- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.941
Evet onu da gördüm uygun fiyatlı.memnun kalırız inşallah ben de solomom aldım bakalım yakında gelirBurdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakim
Biz aldik daha kullanmadik, ama başlayacağız. 4 aylıkken kullaniliyor diye baslamamistik. Elele'nin kangurusunu aldik, malzemesi güzel ama arastirip almadik yani iyi veya kotu diyemem suan bilmiyoruz henuzfiyati uygundu epey
4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksa
Hoş sohbetimizden mahrum kalma diye dürttüm ama ülke ve dünya gündeminden içim karardı bile.Burdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakim
He biliyorum da ilerisi için bakıyorum ben de4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksa
Bizimle de paylaşsana gelince, kullanınca falan. Memnun musun değil misin bakalım. Bunlar hep deneyimEvet onu da gördüm uygun fiyatlı.memnun kalırız inşallah ben de solomom aldım bakalım yakında gelir
ayyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaGünaydın kızlarım.
Bal0ncuk az önce aradılar canım 3 ü de güzel gelişim göstermiş. 3. Güne gitmişler cumartesi transferim var
bulutum... benm kangru markası chicco Easy Fit Kanguru.. görümcem getirmişti banaKanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirimBal0ncuk @Miss Bride @dayler dayler
Günaydın kuzum. Henüz yasal hakkım dolmadı doktorum çift yapmıyor. Ama 2. Deneme için ben de tek istiyorum zaten. Bir aksilik olmazsa ve diğer 2 embriyomu dondurabilirsek ve de olur da yine negatif sonuç alırsak 3.ye çift düşünürüm artık gibime geliyor. İnşallah gerek kalmaz da bir kukuluya hamile kalırım bu seferayyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah 3üde 5. günede gider kuzm
tekmi çiftmi transfer olcan
bulutum... benm kangru markası chicco Easy Fit Kanguru.. görümcem getirmişti bana
fiyatı uygun yüksek değil.. ben öyle çok kullanmadım birkaç kez ama kullanımı rahat
mağazadan alırsan denersin.. deneyerek almak daha iyi.. herkesin yapısı farklı olduğu için kanguru rahatlığı önemli
istersen benmkini kargolayabilirim2 kez kullandık
Karda bile çiçek açıyorsa, umut her zaman vardır... Yaşama hevesin kaçmasın... Aldığın nefes bile mutlu olmaya yeterliÇok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.
Paylaşırım tabikiHoş sohbetimizden mahrum kalma diye dürttüm ama ülke ve dünya gündeminden içim karardı bile.Black Light ile dediklerinize dibinin dibine kadar katılmakla beraber ben de gereğinden fazla hassas bir kalp olarak düşün düşün kaldıramıyorum. Gündemi özellikle takip etmiyorum artık karşıma bir şeyler çıkmadıkça. İnşallah bütün kötülükler bir an evvel son bulur da herkes rahat bir nefes alır
He biliyorum da ilerisi için bakıyorum ben de
Bizimle de paylaşsana gelince, kullanınca falan. Memnun musun değil misin bakalım. Bunlar hep deneyim
oy bal0ncuğum çook sağol düşünmen yeter ♥sipariş bizim yola koyulmuştur bile.ikinci olursa ona kalsın.niye çok kullanmadınız kullanışlı bir şeye benziyorayyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah 3üde 5. günede gider kuzm
tekmi çiftmi transfer olcan
bulutum... benm kangru markası chicco Easy Fit Kanguru.. görümcem getirmişti bana
fiyatı uygun yüksek değil.. ben öyle çok kullanmadım birkaç kez ama kullanımı rahat
mağazadan alırsan denersin.. deneyerek almak daha iyi.. herkesin yapısı farklı olduğu için kanguru rahatlığı önemli
istersen benmkini kargolayabilirim2 kez kullandık
Katrem hayırlısı olsun sıkma canını.sen elinden geleni yaptın gerisi dualarımızda,Rabbimin elinde.o ol der olur umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah bir sürpriz olur da iyi haber gelirHastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
seni cok seviyorum prensesKarda bile çiçek açıyorsa, umut her zaman vardır... Yaşama hevesin kaçmasın... Aldığın nefes bile mutlu olmaya yeterli
bilmiyorum kullanamadm sevemedmPaylaşırım tabiki
oy bal0ncuğum çook sağol düşünmen yeter ♥sipariş bizim yola koyulmuştur bile.ikinci olursa ona kalsın.niye çok kullanmadınız kullanışlı bir şeye benziyor
Katrem hayırlısı olsun sıkma canını.sen elinden geleni yaptın gerisi dualarımızda,Rabbimin elinde.o ol der olur umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah bir sürpriz olur da iyi haber gelirDün bir teyze misafirimdi. 36 yaşında hiç beklemediği anda evlat sahibi olmuş şimdi torunu var.ne zaman ne olacağını hiç bilmiyoruz doğum ölüm hep kaderimizde yazılı
cnm yavaşlamış durmamış....Hastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Gelişimlerine bakacaklarmış bugün ve yarın. İçlerinden gelişen olursa doktorun yönlendirmesine göre dondurup ilerleyen aylarda transfer ya da pazar günü transfer yapabilirlermiş.seni cok seviyorum prenses
bilmiyorum kullanamadm sevemedm
cnm yavaşlamış durmamış....
ne yapacaklar şimdi
Diğer yarışmacı arkadaşlar yok. Hep beraber var Lütfen katre umutsuz olmaHastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Fistigim ben de seni çok seviyorumseni cok seviyorum prenses
bilmiyorum kullanamadm sevemedm
cnm yavaşlamış durmamış....
ne yapacaklar şimdi
Bak gördün mü umut hala var pes etmeGelişimlerine bakacaklarmış bugün ve yarın. İçlerinden gelişen olursa doktorun yönlendirmesine göre dondurup ilerleyen aylarda transfer ya da pazar günü transfer yapabilirlermiş.
Yıldım artık...
yılma kuzum gün doğmadan neler doğar.. bunun milyonlarca örneği varGelişimlerine bakacaklarmış bugün ve yarın. İçlerinden gelişen olursa doktorun yönlendirmesine göre dondurup ilerleyen aylarda transfer ya da pazar günü transfer yapabilirlermiş.
Yıldım artık...
Katre umarım gelişimleri devam eder ve transfer olursun. Ama eğer işler yolunda gitmezse naçizane tavsiyem hastane değiştirmen.Hastane aradı embriyolarımın gelişimi yavaşlamış. Transferi iptal ettiler. Yarına kadar bekleyip durumlarına bakılacakmış. Bu ay da olmuyor belliki. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Gözün aydıııın. Hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumurtalar, embriyolar olsunPazartesi toplamam var kızlar
İnşallah neoşum bakalım neler olacakGözün aydıııın. Hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumurtalar, embriyolar olsun
Canımsın baluşAyy gözümü aydn
Güzel haberler bekliyoruzİnşallah neoşum bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?