• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuşum 😍 iş sağlığı güvenliği uzmanlık sınavı canım.

dayler dayler dayler dayler N Neal nasıl ayrıcalıklı mı kızlar pipili annesi olmak 😀😀
şansn bol olsun
minnoşun sana şans getirsin

kız pipili annesi oluosan o sünnet düğünündeki saçlardan yapmak zorundasn diyim ben sana :D
N Neal ve dayler dayler dayler dayler pişti olmamak için
biri sim attıracak
ötekisi saçını inci tokalarla dolduracak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tersten bağlamakta mantıklı.sonuç çıkınca yazarsın anne sütüyle hemen atlatır.Bizim kakalarda hep sıvı gibiydi belki alerjide de oluyordur.ama bence de ayaktan almıştır çok hassas oluyorlar ben çorap dahil her şeyi iki kat giydiriyordum bir ay önce terlemeye başlayınca tek kata geçirdim.uyanınca yelek,dışarı çıkarsak da patik giydirmeye devam ediyorum.gerçi ayağından çıkarıyor bir şekilde 🤷🏻‍♀️
5-6 lökosit çıkmış. Gizli kan yok. Doktor iltihap hücresi var, alerjiye bağlı olabilir dedi. Diyet sonucunu haber verin diyor. 10 gün sonra konuşacağız

şansn bol olsun
minnoşun sana şans getirsin

kız pipili annesi oluosan o sünnet düğünündeki saçlardan yapmak zorundasn diyim ben sana :KK70:
N Neal ve dayler dayler dayler dayler pişti olmamak için
biri sim attıracak
ötekisi saçını inci tokalarla dolduracak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Saç işi ben de en alasını yapacağım 😀

İyi canım napayım valla mayısta sınavım var ders çalışıyorum sen napıyosun nasılsın. Bu arada kesinleşti oğlum olacak 😍 çekilin ben erkek anasıyım hahahahha 😀😀
Hadi gözün aydın. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Amin kuşum 😍 iş sağlığı güvenliği uzmanlık sınavı canım.

dayler dayler dayler dayler N Neal nasıl ayrıcalıklı mı kızlar pipili annesi olmak 😀😀
Altın büllüklü diyeceksin. Simleri hazırla. Bir de beyaz giyinmen lazım gelin gibi
AAEE95EF-D008-49A7-BB6B-0EBD7D12A9C1.jpeg

Hello canlarım benim yumuşlar hepsi 4. Günde 6’sıda. Yarın dondurulcaklar çünkü karnım su toplamış, 2 ay ara veriyoruz. Rahim dinlendirmede yapalım dedi. 2 ay sonra inşallah transfer gerçekleşecek❤️
Bende de oldu o. İki ay ertelendi benimki de. Regl oldukça atılıyormuş o sıvı. Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla olur inşallah

Hadi gözün aydın. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Altın büllüklü diyeceksin. Simleri hazırla. Bir de beyaz giyinmen lazım gelin gibi
Eki Görüntüle 3028811

Bende de oldu o. İki ay ertelendi benimki de. Regl oldukça atılıyormuş o sıvı. Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla olur inşallah
Aynen neoşum aynı süreci yaşadık❤️ 2 ay geçiyo mu çabuk bari? Hahahah

Bence test sonucu beklemekten daha zordu. İlk regl çabuk geliyor zaten de ikinciyi beklemek bayağı zordu. Bir de gecikiyormuş o genelde. Öyle olursa merak etme. Benimki 31. gün mü ne başladı

Benim normal döngüm zaten uzun biraz 29-30 🥲 bakalım bu ne zaman gelcek 10 güne falan olursun dedi. Senin çok ağrın olmuşmuydu ben şuan ohss değilim ama riskin var dedi. Dün çok karnım ağrıdı ama kabızlıktan sanmıştım ben. Bugün bişey yok çok şükür

5-6 lökosit çıkmış. Gizli kan yok. Doktor iltihap hücresi var, alerjiye bağlı olabilir dedi. Diyet sonucunu haber verin diyor. 10 gün sonra konuşacağız
Başka doktora da mı gitsen acaba? Yok yere diyet yapmak halsiz düşürüyor 😬 belki de üşüttüğü içindir bir haftaya geçer

