- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.961
Tontik yumurtalarin olsun insallahhhPazartesi toplamam var kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tontik yumurtalarin olsun insallahhhPazartesi toplamam var kızlar
İnşallah dayloşummTontik yumurtalarin olsun insallahhh
Baluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Ayyyy Allahtan ümit kesilmez işte gördünmü..Baluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Hadi bebişimiz tutunsun anasına sımsıkı, sonra da sağlıkla gelsin inşallahBaluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Özlüyor galiba. Bu gece kardan sokaklar kapanmasaydı arayıp çağıracaktım. Kar anamı korudu, "Bu gece uyusun yeter ulan, şu kadını bi salın" dedi
Ay valla her tedavim ayrı stresli geçiyor. Bayılazaımmmm artık neyse sonu güzel bitsin de bizi uğraştırdığıyla kalsın inş. Sen nasılsın kuzum iyi misin? Kendi derdimden sizi soramadım kusura bakmayınAyyyy Allahtan ümit kesilmez işte gördünmü..
Nur topu gibi bir yavrun olsun
Sıkıca tutunsun sana mucizen inşallah katroşum
Et kuzu et, eksik etme dualarından. Ağzına, yüreğine sağlık olsun
İnş inş. Geçen transfer gibi çişimle başım derde girmedi bu sefer. Neredeyse gayet prof bir şekilde ayarladım biliyor musun. Resmen tüp bebek için çiş tutma konusunda kademe kaydediyorumHadi bebişimiz tutunsun anasına sımsıkı, sonra da sağlıkla gelsin inşallah
Özlüyor galiba. Bu gece kardan sokaklar kapanmasaydı arayıp çağıracaktım. Kar anamı korudu, "Bu gece uyusun yeter ulan, şu kadını bi salın" dedi
Benim anam da miss bride bakıyo bakıyo bana gerek yok diyo bugün ahahahsdfgHadi bebişimiz tutunsun anasına sımsıkı, sonra da sağlıkla gelsin inşallah
Ay aldığım en güzel haber ya bu tüm duam senleBaluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Darısı şeye, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu diye idrar kültürü için çiş tutmalara. Biz çiş tutmayı severiz bilirsin ajsjjdAy valla her tedavim ayrı stresli geçiyor. Bayılazaımmmm artık neyse sonu güzel bitsin de bizi uğraştırdığıyla kalsın inş. Sen nasılsın kuzum iyi misin? Kendi derdimden sizi soramadım kusura bakmayın
İnş inş. Geçen transfer gibi çişimle başım derde girmedi bu sefer. Neredeyse gayet prof bir şekilde ayarladım biliyor musun. Resmen tüp bebek için çiş tutma konusunda kademe kaydediyorum
"Hee aynn knka" demedin mi? Galiba seninki peşine misafir takıp gelmesin ona da razıyız Bride ya di mi? Bir de kocanın temizlik takıntısı sıfırlansaBenim anam da miss bride bakıyo bakıyo bana gerek yok diyo bugün ahahahsdfg
iyiyim cnm senden güzel haber gelsin daha iyi olacamAy valla her tedavim ayrı stresli geçiyor. Bayılazaımmmm artık neyse sonu güzel bitsin de bizi uğraştırdığıyla kalsın inş. Sen nasılsın kuzum iyi misin? Kendi derdimden sizi soramadım kusura bakmayın
İnş inş. Geçen transfer gibi çişimle başım derde girmedi bu sefer. Neredeyse gayet prof bir şekilde ayarladım biliyor musun. Resmen tüp bebek için çiş tutma konusunda kademe kaydediyorum
cukulatam Çuku çuku çuku güzel haberlerle gel. Her şey yolunda gitsin inşallah
yarın ilk bilgiyi verirler kuzum hadi hayırlısıGeldim beybilerrr 7 yumoş toplandı bakalım bundan sonrası ne olacak hemşireyi bekliyorum bilgi verecekmiş
yarın ilk bilgiyi verirler kuzum hadi hayırlısı
Haydi bağalım diğer yarılarıyla güzel güzel buluşup büyüsünler bölünsünler. Kaliteli embriyolarınız olsunGeldim beybilerrr 7 yumoş toplandı bakalım bundan sonrası ne olacak hemşireyi bekliyorum bilgi verecekmiş