• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın 👸🏻 Hadi bakalım sağlıkla gelsin 🙏 Bize de yaz güncellemeler oldukça. İkili taramaya girdin mi?

Ben mesela kalp atışını duymaya gittiğimde o noktayı bile göremediler çünkü fakir gibi herkesle aynı hafta mı gösterecekti kendini? Kolej parasını dünyaya gelmeden önce yiyen bir bebek 🙄

Biz burada bunların sözleşmesini yaparken @bir mucizee miydi kimdi biri demişti ki bulantım kusmam olursa asla şikayet etmeyeceğim. Benim normal zamandaki bulantı ve kusmalarım beni hayattan kopma noktasına getirdiği için "Ben bulantım da kusmam da olursa şikayet ederim" dedim. Verdiğim sözü tuttum. 4.5 ay dolana kadar çektim, her gün şikayet ettim. Sabun kokusundan bile midem bulanıyordu. Darısı başına cnms
Kız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorum 🤣 o yüzden çok amin 🤭
Evet kuzum canm ben de demiştim hala da diyorum kusa kusa içim dışıma çıksa Bi lokma yiyemesem de şikayet etmeyeceğim yeterki hayırlı sağlıklı olsun da
Çünkühi
Ben mide bulantısı dahi yaşamadım ben ya
Hep TV lerde de böyle görmedik mi önce midesi bulanıyor sonra başı dönüyor sonra kusuyo bum hamile
Hem de tek ilişkide
Hep kandırıldık😏
Ancak yine de Rabbim kolay hamilelik versin herkese bana da tabi nasip olursa 😍
Hangimiz kandırılmadık ki 🤦🏼‍♀️
😅 o nokta yokken bile veriyorlar 🙈 ilk gebelikte erken öğrenip düşük yapmıştım bu sefer bekliyim deyip 5+4 de gitmiştim.ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi katrem.hemen test yapma inşallah hayırlısı ile güzel haberleri alırsın 🤲 meryem suresi ve yusuf suresi oku ya da dinle 🤲🏻
Bir negatifi gördükten sonra şu an sülalem geniş modunda takılıyorum. Son dakika gaza gelmezsem geçen sefer ki gibi erkenden testlerin peşinde koşmam gibime geliyor 🤣 bir kez tüp bebek deneyimim olması beni psikolojik açıdan başka bir levela taşıdı resmen. Her şeyde daha soğuk kanlı hissediyorum kendimi kesinlikle.

O nokta olmayınca ne diye veriyorlar acaba 🤣 anneler hevesleniyor diye veriyorlar bence 🤭

Kız haklı ben de hiç bu hisleri yaşamadığım için olumsuz yanlarına bile imreniyorum 🤣 o yüzden çok amin 🤭

Hangimiz kandırılmadık ki 🤦🏼‍♀️

Bir negatifi gördükten sonra şu an sülalem geniş modunda takılıyorum. Son dakika gaza gelmezsem geçen sefer ki gibi erkenden testlerin peşinde koşmam gibime geliyor 🤣 bir kez tüp bebek deneyimim olması beni psikolojik açıdan başka bir levela taşıdı resmen. Her şeyde daha soğuk kanlı hissediyorum kendimi kesinlikle.

O nokta olmayınca ne diye veriyorlar acaba 🤣 anneler hevesleniyor diye veriyorlar bence 🤭
duygusal mod açılınca stres sinir her şey giriyor böyle olman çok iyi devamke 👍🏻
Bencede heves ediliyor diye veriliyor 🙈kese varsa bebek vardır diye ama bu seferde bebek niye gözükmedi boş kese mi stresi başlıyor 🤷🏻‍♀️ Forumda çok okumak da iyi olmuyor 😬😅

İnşallah canım tek dileğim sağ salim kucağıma almak ♥️
O da olur inşallah, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün 🙏
Aha buradaki herkes şahit. Bakın neler diyor. Şikayet ederse tepesine çöküyoruz. Zaten bizim bir şey yapmamıza gerek yok Bal0ncuk Bal0ncuk tek başına yeter sana 😁😁

O da olur inşallah, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün 🙏

Aha buradaki herkes şahit. Bakın neler diyor. Şikayet ederse tepesine çöküyoruz. Zaten bizim bir şey yapmamıza gerek yok Bal0ncuk Bal0ncuk tek başına yeter sana 😁😁
Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalım 🤣 ama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen 🤣

Felaket tellalı ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, aklınızın kenarına felaket senaryoları yüklenir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir
doğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorum :D
kaldıki sen ne anlarsın oleeemmm
temmuzda o sıcakta ödemli ayaklarla doğurmak nedir bilemezsin
ikincisine inşallah yaşada gör :D

Hahaha tamam ulan hamile olursam da söylenirsem çökün tepeme, görücez bakalım 🤣 ama ben bunca sıkıntı çektikten sonra hayattan premses hamilelik bekliyorum açıkçası, onu da evrene yollim burdan lütfen 🤣
boşşşşşşşşşşş konuşuyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii katroşum
bakma sen ona :D
tok açın halinden anlamaz :D

Tabii ki çökeceğiz. Yok bir de boş bırakalım!!!
doğruları söylemek nie zorunuza gidiyor anlamıorum :KK70:
kaldıki sen ne anlarsın oleeemmm
temmuzda o sıcakta ödemli ayaklarla doğurmak nedir bilemezsin
ikincisine inşallah yaşada gör :KK70:
İkinci mi 😳 Dün akşam bekar ablamı uykusundan uyandırıp eve getirttim "Gel bunu sakinleştiremiyoruz" diye. Ben panik, annem benden panik. Çocuk sakinleştirilmeyi beklerken aramızda cefa çekiyor

Tabii ki çökeceğiz. Yok bir de boş bırakalım!!!

İkinci mi 😳 Dün akşam bekar ablamı uykusundan uyandırıp eve getirttim "Gel bunu sakinleştiremiyoruz" diye. Ben panik, annem benden panik. Çocuk sakinleştirilmeyi beklerken aramızda cefa çekiyor
ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaa :D

Günaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalsın davullar çalsınnnnnnnnnnnnnnnn :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Günaydıns. Benimkiler geldi maraton başlıyor. Gazamız mübarek olsun. Olaysız şekilsiz şukulsuz atlatalım, bebemizi göbüşe alalım!
Ya aynı anda gruba iki bebiş birden yüklenirse daha ne isteriz. Arkanızdan da kızlar gelir. Hızla tamamlanır bu iş inşallah. O zaman burası çocuk parkına dönecek. Kahvemizi alıp dedikodu seansları yapacağız

ailecek paniksiniz bu ne laaaaaaa :KK70:

ayyyyyy gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalsın davullar çalsınnnnnnnnnnnnnnnn :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Baluşşşşşşşummm❤️❤️❤️
Ya aynı anda gruba iki bebiş birden yüklenirse daha ne isteriz. Arkanızdan da kızlar gelir. Hızla tamamlanır bu iş inşallah. O zaman burası çocuk parkına dönecek. Kahvemizi alıp dedikodu seansları yapacağız

Evett bu kadar beklemenin sonucu iki bebişle taçlanmalıydııı, diğer kızlardanda ard arda gelecek haberler 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back
X