Benim normal döngüm zaten uzun biraz 29-30 🥲 bakalım bu ne zaman gelcek 10 güne falan olursun dedi. Senin çok ağrın olmuşmuydu ben şuan ohss değilim ama riskin var dedi. Dün çok karnım ağrıdı ama kabızlıktan sanmıştım ben. Bugün bişey yok çok şükür
Ben ohss oldum. Yumurta toplamadan sonra 3. gün gittik serum verdiler hatta yumurta toplamadan hemen sonra da serum vermişlerdi ama ben bayağı kötüydüm. Anesteziden uyandım sancıdan kıvranıyordum. Ağladım bayağı öyle fena ağrıyordu. Karnım da son birkaç günden itibaren çok şişti

Başka doktora da mı gitsen acaba? Yok yere diyet yapmak halsiz düşürüyor 😬 belki de üşüttüğü içindir bir haftaya geçer
Birkaç gün deneyip bakacağım. Benim hayatık süt ve süt ürünleri üzerine kurulu ya beni ekstra zorlayacak. Zaten birkaç günde etkisini gösterir diye düşünüyorum. 10 gün devam ettirilmesi sanırım istikrarı görmek için. Gerçekten orta vadede düzeliyor mu diye

Üşütmeden olabilir mi diye sordurdum eşime. Alerjiden olabilir demiş

Birkaç gün deneyip bakacağım. Benim hayatık süt ve süt ürünleri üzerine kurulu ya beni ekstra zorlayacak. Zaten birkaç günde etkisini gösterir diye düşünüyorum. 10 gün devam ettirilmesi sanırım istikrarı görmek için. Gerçekten orta vadede düzeliyor mu diye

Üşütmeden olabilir mi diye sordurdum eşime. Alerjiden olabilir demiş
Öyle dene bakalım düzelecek mi :/ süt ürünü her şeyde var zor olur umarım değildir

Ben ohss oldum. Yumurta toplamadan sonra 3. gün gittik serum verdiler hatta yumurta toplamadan hemen sonra da serum vermişlerdi ama ben bayağı kötüydüm. Anesteziden uyandım sancıdan kıvranıyordum. Ağladım bayağı öyle fena ağrıyordu. Karnım da son birkaç günden itibaren çok şişti

Yaaa neyseki geçti gitti çok şükür. Beybin nasıl oldu. Buraya bol bol girip benimle sohbet etmek zorundasınız yoksa 2 ay geçmez bak! Hahahahah

Ben hep burdayım ya di mi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. agshhs
Bebo hala ishal. Tahlil sonucuna alerji olabilir dedi doktoru. Beni diyete soktu

Sana helal neoş 👍🏻 Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bu aralar pek aktif diil sanki selam çakıp herkesim derdini dinleyip gidiyo hahshsj sen neler yapıyosun baluş lenoş nasıl❤️

Ya onun totosunu yiyim, diyet miii en sevmediğim. Anne olunca buda yapılıyo demekki🥲 Hadi inşallah neye alerjisi varsa çıkar ortayada kolaylarsınız. Benim yiğenimin inek sütüne alerjisi vardı mesela, şuan 6 yaşında geçti gitti ama.

Hello canlarım benim yumuşlar hepsi 4. Günde 6’sıda. Yarın dondurulcaklar çünkü karnım su toplamış, 2 ay ara veriyoruz. Rahim dinlendirmede yapalım dedi. 2 ay sonra inşallah transfer gerçekleşecek❤️
Çok iyi sayı inşallah kaliteleri de güzel olsun 😍 bir haftaya 1. adeti olursun büyük ihtimal. Neal’in dediği gibi 2. adet gelmek bilmiyor ben adet söktürücü ilaç kullanarak olmuştum.

Çok iyi sayı inşallah kaliteleri de güzel olsun 😍 bir haftaya 1. adeti olursun büyük ihtimal. Neal’in dediği gibi 2. adet gelmek bilmiyor ben adet söktürücü ilaç kullanarak olmuştum.

Amin inşallahhhh❤️ Ay bende söktürücü içerim en kötü napalım🙈 insan süreç hızlı ilerlesin istedikçe bişeyler çıkıyo😂 hayırlısı böyleymiş

Back