- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.061
şansn bol olsunAmin kuşumiş sağlığı güvenliği uzmanlık sınavı canım.
dayler dayler N Neal nasıl ayrıcalıklı mı kızlar pipili annesi olmak
5-6 lökosit çıkmış. Gizli kan yok. Doktor iltihap hücresi var, alerjiye bağlı olabilir dedi. Diyet sonucunu haber verin diyor. 10 gün sonra konuşacağızTersten bağlamakta mantıklı.sonuç çıkınca yazarsın anne sütüyle hemen atlatır.Bizim kakalarda hep sıvı gibiydi belki alerjide de oluyordur.ama bence de ayaktan almıştır çok hassas oluyorlar ben çorap dahil her şeyi iki kat giydiriyordum bir ay önce terlemeye başlayınca tek kata geçirdim.uyanınca yelek,dışarı çıkarsak da patik giydirmeye devam ediyorum.gerçi ayağından çıkarıyor bir şekilde
Saç işi ben de en alasını yapacağımşansn bol olsun
minnoşun sana şans getirsin
kız pipili annesi oluosan o sünnet düğünündeki saçlardan yapmak zorundasn diyim ben sana
N Neal vedayler dayler pişti olmamak için
biri sim attıracak
ötekisi saçını inci tokalarla dolduracak
Hadi gözün aydın. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallahİyi canım napayım valla mayısta sınavım var ders çalışıyorum sen napıyosun nasılsın. Bu arada kesinleşti oğlum olacakçekilin ben erkek anasıyım hahahahha
Altın büllüklü diyeceksin. Simleri hazırla. Bir de beyaz giyinmen lazım gelin gibiAmin kuşumiş sağlığı güvenliği uzmanlık sınavı canım.
dayler dayler N Neal nasıl ayrıcalıklı mı kızlar pipili annesi olmak
Bende de oldu o. İki ay ertelendi benimki de. Regl oldukça atılıyormuş o sıvı. Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla olur inşallahHello canlarım benim yumuşlar hepsi 4. Günde 6’sıda. Yarın dondurulcaklar çünkü karnım su toplamış, 2 ay ara veriyoruz. Rahim dinlendirmede yapalım dedi. 2 ay sonra inşallah transfer gerçekleşecek
Aynen neoşum aynı süreci yaşadıkHadi gözün aydın. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Altın büllüklü diyeceksin. Simleri hazırla. Bir de beyaz giyinmen lazım gelin gibi
Eki Görüntüle 3028811
Bende de oldu o. İki ay ertelendi benimki de. Regl oldukça atılıyormuş o sıvı. Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla olur inşallah
Bence test sonucu beklemekten daha zordu. İlk regl çabuk geliyor zaten de ikinciyi beklemek bayağı zordu. Bir de gecikiyormuş o genelde. Öyle olursa merak etme. Benimki 31. gün mü ne başladıAynen neoşum aynı süreci yaşadık2 ay geçiyo mu çabuk bari? Hahahah
Bence test sonucu beklemekten daha zordu. İlk regl çabuk geliyor zaten de ikinciyi beklemek bayağı zordu. Bir de gecikiyormuş o genelde. Öyle olursa merak etme. Benimki 31. gün mü ne başladı
Başka doktora da mı gitsen acaba? Yok yere diyet yapmak halsiz düşürüyor5-6 lökosit çıkmış. Gizli kan yok. Doktor iltihap hücresi var, alerjiye bağlı olabilir dedi. Diyet sonucunu haber verin diyor. 10 gün sonra konuşacağız
Ben ohss oldum. Yumurta toplamadan sonra 3. gün gittik serum verdiler hatta yumurta toplamadan hemen sonra da serum vermişlerdi ama ben bayağı kötüydüm. Anesteziden uyandım sancıdan kıvranıyordum. Ağladım bayağı öyle fena ağrıyordu. Karnım da son birkaç günden itibaren çok şiştiBenim normal döngüm zaten uzun biraz 29-30bakalım bu ne zaman gelcek 10 güne falan olursun dedi. Senin çok ağrın olmuşmuydu ben şuan ohss değilim ama riskin var dedi. Dün çok karnım ağrıdı ama kabızlıktan sanmıştım ben. Bugün bişey yok çok şükür
Birkaç gün deneyip bakacağım. Benim hayatık süt ve süt ürünleri üzerine kurulu ya beni ekstra zorlayacak. Zaten birkaç günde etkisini gösterir diye düşünüyorum. 10 gün devam ettirilmesi sanırım istikrarı görmek için. Gerçekten orta vadede düzeliyor mu diyeBaşka doktora da mı gitsen acaba? Yok yere diyet yapmak halsiz düşürüyorbelki de üşüttüğü içindir bir haftaya geçer
Öyle dene bakalım düzelecek mi :/ süt ürünü her şeyde var zor olur umarım değildirBirkaç gün deneyip bakacağım. Benim hayatık süt ve süt ürünleri üzerine kurulu ya beni ekstra zorlayacak. Zaten birkaç günde etkisini gösterir diye düşünüyorum. 10 gün devam ettirilmesi sanırım istikrarı görmek için. Gerçekten orta vadede düzeliyor mu diye
Üşütmeden olabilir mi diye sordurdum eşime. Alerjiden olabilir demiş
Ben ohss oldum. Yumurta toplamadan sonra 3. gün gittik serum verdiler hatta yumurta toplamadan hemen sonra da serum vermişlerdi ama ben bayağı kötüydüm. Anesteziden uyandım sancıdan kıvranıyordum. Ağladım bayağı öyle fena ağrıyordu. Karnım da son birkaç günden itibaren çok şişti
Zor ya bakalım nereye kadarÖyle dene bakalım düzelecek mi :/ süt ürünü her şeyde var zor olur umarım değildir
Ben hep burdayım ya di miYaaa neyseki geçti gitti çok şükür. Beybin nasıl oldu. Buraya bol bol girip benimle sohbet etmek zorundasınız yoksa 2 ay geçmez bak! Hahahahah
Ben hep burdayım ya di miBal0ncuk agshhs
Bebo hala ishal. Tahlil sonucuna alerji olabilir dedi doktoru. Beni diyete soktu
Çok iyi sayı inşallah kaliteleri de güzel olsunHello canlarım benim yumuşlar hepsi 4. Günde 6’sıda. Yarın dondurulcaklar çünkü karnım su toplamış, 2 ay ara veriyoruz. Rahim dinlendirmede yapalım dedi. 2 ay sonra inşallah transfer gerçekleşecek
Bunları not aldım. Ben acemiyim bana yardımcı olacaksınız artıkAltın büllüklü diyeceksin. Simleri hazırla. Bir de beyaz giyinmen lazım gelin gibi
Çok iyi sayı inşallah kaliteleri de güzel olsunbir haftaya 1. adeti olursun büyük ihtimal. Neal’in dediği gibi 2. adet gelmek bilmiyor ben adet söktürücü ilaç kullanarak olmuştum.
Kendini böyle şartlama olursun kendiliğinden inşallahAmin inşallahhhhAy bende söktürücü içerim en kötü napalım insan süreç hızlı ilerlesin istedikçe bişeyler çıkıyo hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?