatta 3tü, 1 tanesi sonradan gelişmiş onuda dondurmuşlar. 1 tanesi 1. Kalite, diğerleri orta kaliteymiş. Şimdi gelsin mayıs ayı!
gözün aydın cukommmmmmmm
ohh misler gibi embriyolar
hepsi bebe olsun inşallah

gid mirninggggggg bulutummmmmm,
nabeyyyyyyyyyyy

Kızlar helllööööö 💜

eee benm sakalım yokki sözüm dinlensin
hemen gittin karalar bağladın
bebenden acil bir şekilde özür dilemesin bence katroş :D :D :D :D
anne rahminde lab. daha iyi gelişirler... yavaş gelişmiş olabilir emmeeeeeee annesine kavuşunca ışık hızında yola koyulmuş minnoş :D
en önemlisi şu ki sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah

Back