- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.953
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh çok şükür sağlıcakla gelişsin inşallah kendine çok iyi bakBaluşum embriyolardan biri gelişti. Az önce eve girdim, o gelişeni transfer ettiler bugün . Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Sağlıcakla ilerlesin inşallahGeldim beybilerrr 7 yumoş toplandı bakalım bundan sonrası ne olacak hemşireyi bekliyorum bilgi verecekmiş
Haydi bağalım diğer yarılarıyla güzel güzel buluşup büyüsünler bölünsünler. Kaliteli embriyolarınız olsun
Oh çok şükür sağlıcakla gelişsin inşallah kendine çok iyi bak
Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Kaynanamdan geliyo o malum takıntı."Hee aynn knka" demedin mi? Galiba seninki peşine misafir takıp gelmesin ona da razıyız Bride ya di mi? Bir de kocanın temizlik takıntısı sıfırlansa
Telsiz değil miydi o? Ayrıca kameraya da mı yakalandınız? Oğlu artık senin kocan. Üstelik bitmedi, kızının da babası. İnşallah bir gün o da bu gerçeği kabul eder. Amin amin aminKaynanamdan geliyo o malum takıntı.
Geçen sefer kameralara yakalandık gerçi. Kadın izlediğinde vay oğlumu yatağa atti bizim gelin dememiştir umarım.
seni etiketlemiyorum çünkü ders çalıştığını biliyorumBalusum
Günaydıııınnn baluuşginiydin
aradılarmıGünaydıııınnn baluuş
aradılarmı
tebrikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooŞimdi aradılarr 7 taneden 6sı döllenmiiişşş
tebrikoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
evet yarın değil öbür gün arıyacaklarİnşallah böyle devam ederrrrrr, 3. Gün bidaja arayacaklarmış bakalım
evet yarın değil öbür gün arıyacaklar
sonra 5. gün arıyacaklar
sonra bingooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sen 3. günden sonra gör heycanıAyy inşallahhh baluşum hiç heyecanlı değildim ama artık değişti hahshshs
sen 3. günden sonra gör heycanı
en çokta doğuracağın günDoğuruncaya kadar devam dimi
Taze transfer mi olacakİnşallah böyle devam ederrrrrr, 3. Gün bidaja arayacaklarmış bakalım
en çokta doğuracağın gün
Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Öyle demişlerdi neoş evetTaze transfer mi olacak
Hadi hayırlısı inşallahAmin inşallah baluşum
Öyle demişlerdi neoş evet