Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorum o yüzden çok amin
Hangimiz kandırılmadık ki
Bir negatifi gördükten sonra şu an sülalem geniş modunda takılıyorum. Son dakika gaza gelmezsem geçen sefer ki gibi erkenden testlerin peşinde koşmam gibime geliyor bir kez tüp bebek deneyimim olması beni psikolojik açıdan başka bir levela taşıdı resmen. Her şeyde daha soğuk kanlı hissediyorum kendimi kesinlikle.

O nokta olmayınca ne diye veriyorlar acaba anneler hevesleniyor diye veriyorlar bence

duygusal mod açılınca stres sinir her şey giriyor böyle olman çok iyi devamke
Bencede heves ediliyor diye veriliyor kese varsa bebek vardır diye ama bu seferde bebek niye gözükmedi boş kese mi stresi başlıyor Forumda çok okumak da iyi olmuyor

İnşallah canım tek dileğim sağ salim kucağıma almak
O da olur inşallah, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün
Kız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorum o yüzden çok amin
Aha buradaki herkes şahit. Bakın neler diyor. Şikayet ederse tepesine çöküyoruz. Zaten bizim bir şey yapmamıza gerek yok Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. tek başına yeter sana

Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalım ama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen

Felaket tellalı ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, aklınızın kenarına felaket senaryoları yüklenir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir
doğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorum
kaldıki sen ne anlarsın oleeemmm
temmuzda o sıcakta ödemli ayaklarla doğurmak nedir bilemezsin
ikincisine inşallah yaşada gör

Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalım ama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen
boşşşşşşşşşşş konuşuyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii katroşum
bakma sen ona
tok açın halinden anlamaz

Tabii ki çökeceğiz. Yok bir de boş bırakalım!!!
doğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorum
kaldıki sen ne anlarsın oleeemmm
temmuzda o sıcakta ödemli ayaklarla doğurmak nedir bilemezsin
ikincisine inşallah yaşada gör
İkinci mi Dün akşam bekar ablamı uykusundan uyandırıp eve getirttim "Gel bunu sakinleştiremiyoruz" diye. Ben panik, annem benden panik. Çocuk sakinleştirilmeyi beklerken aramızda cefa çekiyor

ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaa

Günaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalsın davullar çalsınnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
Ya aynı anda gruba iki bebiş birden yüklenirse daha ne isteriz. Arkanızdan da kızlar gelir. Hızla tamamlanır bu iş inşallah. O zaman burası çocuk parkına dönecek. Kahvemizi alıp dedikodu seansları yapacağız

ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaa

ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalsın davullar çalsınnnnnnnnnnnnnnnn

Baluşşşşşşşummm

Evett bu kadar beklemenin sonucu iki bebişle taçlanmalıydııı, diğer kızlardanda ard arda gelecek haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…