• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakim 🤭

Biz aldik daha kullanmadik, ama başlayacağız. 4 aylıkken kullaniliyor diye baslamamistik. Elele'nin kangurusunu aldik, malzemesi güzel ama arastirip almadik yani iyi veya kotu diyemem suan bilmiyoruz henuz 🤣 fiyati uygundu epey

4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksa
Evet onu da gördüm uygun fiyatlı.memnun kalırız inşallah ben de solomom aldım bakalım yakında gelir

Burdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakim 🤭
Hoş sohbetimizden mahrum kalma diye dürttüm ama ülke ve dünya gündeminden içim karardı bile. Black Light Black Light ile dediklerinize dibinin dibine kadar katılmakla beraber ben de gereğinden fazla hassas bir kalp olarak düşün düşün kaldıramıyorum. Gündemi özellikle takip etmiyorum artık karşıma bir şeyler çıkmadıkça. İnşallah bütün kötülükler bir an evvel son bulur da herkes rahat bir nefes alır
4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksa
He biliyorum da ilerisi için bakıyorum ben de
Evet onu da gördüm uygun fiyatlı.memnun kalırız inşallah ben de solomom aldım bakalım yakında gelir
Bizimle de paylaşsana gelince, kullanınca falan. Memnun musun değil misin bakalım. Bunlar hep deneyim

Günaydın kızlarım.

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. az önce aradılar canım 3 ü de güzel gelişim göstermiş. 3. Güne gitmişler cumartesi transferim var 🥰
ayyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
inşallah 3üde 5. günede gider kuzm
tekmi çiftmi transfer olcan

Kanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirim 😅 Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. @Miss Bride @dayler dayler
bulutum... benm kangru markası chicco Easy Fit Kanguru.. görümcem getirmişti bana
fiyatı uygun yüksek değil.. ben öyle çok kullanmadım birkaç kez ama kullanımı rahat
mağazadan alırsan denersin.. deneyerek almak daha iyi.. herkesin yapısı farklı olduğu için kanguru rahatlığı önemli
istersen benmkini kargolayabilirim :D 2 kez kullandık :D

ayyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

bulutum... benm kangru markası chicco Easy Fit Kanguru.. görümcem getirmişti bana
fiyatı uygun yüksek değil.. ben öyle çok kullanmadım birkaç kez ama kullanımı rahat
mağazadan alırsan denersin.. deneyerek almak daha iyi.. herkesin yapısı farklı olduğu için kanguru rahatlığı önemli
istersen benmkini kargolayabilirim :KK70: 2 kez kullandık :KK70:
Günaydın kuzum. Henüz yasal hakkım dolmadı doktorum çift yapmıyor. Ama 2. Deneme için ben de tek istiyorum zaten. Bir aksilik olmazsa ve diğer 2 embriyomu dondurabilirsek ve de olur da yine negatif sonuç alırsak 3.ye çift düşünürüm artık gibime geliyor. İnşallah gerek kalmaz da bir kukuluya hamile kalırım bu sefer 🙈

Çok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.
Karda bile çiçek açıyorsa, umut her zaman vardır... Yaşama hevesin kaçmasın... Aldığın nefes bile mutlu olmaya yeterli 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20220311_092406.jpg
    IMG_20220311_092406.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 33
Hoş sohbetimizden mahrum kalma diye dürttüm ama ülke ve dünya gündeminden içim karardı bile. Black Light Black Light ile dediklerinize dibinin dibine kadar katılmakla beraber ben de gereğinden fazla hassas bir kalp olarak düşün düşün kaldıramıyorum. Gündemi özellikle takip etmiyorum artık karşıma bir şeyler çıkmadıkça. İnşallah bütün kötülükler bir an evvel son bulur da herkes rahat bir nefes alır

He biliyorum da ilerisi için bakıyorum ben de

Bizimle de paylaşsana gelince, kullanınca falan. Memnun musun değil misin bakalım. Bunlar hep deneyim
Paylaşırım tabiki 🤗

istersen benmkini kargolayabilirim :KK70: 2 kez kullandık :KK70:
oy bal0ncuğum çook sağol düşünmen yeter ♥sipariş bizim yola koyulmuştur bile.ikinci olursa ona kalsın.niye çok kullanmadınız kullanışlı bir şeye benziyor
Hastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ✋🏻
Katrem hayırlısı olsun sıkma canını.sen elinden geleni yaptın gerisi dualarımızda,Rabbimin elinde.o ol der olur umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah bir sürpriz olur da iyi haber gelir 🤲🏻 Dün bir teyze misafirimdi. 36 yaşında hiç beklemediği anda evlat sahibi olmuş şimdi torunu var.ne zaman ne olacağını hiç bilmiyoruz doğum ölüm hep kaderimizde yazılı

Karda bile çiçek açıyorsa, umut her zaman vardır... Yaşama hevesin kaçmasın... Aldığın nefes bile mutlu olmaya yeterli 🥰🥰
seni cok seviyorum prenses
Paylaşırım tabiki 🤗

oy bal0ncuğum çook sağol düşünmen yeter ♥sipariş bizim yola koyulmuştur bile.ikinci olursa ona kalsın.niye çok kullanmadınız kullanışlı bir şeye benziyor

Katrem hayırlısı olsun sıkma canını.sen elinden geleni yaptın gerisi dualarımızda,Rabbimin elinde.o ol der olur umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah bir sürpriz olur da iyi haber gelir 🤲🏻 Dün bir teyze misafirimdi. 36 yaşında hiç beklemediği anda evlat sahibi olmuş şimdi torunu var.ne zaman ne olacağını hiç bilmiyoruz doğum ölüm hep kaderimizde yazılı
bilmiyorum kullanamadm sevemedm :D

Hastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ✋🏻
cnm yavaşlamış durmamış....
ne yapacaklar şimdi

bilmiyorum kullanamadm sevemedm :KK70:

ne yapacaklar şimdi
Gelişimlerine bakacaklarmış bugün ve yarın. İçlerinden gelişen olursa doktorun yönlendirmesine göre dondurup ilerleyen aylarda transfer ya da pazar günü transfer yapabilirlermiş.

Yıldım artık...

Diğer yarışmacı arkadaşlar yok. Hep beraber var Lütfen katre umutsuz olma

bilmiyorum kullanamadm sevemedm :KK70:

ne yapacaklar şimdi
Fistigim ben de seni çok seviyorum 🥰🥰
Gelişimlerine bakacaklarmış bugün ve yarın. İçlerinden gelişen olursa doktorun yönlendirmesine göre dondurup ilerleyen aylarda transfer ya da pazar günü transfer yapabilirlermiş.

Yıldım artık...
Bak gördün mü umut hala var pes etme

Yıldım artık...
yılma kuzum gün doğmadan neler doğar.. bunun milyonlarca örneği var
lütfen sakinliğini koru

Katre umarım gelişimleri devam eder ve transfer olursun. Ama eğer işler yolunda gitmezse naçizane tavsiyem hastane değiştirmen.

Back