- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.701
Deme öyle demeTemuz ayında doğurmuş biri olarak seslemiorm
Cok zor
Kız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorumOo sen de mi altın büllüklü anası olacaksınHadi bakalım sağlıkla gelsin Bize de yaz güncellemeler oldukça. İkili taramaya girdin mi?
Ben mesela kalp atışını duymaya gittiğimde o noktayı bile göremediler çünkü fakir gibi herkesle aynı hafta mı gösterecekti kendini? Kolej parasını dünyaya gelmeden önce yiyen bir bebek
Biz burada bunların sözleşmesini yaparken @bir mucizee miydi kimdi biri demişti ki bulantım kusmam olursa asla şikayet etmeyeceğim. Benim normal zamandaki bulantı ve kusmalarım beni hayattan kopma noktasına getirdiği için "Ben bulantım da kusmam da olursa şikayet ederim" dedim. Verdiğim sözü tuttum. 4.5 ay dolana kadar çektim, her gün şikayet ettim. Sabun kokusundan bile midem bulanıyordu. Darısı başına cnms
Hangimiz kandırılmadık kiEvet kuzum canm ben de demiştim hala da diyorum kusa kusa içim dışıma çıksa Bi lokma yiyemesem de şikayet etmeyeceğim yeterki hayırlı sağlıklı olsun da
Çünkühi
Ben mide bulantısı dahi yaşamadım ben ya
Hep TV lerde de böyle görmedik mi önce midesi bulanıyor sonra başı dönüyor sonra kusuyo bum hamile
Hem de tek ilişkide
Hep kandırıldık
Ancak yine de Rabbim kolay hamilelik versin herkese bana da tabi nasip olursa
Bir negatifi gördükten sonra şu an sülalem geniş modunda takılıyorum. Son dakika gaza gelmezsem geçen sefer ki gibi erkenden testlerin peşinde koşmam gibime geliyoro nokta yokken bile veriyorlar ilk gebelikte erken öğrenip düşük yapmıştım bu sefer bekliyim deyip 5+4 de gitmiştim.ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi katrem.hemen test yapma inşallah hayırlısı ile güzel haberleri alırsın meryem suresi ve yusuf suresi oku ya da dinle
duygusal mod açılınca stres sinir her şey giriyor böyle olman çok iyi devamkeKız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorumo yüzden çok amin
Hangimiz kandırılmadık ki
Bir negatifi gördükten sonra şu an sülalem geniş modunda takılıyorum. Son dakika gaza gelmezsem geçen sefer ki gibi erkenden testlerin peşinde koşmam gibime geliyorbir kez tüp bebek deneyimim olması beni psikolojik açıdan başka bir levela taşıdı resmen. Her şeyde daha soğuk kanlı hissediyorum kendimi kesinlikle.
O nokta olmayınca ne diye veriyorlar acabaanneler hevesleniyor diye veriyorlar bence
O da olur inşallah, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsünİnşallah canım tek dileğim sağ salim kucağıma almak
Aha buradaki herkes şahit. Bakın neler diyor. Şikayet ederse tepesine çöküyoruz. Zaten bizim bir şey yapmamıza gerek yokKız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorumo yüzden çok amin
Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalımO da olur inşallah, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün
Aha buradaki herkes şahit. Bakın neler diyor. Şikayet ederse tepesine çöküyoruz. Zaten bizim bir şey yapmamıza gerek yokBal0ncuk tek başına yeter sana
doğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorumFelaket tellalı ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, aklınızın kenarına felaket senaryoları yüklenir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir
boşşşşşşşşşşş konuşuyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii katroşumHahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalımama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen
Tabii ki çökeceğiz. Yok bir de boş bırakalım!!!Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalımama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen
İkinci midoğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorum
kaldıki sen ne anlarsın oleeemmm
temmuzda o sıcakta ödemli ayaklarla doğurmak nedir bilemezsin
ikincisine inşallah yaşada gör
ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaaTabii ki çökeceğiz. Yok bir de boş bırakalım!!!
İkinci miDün akşam bekar ablamı uykusundan uyandırıp eve getirttim "Gel bunu sakinleştiremiyoruz" diye. Ben panik, annem benden panik. Çocuk sakinleştirilmeyi beklerken aramızda cefa çekiyor
ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
Ya aynı anda gruba iki bebiş birden yüklenirse daha ne isteriz. Arkanızdan da kızlar gelir. Hızla tamamlanır bu iş inşallah. O zaman burası çocuk parkına dönecek. Kahvemizi alıp dedikodu seansları yapacağızGünaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaa
ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalsın davullar çalsınnnnnnnnnnnnnnnn
Ya aynı anda gruba iki bebiş birden yüklenirse daha ne isteriz. Arkanızdan da kızlar gelir. Hızla tamamlanır bu iş inşallah. O zaman burası çocuk parkına dönecek. Kahvemizi alıp dedikodu seansları yapacağız
Bebeğini kaybetmiş kadına da bunu sormayın ya yuh ama yuh
Haberler: Begüm Kütük'ten 'çocuk' açıklaması: Mutluluktan tepineceğim
Oyuncu Begüm Kütük eşi Erdil Yaşaroğlu ile bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin çocuk sorusuna çok istiyorum olursa ilk size söyleyeceğim, mutluluktan burada tepineceğim açıklamasında bulunduwww.milliyet.com.tr
Oo yoo iki bebiş derken bir taneBaluşşşşşşşummm
Evett bu kadar beklemenin sonucu iki bebişle taçlanmalıydııı, diğer kızlardanda ard arda gelecek haberler
MaalesefYa gerçekten insanlık olarak çok kötüyüz
Oo yoo iki bebiş derken bir taneKatre_g bir tane senden demiştim. Aynı anda doğan ikizlerden tırsıyom ben. Farklı yıllarda yapın ikizleri
Maalesef
Topicce uzun zamandır güzel haber alamadıkkkk yaaaa ondaannn öyle dediydimmmm iki bebe birden diyeeeOo yoo iki bebiş derken bir taneKatre_g bir tane senden demiştim. Aynı anda doğan ikizlerden tırsıyom ben. Farklı yıllarda yapın ikizleri
Maalesef
Bende o amaça söylemiştimmkiiiiikiz istemem no no no
Amin amin inşallah. Bunu hak ettikTopicce uzun zamandır güzel haber alamadıkkkk yaaaa ondaannn öyle dediydimmmm iki bebe birden diyeee
Normaldir kuzu kolay değildir eminimki bi hayat sorumluluğu, onun tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmek falan filan amaa kokusunu içine çekince herşey geçiyodurAmin amin inşallah. Bunu hak ettik
Benim beyin zaten uçmuştu. Kalan yerleri de bozdum. Yanlış anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?