Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Ayyyy Allahtan ümit kesilmez işte gördünmü..
Nur topu gibi bir yavrun olsun
Sıkıca tutunsun sana mucizen inşallah katroşum

Baluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Hadi bebişimiz tutunsun anasına sımsıkı, sonra da sağlıkla gelsin inşallah
N Neal anansız nasıl geçiyor
Özlüyor galiba. Bu gece kardan sokaklar kapanmasaydı arayıp çağıracaktım. Kar anamı korudu, "Bu gece uyusun yeter ulan, şu kadını bi salın" dedi

Ayyyy Allahtan ümit kesilmez işte gördünmü..
Nur topu gibi bir yavrun olsun
Sıkıca tutunsun sana mucizen inşallah katroşum
Ay valla her tedavim ayrı stresli geçiyor. Bayılazaımmmm artık neyse sonu güzel bitsin de bizi uğraştırdığıyla kalsın inş. Sen nasılsın kuzum iyi misin? Kendi derdimden sizi soramadım kusura bakmayın
Katre_g kuzum gözün aydın inşallah sımsıkı tutunsun bebişin duamdasin
cukulatam haydi kuzum inşallah güzel güzel yumoslar toplasinlar
Et kuzu et, eksik etme dualarından. Ağzına, yüreğine sağlık olsun
İnş inş. Geçen transfer gibi çişimle başım derde girmedi bu sefer. Neredeyse gayet prof bir şekilde ayarladım biliyor musun. Resmen tüp bebek için çiş tutma konusunda kademe kaydediyorum

Benim anam da miss bride bakıyo bakıyo bana gerek yok diyo bugün ahahahsdfg

Darısı şeye, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu diye idrar kültürü için çiş tutmalara. Biz çiş tutmayı severiz bilirsin ajsjjd
Benim anam da miss bride bakıyo bakıyo bana gerek yok diyo bugün ahahahsdfg
"Hee aynn knka" demedin mi? Galiba seninki peşine misafir takıp gelmesin ona da razıyız Bride ya di mi? Bir de kocanın temizlik takıntısı sıfırlansa

iyiyim cnm senden güzel haber gelsin daha iyi olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…